Pradedančiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Kalabok123
    Naujokas
    • 2011 02 26
    • 9

Autorius lialia
    Kalabok123 - nesismulkinsiu ir pasakysiu kad norint tobulėt reikia daug piešt, o su tokiu tempu tu daug nepasieksi taigi dabar eini pasiimi lapą ir pradedi piešt Pati tuo įsitikinau daug piešdama. Nuo pavasario vidurio tu jau krūvą tokių būtum pripiešęs jeigu būtum norėjęs patobulėt. Taigi prie piešinio: reikia darbo prie žmogaus. Absoliučiai viso kūno nuo galvos iki kojų. (Nu aš nežinau kaip tu ten kojas pieši ) Nu nors šešėliai visai normaliai uždėti bet ir tai ne visose vietose. Foną galėjai ir labiau pasistengt padaryt. Iš manęs tik tiek. Sėkmės tobulėjant :33
    Žinau, tempai mano nedideli, bet pažadu pasitaisyti Su žmogumi labiausiai kyla problemų kojas bei plaštakas piešiant, prie jų reikės daugiau pasedėt. Šiandien tikriausiai dar vieną įdėsiu, taipogi be kojų ir rankų O toliau stengsiuosi pilnus piešt. Ačiū už kritiką lialia

Comment

• CNightmare
      Naujokas
      • 2011 06 28
      • 9

Mano 20 minuciu darbas. Pirmas piesinys AnimeZonoj... Kritikuokit ir pns....
      P.S. Zinau, kad ausys yra labai lievos.
      cia

Comment

• MadeinLithuania
        Naujokas
        • 2009 12 27
        • 26

Žiūrėk, smegenims čia yra vietos, o tavo piešiny nėr.

Comment

• lialia
          GD <3

• 2010 07 18
          • 383

CNightmare - ne tik ausys bet ir galvos forma. Jinai dabar bliudelio ar kažko panašaus formos. Daug tau dirbt reikia kad pasiektum tu žmogau gerų rezultatų. Taigi dirbam prie viso žmogaus veido (nuo galvos iki pečių) ir matosi kad jeigu galvą nelabai išeina piešt tai ir kūnas negali būt tobulas. Taigi pradėjai nuo veido tobulink veidą o po poros tokių piešinių pereik prie kūno (nuo pečių iki kojų). Nosis mano manymu per maža ir lūpos nekokios. Kaklas irgi nepavykęs. Antakiai taipogi. Šešėlius reikėtų arba padidinti arba tiesiog šiaip nusipiešt kokį nors sau daiktą ir pabandyt pašešėliuot jį. Tai tiek. Jeigu žmogau įsižeidei tai jau ne mano problemos nes pats kritikos prašei
          http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
          Max parašo aukštis 130

Comment

• CNightmare
            Naujokas
            • 2011 06 28
            • 9

Autorius lialia
            CNightmare - ne tik ausys bet ir galvos forma. Jinai dabar bliudelio ar kažko panašaus formos. Daug tau dirbt reikia kad pasiektum tu žmogau gerų rezultatų. Taigi dirbam prie viso žmogaus veido (nuo galvos iki pečių) ir matosi kad jeigu galvą nelabai išeina piešt tai ir kūnas negali būt tobulas. Taigi pradėjai nuo veido tobulink veidą o po poros tokių piešinių pereik prie kūno (nuo pečių iki kojų). Nosis mano manymu per maža ir lūpos nekokios. Kaklas irgi nepavykęs. Antakiai taipogi. Šešėlius reikėtų arba padidinti arba tiesiog šiaip nusipiešt kokį nors sau daiktą ir pabandyt pašešėliuot jį. Tai tiek. Jeigu žmogau įsižeidei tai jau ne mano problemos nes pats kritikos prašei
            Aciu uz kritika. Bent pasakei kas tikrai man naudinga, ne taip kaip Maiden.. Nu ka pabandysiu dar papeizeliot ir idesiu rezultatus. :/

Comment

• ironmaden
              Bad good guy

• 2010 01 03
              • 102

Autorius MadeinLithuania

Žiūrėk, smegenims čia yra vietos, o tavo piešiny nėr.
              XDDDDDD

Comment

• MadeinLithuania
                Naujokas
                • 2009 12 27
                • 26

Autorius CNightmare
                Bent pasakei kas tikrai man naudinga, ne taip kaip Maiden.
                Čia atseit apie mano pasisakymą? Taigi turėjau omeny kaukolės kaušą, pas tave jo nėra.

Comment

• CNightmare
                  Naujokas
                  • 2011 06 28
                  • 9

Nu va.. Dabar geriau? Nupaisiau kazkoki nevykeli is mano pasaulio..
                  Cia

Comment

• ironmaden
                    Bad good guy

• 2010 01 03
                    • 102

alice madness returns art workas....... manyciau to eyepoto piest nereikejo?

Comment

• Renata
                      Meanie

• 2008 05 25
                      • 715

Shižu-chan iš DRRR fan artas :< sulaužiau aše čiūvą...
                      Spoileris:
                      AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• Nanami
                        PONPONPON~

• 2010 06 12
                        • 118

CNightmare - galva geros formos, bet prie viso kito dar reik padirbėt, nes labai nelygiai nupiešiai, atrodo lyg paskubom darei piešinį~

ironmaden - man visai patiko, tik man norėtųsi, kad viskas atrodytų tvarkingiau~ ^_^

Renata - gražus darbelis, bet kaip ir pati sakei, truputį palaužei tu čia jį xD viskas būtų tiesiog puiku jei ne rankos (atrodo išnirusios >.<)~ Labai patiko spalvinimas! ;3

~~~~~~~~~~~~~~
                        Štai ir mano chibi sketch'iukas xD Kojos netilpo >.<

Comment

• lialia
                          GD <3

• 2010 07 18
                          • 383

CNightmare - labai užneša iš DBZ ten tokį čiuvą kurio vardo neatsimenu. Nu dabar gal ir visai gerai ta galva tik reikia darbo su veidu ir labiausiai akim. O toliau kaip ir sakiau kūnas kaklas ir t.t. darbo prie raumenų. Turėtų greit pavykt normaliai galvą piešt.
                          ironmaden - keista ta tavo moteriškė... (blyn baik tokius žvilgsnius piešt .. xDD) Tai moteriškei tai kažkas su kojom blogai man taip rodos. O šiaip tingiu daugiau komentuot nes dar kritikuočiau ir kritikuočiau.. xDD
                          Renata - jau veidas gražiai visai išeina reikia dar su rankom ir kūnu dirbt labiausiai. Nu aišku nepakenktų ir galvos veido sričių pasipaišymai
                          Nanami - žiauriai mielas... :33333 Tik kojas gal truputį reiktų pataisyt ir NUSPALVINK TU JĮ.. Labai gražiai turėtu būt :333 Lauksiu spalvoto varianto.. :33
                          Max parašo aukštis 130

Comment

• ironmaden
                            Bad good guy

• 2010 01 03
                            • 102

Autorius lialia
                            ironmaden - keista ta tavo moteriškė... (blyn baik tokius žvilgsnius piešt .. xDD) Tai moteriškei tai kažkas su kojom blogai man taip rodos. O šiaip tingiu daugiau komentuot nes dar kritikuočiau ir kritikuočiau.. xDD
                            supykau ant taves... te dar viena uz bausme

Comment

• lialia
                              GD <3

• 2010 07 18
                              • 383

Autorius ironmaden
                              supykau ant taves... te dar viena uz bausme
                              Tai nebepyk nes tikrai nenorėjau supykdyt. O šitam pas dantistą reikėtų nueit. Kadangi šitas iš arti tai nelabai ir išsigandau nes dar kompas užstrigo tai bairis buvo ;DDD Šešėlius gražiai sudėliojai. Man patinka.

O dabar mano. Prisiminiau savo durną vaikystę ir nupiešiau ... princesę ;DDDDDD Jo bet ir šitos proporcijos lievos.
                              imagebam.com
                              Max parašo aukštis 130

Comment

• toma
                                Šokoladoholikė

• 2010 03 16
                                • 368

I`m back!!!! Mwahahahahaaaaaa

Keli mano peckeliai padaryti vasara, gan nedaug piesiu, nes gaila akvarelinio popieriaus
                                Amu-chan is Shugo Chara! Nepanasi i save, nors tu pasiusk

Mokaus piesti vaikinus

Keletas mano megstamu veikeju

Ir Usagi-chan net nezinau kas daros, kad visokias Sailormoon pradejau piest Tikriausiai karstis veikia Pamirsau nutrint piestuka

Reik daugiau piest

Comment

Working...