Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
-
-
CNightmare - ne tik ausys bet ir galvos forma. Jinai dabar bliudelio ar kažko panašaus formos. Daug tau dirbt reikia kad pasiektum tu žmogau gerų rezultatų. Taigi dirbam prie viso žmogaus veido (nuo galvos iki pečių) ir matosi kad jeigu galvą nelabai išeina piešt tai ir kūnas negali būt tobulas. Taigi pradėjai nuo veido tobulink veidą o po poros tokių piešinių pereik prie kūno (nuo pečių iki kojų). Nosis mano manymu per maža ir lūpos nekokios. Kaklas irgi nepavykęs. Antakiai taipogi. Šešėlius reikėtų arba padidinti arba tiesiog šiaip nusipiešt kokį nors sau daiktą ir pabandyt pašešėliuot jį. Tai tiek. Jeigu žmogau įsižeidei tai jau ne mano problemos nes pats kritikos prašeihttp://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
Max parašo aukštis 130👍 1Comment
-
CNightmare - ne tik ausys bet ir galvos forma. Jinai dabar bliudelio ar kažko panašaus formos. Daug tau dirbt reikia kad pasiektum tu žmogau gerų rezultatų. Taigi dirbam prie viso žmogaus veido (nuo galvos iki pečių) ir matosi kad jeigu galvą nelabai išeina piešt tai ir kūnas negali būt tobulas. Taigi pradėjai nuo veido tobulink veidą o po poros tokių piešinių pereik prie kūno (nuo pečių iki kojų). Nosis mano manymu per maža ir lūpos nekokios. Kaklas irgi nepavykęs. Antakiai taipogi. Šešėlius reikėtų arba padidinti arba tiesiog šiaip nusipiešt kokį nors sau daiktą ir pabandyt pašešėliuot jį. Tai tiek. Jeigu žmogau įsižeidei tai jau ne mano problemos nes pats kritikos prašeiComment
-
Comment
-
-
CNightmare - galva geros formos, bet prie viso kito dar reik padirbėt, nes labai nelygiai nupiešiai, atrodo lyg paskubom darei piešinį~
ironmaden - man visai patiko, tik man norėtųsi, kad viskas atrodytų tvarkingiau~ ^_^
Renata - gražus darbelis, bet kaip ir pati sakei, truputį palaužei tu čia jį xD viskas būtų tiesiog puiku jei ne rankos (atrodo išnirusios >.<)~ Labai patiko spalvinimas! ;3
~~~~~~~~~~~~~~
Štai ir mano chibi sketch'iukas xD Kojos netilpo >.<
👍 1Comment
-
CNightmare - labai užneša iš DBZ ten tokį čiuvą kurio vardo neatsimenu. Nu dabar gal ir visai gerai ta galva tik reikia darbo su veidu ir labiausiai akim. O toliau kaip ir sakiau kūnas kaklas ir t.t. darbo prie raumenų. Turėtų greit pavykt normaliai galvą piešt.
ironmaden - keista ta tavo moteriškė... (blyn baik tokius žvilgsnius piešt .. xDD) Tai moteriškei tai kažkas su kojom blogai man taip rodos. O šiaip tingiu daugiau komentuot nes dar kritikuočiau ir kritikuočiau.. xDD
Renata - jau veidas gražiai visai išeina reikia dar su rankom ir kūnu dirbt labiausiai. Nu aišku nepakenktų ir galvos veido sričių pasipaišymai
Nanami - žiauriai mielas... :33333 Tik kojas gal truputį reiktų pataisyt ir NUSPALVINK TU JĮ.. Labai gražiai turėtu būt :333 Lauksiu spalvoto varianto.. :33http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
Max parašo aukštis 130👍 1Comment
-
👍 1Comment
-
Tai nebepyk nes tikrai nenorėjau supykdyt. O šitam pas dantistą reikėtų nueit. Kadangi šitas iš arti tai nelabai ir išsigandau nes dar kompas užstrigo tai bairis buvo ;DDD Šešėlius gražiai sudėliojai. Man patinka.
O dabar mano. Prisiminiau savo durną vaikystę ir nupiešiau ... princesę ;DDDDDD Jo bet ir šitos proporcijos lievos.
http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
Max parašo aukštis 130Comment
-
I`m back!!!! Mwahahahahaaaaaa
Keli mano peckeliai padaryti vasara, gan nedaug piesiu, nes gaila akvarelinio popieriaus
Amu-chan is Shugo Chara! Nepanasi i save, nors tu pasiusk
Mokaus piesti vaikinus
Keletas mano megstamu veikeju
Ir Usagi-chan net nezinau kas daros, kad visokias Sailormoon pradejau piest Tikriausiai karstis veikia Pamirsau nutrint piestuka
Reik daugiau piest
👍 6Comment
Comment