norejau pabandyt si chibiu stiliu xD /Moon :as jau beveik 3 metus lankau animacijos bureli tad manau kad as geriau apie tai nusimanau beto as jugi piesiu anime o ne disney stilium disney deda tiek daug anime kurejai gudrauja tiek daug nededa perpus ar net iki keliu sumazina ziurint pagal judesi ^^pas mane bus judantys. ir as pasistengsiu profesionalu padaryti ^^ na esu kurus animaciju tad patikek galima vien is 60 kadru padaryt 2 minutes xD imantis gudrybiu xP tad patikek as padarysiu ir parodysiu pasauliui kad laikas visiems liautis sakyti kad as nemoku piesti ir visiskai nieko nesugebu ^^' nes tai knisa /Blizgancioji :na pirma reik susikurt istorija ^^ jei visko bus prikrauta tai perdaug nors gal kokioj vietoj ir bus angelas tereik sukurt istorija xD tera tik ideja xD ir as sukursiu movie nes man reikia xD esu susilazinus kad kai pabaigsiu 13 klase na profesijos paskutinius metus tai busiu su sia animacija movie isgarsejus na nes labai noriu padaryt labai gera kad net per tv rodytu ir gal net ta animacija pasuks mano gyvenima taip kad lengviau bus gaut darba xD .kadangi esu piesus animacijas tai zinau ka tai reiskia ir as pasiryzus xD/ ir kas man nepatinka zmones niekada nesirysta tokiems sunkiems zingsniams mano nuomone reikia pabandyti ir stengtis del to ka visi padaro gi gyvenam viena karta reik pildyt svajones ^^
Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Na as nesmerkiu, bet tikrai neskatinsiu tokiam zingsniui >.> Nes zinai kai uzsibrezei toki didelio masto darba, kad nebutu taip jog sugaisi daug laiko ir nebutu veltui. O tu net pilnos istorijos neturi, nei dialogu, kiek tai dar uzims laiko.
Taip as ten paemiau maksimalu skaiciu. Na tarkim jei tu kurtum su 60 kadru per 2 min, tai vis tiek iseina 1800. Cia mazai? As ir va pradejau projekta, kur nuspalvinu is mangos kadrus (taip, spalvinimas daug laiko atima) ir su jais sukursiu video. Bet pas mane bus gana statiska. Tai sudaro kazkur apie 160 paveiksliuku, kurie dauguma mazo dydzio. Ir tai be fono. Turiu dabar laisvo laiko tai ji visa skiriu piesimui ir tai uztrukau jau menesi. O kur dar video kurimo procesas... Itariu video trukme iseis apie 10 min, o tu nori visa valanda sukurt :F
Spoileris:
(vien prie sito sugaisau 3h)
Na man labai idomu butu pamatyti tada tavo animacinius darbus. Tik nesakyk kad nesi sukurus :P👍 2Comment
-
norejau pabandyt si chibiu stiliu xD /Moon :as jau beveik 3 metus lankau animacijos bureli tad manau kad as geriau apie tai nusimanau beto as jugi piesiu anime o ne disney stilium disney deda tiek daug anime kurejai gudrauja tiek daug nededa perpus ar net iki keliu sumazina ziurint pagal judesi ^^pas mane bus judantys. ir as pasistengsiu profesionalu padaryti ^^ na esu kurus animaciju tad patikek galima vien is 60 kadru padaryt 2 minutes xD imantis gudrybiu xP tad patikek as padarysiu ir parodysiu pasauliui kad laikas visiems liautis sakyti kad as nemoku piesti ir visiskai nieko nesugebu ^^' nes tai knisa /Blizgancioji :na pirma reik susikurt istorija ^^ jei visko bus prikrauta tai perdaug nors gal kokioj vietoj ir bus angelas tereik sukurt istorija xD tera tik ideja xD ir as sukursiu movie nes man reikia xD esu susilazinus kad kai pabaigsiu 13 klase na profesijos paskutinius metus tai busiu su sia animacija movie isgarsejus na nes labai noriu padaryt labai gera kad net per tv rodytu ir gal net ta animacija pasuks mano gyvenima taip kad lengviau bus gaut darba xD .kadangi esu piesus animacijas tai zinau ka tai reiskia ir as pasiryzus xD/ ir kas man nepatinka zmones niekada nesirysta tokiems sunkiems zingsniams mano nuomone reikia pabandyti ir stengtis del to ka visi padaro gi gyvenam viena karta reik pildyt svajones ^^Comment
-
Na as nesmerkiu, bet tikrai neskatinsiu tokiam zingsniui >.> Nes zinai kai uzsibrezei toki didelio masto darba, kad nebutu taip jog sugaisi daug laiko ir nebutu veltui. O tu net pilnos istorijos neturi, nei dialogu, kiek tai dar uzims laiko.
Taip as ten paemiau maksimalu skaiciu. Na tarkim jei tu kurtum su 60 kadru per 2 min, tai vis tiek iseina 1800. Cia mazai? As ir va pradejau projekta, kur nuspalvinu is mangos kadrus (taip, spalvinimas daug laiko atima) ir su jais sukursiu video. Bet pas mane bus gana statiska. Tai sudaro kazkur apie 160 paveiksliuku, kurie dauguma mazo dydzio. Ir tai be fono. Turiu dabar laisvo laiko tai ji visa skiriu piesimui ir tai uztrukau jau menesi. O kur dar video kurimo procesas... Itariu video trukme iseis apie 10 min, o tu nori visa valanda sukurt :F
Spoileris:
(vien prie sito sugaisau 3h)
Na man labai idomu butu pamatyti tada tavo animacinius darbus. Tik nesakyk kad nesi sukurus :P👍 1Comment
-
-
👍 1Comment
-
Ausra - labai gražus paprastas piešinukas.
Nu pagaliau ir aš savo keverziukų įkelsiu.
http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
Max parašo aukštis 130👍 2Comment
-
-
Comment
-
Comment
-
Graži paišalionė. Nespalvota mergina gražiai atrodo, bet labai truksta šešėlių ir man patiko jos netradicinė šukuosena. O pagrindinės merginos man plaukai atrodo truputi keistai, na galvos forma tada neproporcinga gaunasi, kai jie taip nupiešti, gal truputėli daugiau gale plaukų turėjo matytis. Ir jos šlaunys labai neatitinka proporciju, nes jei mergina lieknoka (iš vidutinio dydžio krutinės, plonų rankų ir liemens sprendžiu) koja per stora tada atrodo, nors ir tavo darbuose visų panelių figūra labai išraiškinga. O visa kita puiku! Ypač tas mielas meškutisDraugiškiausia BJD grupė Lietuvoje: https://www.facebook.com/groups/1441637029443527/
👍 1Comment
Comment