Pradedančiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • lialia
    GD <3

• 2010 07 18
    • 383

Viskas man. Pagadinau sparnus ash to ciuvo.... :dead: O antras irgi ishejo: crap jouuuu ciuvas ishejo ;DDDD
    Spoileris:
    imagebam.comimagebam.com

Net nelabai stengiausi o man pradeda patikt taip paishyt -.-
    http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
    Max parašo aukštis 130

Comment

• Nolikita

Taigi , retai čia rodausi , bet vat nupiešiau kažką ir norisi kitų "peckiotojų" nuomonės . Taigi , mano piešinys ir kelios pastabėlės : sorry , kad ant langeliais lapo , nes galvojau nesigaus , nenorėjau gadinti piešimo lapo ; 2. Man niekada nesigauna nupiešti pėdų , plaštakų ir t.t. ir pan. >.< ; 3. Dar vienas didelis atsiprašymas dėl kokybės - neturiu scannerio ...
      Spoileris:

Comment

• Haruhi
        Rimtas forumo narys

• 2008 03 26
        • 190

kaip matosi iš mano piešinio, skaitau action mangą su daug kraujo
        imagebam.com

Comment

• UpDog
          Einu teisingu keliu xD

• 2010 10 25
          • 42

Sugalvojau irgi papaišyti, savo skillus parodyti

http://www.imagebam.com/image/f6ec68136833925
          Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2011-06-16, 19:01.

Comment

• Maistas
            God of NOthing

• 2010 11 04
            • 44

Autorius Nolikita
            Taigi , retai čia rodausi , bet vat nupiešiau kažką ir norisi kitų "peckiotojų" nuomonės . Taigi , mano piešinys ir kelios pastabėlės : sorry , kad ant langeliais lapo , nes galvojau nesigaus , nenorėjau gadinti piešimo lapo ; 2. Man niekada nesigauna nupiešti pėdų , plaštakų ir t.t. ir pan. >.< ; 3. Dar vienas didelis atsiprašymas dėl kokybės - neturiu scannerio ...
            Spoileris:
            O jetuteliau kiek dabar komentuosiu DD
            So...Visu pirma reiketu siek tiek apie perspektyvas pasiskaityt, nes stalas dabar nei seip nei taip atrodo
            Next:Plaukai...Toks jausmas jog ji praskusta is priekio gomen.. bet rimtai...kur dingo priekyje esantys plaukai? o.o Bent kazkiektai turi matytis, o dabar taip emei grieztai ir apvedziojai veida, jog net maziausias plaukelis neuzkliudytu na nezinau ar teisingai išsireiškiau, bet tiek jau to...
            Beje plauku galiukai turetu laisviau judeti.. i mean nestyroti kaip spygliai, juk visdelto mergina juda, tai ir plaukai lankstesni manau turetu buti.
            Siek tiek su proporcijom negerai, taigi dar yra ko mokytis.
            Fona galejai ir netaip atmestinai padaryti.
            Daug kur truksta šešėlių galeciau komentuot ir komentuot bet bijau jog supyksi o.O
            O dabar tai kas man patiko Pedos. Jos palyginus gan neblogai nupieštos; Krutine didoka, bet kazkaiptai pritinka prie merginos kuno proporciju; Ir dar tie efektai judejimo ( brukšniukai aplink kūną...he he... nemoku išsireikšt ).. Va šitie irgi labai faini
            Thats all

Comment

• ironmaden
              Bad good guy

• 2010 01 03
              • 102

Nesveika trizna save ss wafen aprangoj nusipiest uzejo... tai ir nusipiesiau nepykit kad lievokai matosi bet gal ka izesit...

Comment

• Nolikita

Spoileris:
                Autorius Maistas
                O jetuteliau kiek dabar komentuosiu DD
                So...Visu pirma reiketu siek tiek apie perspektyvas pasiskaityt, nes stalas dabar nei seip nei taip atrodo
                Next:Plaukai...Toks jausmas jog ji praskusta is priekio gomen.. bet rimtai...kur dingo priekyje esantys plaukai? o.o Bent kazkiektai turi matytis, o dabar taip emei grieztai ir apvedziojai veida, jog net maziausias plaukelis neuzkliudytu na nezinau ar teisingai išsireiškiau, bet tiek jau to...
                Beje plauku galiukai turetu laisviau judeti.. i mean nestyroti kaip spygliai, juk visdelto mergina juda, tai ir plaukai lankstesni manau turetu buti.
                Siek tiek su proporcijom negerai, taigi dar yra ko mokytis.
                Fona galejai ir netaip atmestinai padaryti.
                Daug kur truksta šešėlių galeciau komentuot ir komentuot bet bijau jog supyksi o.O
                O dabar tai kas man patiko Pedos. Jos palyginus gan neblogai nupieštos; Krutine didoka, bet kazkaiptai pritinka prie merginos kuno proporciju; Ir dar tie efektai judejimo ( brukšniukai aplink kūną...he he... nemoku išsireikšt ).. Va šitie irgi labai faini
                Thats all

Nko nko , tikrai nesupykau , labai dėkoju už visą kritiką , nes nkada nkas iš draugų nekritikuodavo (na,juk draugai visgi ) . Taigi dabar turėsiu kur ką taisyti .

Comment

• Kenčis-Himura

Autorius Moon
                  Vel gi tik nuspalvinau, nes man labai patinka ^^
                  Spoileris:
                  Kaip gražu.

Comment

• Benulis
                    Forumo maniakas

• 2008 10 04
                    • 404

Autorius ironmaden

Nesveika trizna save ss wafen aprangoj nusipiest uzejo... tai ir nusipiesiau nepykit kad lievokai matosi bet gal ka izesit...
                    Visks kaip ir nrm, tik kodel akys zvairos? ;D

Comment

• Maistas
                      God of NOthing

• 2010 11 04
                      • 44

Autorius ironmaden

oki doki... Kas ten su ta ranka desine( ziurint i monitoriu) pasidare? Ar ji ten užkišta už nugaros? jei taip tai reikėjo dadėt vieną kitą klostę tai parodančią, nes dabar gali atrodyt jog ranka tiesiog nukirsta
                      O šeip visas piešinys apibendrinus išėjo visai fainai

Comment

• lialia
                        GD <3

• 2010 07 18
                        • 383

Autorius ironmaden

Kaip ir Benulis sake, akys zvairos, ir dar galiu prikibti prie seseliu. Ranka is desinesta sulenkta kazkaip njum neiznau keistai atrodo ir kelnes labai jau islygintos. Tai tiek. Patiko man shito ciuvo poza stovejimo. LIUKS!
                        http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
                        Max parašo aukštis 130

Comment

• denix2
                          Visa valdžia vaizduotei!

• 2008 04 20
                          • 350

Naujas mano tvarinys...
                          “I reject your reality and substitute it for my own.”
                          www.facebook.com/DenisO.art.

Comment

• Esquisse

Autorius denix2
                            Naujas mano tvarinys...
                            Nerealūs šešėliai... kokio storio pieštuką naudojai? =x

Comment

• denix2
                              Visa valdžia vaizduotei!

• 2008 04 20
                              • 350

Autorius Esquisse
                              Nerealūs šešėliai... kokio storio pieštuką naudojai? =x
                              Dažniausiai naudoju HB pieštukus bet čia dar kai kur su labai minkštu užvariau..... ir ne pieštuko storis lemia intensyvumą ir tono tamsuma. Tai čia buvo naudotas minkštas pieštukas 6B
                              “I reject your reality and substitute it for my own.”
                              www.facebook.com/DenisO.art.

Comment

• Moon
                                Forumo ligonis

• 2007 04 25
                                • 583

Truputi ne toks gavos kokio norejau
                                Gaila kad nebeturiu kantrybes daugiau knisinetis o kazkada taip patiko smulkintis >.>
                                Spoileris:

Comment

Working...