Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
👍 1Comment
-
in progress... ^_^
Spoileris:čia senas bandymas su IshidaPaskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2011-05-31, 16:18.👍 5Comment
-
Autorius MiglajaGali tiksliai pasakyt kaip vadinas dažai su kuriais čia piešta ? ( pati piešiu ant maikių, bet su markeriais, kurie po kokių 8 plovimų nusiplauna)
Iš kart prisiminiau šitą :
mh, o aš kaip tik norėjau su markeriais pabandyti, nes kad ir koks plonas teptukas, bet itin siaurų linijų nepadarysi, nes dažai tirštoki.. ;/Comment
-
Paskutinis pakeitimas nuo RayYuka; 2011-05-31, 10:32.Geriau siaubinga pabaiga, nei siaubas be pabaigos.👍 1Comment
-
-
Na tai vienas iš mano mangos kuriamos esantis veikėjas vardu Tegasu . Jis yra vienas iš "K-ksem" (taip vadinas mano manga), buves eksperimentas galintis virsti tigru ir valdantis ledą . Jo šeimininkas blogas ,tad Tegasu privalo besaligiškai jam paklusti, kai vieną dieną pasirodys mergina gelbstanti K-ksem ir viską sumaišysPaskutinis pakeitimas nuo Asutachan; 2011-06-10, 20:56. Priežastis: pradėk naudotis LT klaviatūra ir vardai rašosi iš didžiosios raidės👍 1Comment
-
http://i54.tinypic.com/r8xz40.jpg
Na tai vienas is mano mnagos kuriamos esantis veikejas vardu tegasu . Jis yra vienas is K-ksem (taip vadinas mano manga) Buves ekspermentas galintis virsti tigru ir valdantis leda . Jo seimininkas blogas ,tad tegasu privalo besagiliskai jam paklusti. Kai viena diena pasirodys mergina gelbstenti K-ksem ir viska sumaisys
P.S neišpasakok visos savo mangos istorijos, nes paskui kai visi viską žinos, neskaitysComment
-
Neblogas darbas , tik kada pagaliau visi išmoks dėti tuos darbus normaliai plaštakos nekaip gavosi(pirštų ilgiai) Kairės rankos beveik neįmanoma taip išsukti (pabandyk, jei netiki), na o šiaip tai gražus darbas.
P.S neišpasakok visos savo mangos istorijos, nes paskui kai visi viską žinos, neskaitys
O mangos as ir nepasakoju visos tai tik dalelyte palyginus kiek ivykiu ten yra ir kaip jos deliojasiComment
Comment