cia tos merginos 4 kryziai nes kaip cia pasakius 4 skirtingi gyvenimai panasiu galim sakyt ir tuo paciu laiku 4 istorijos vienoj knygoj o ant galo taip ir kaip turetu isrysket kad cia ji visur ta mergina xD . tuos kryzius jau sumasciau zadu padailint idomiau tvora gal pridesiu bet apluzusia o seip ten laukai nelankomi negyvenami pamirsti . hmmm naaaaaa nera jau tokia siaubinga anatomija >< juk man dabar neis kokia mergina ir nepozuos butent taip tad ne neisivaizduoju xD kaip piest taisyklingiau nepamcius gyvo zmogaus tos pozos
Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
untold-picture, mergaitės kairys (žiūrovo pusės) klubas/dubens dalis išlūžus (gal kas minėjo, tingiu skaityti) , taip pat tu da dumens vietą žiauriai sutrumpinai, nes va bamba yra pilvo vidury, o pagal ja žiūrint dubuo išviso rodosi mizerinis, va. O daugiau neminėsiu, nes manau kiti forumiečiai jau paminėjo :] įdomu kaip užgaigtas variantas atrodys~
O čia mano kurijozas. Mergaitė turi būti tokia kaulėta, čia idėja tokia buvo :]
Spoileris:
P.S Kokį vardą jai dauoti ?👍 3Comment
-
Renata, man tik iskilo klausimas gal cia koks plakatas pries anoreksija Siaip labai i tema butu. Man jos nosis atrodo truputi per daug idubusi. Toks jausmas, kad ji tiesi, o toliau staiga islenda nosies galiukas Nu bet cia mano nuomone O siaip patinka man tavo mergaite Veidas panasus i katinelio kazkuo
👍 1Comment
-
Tiuoma, čia toks Renatos stilius man atrodo kad yra, nes kiek aš pamenu jos piešinius, visuose buvo anoreksijos paveikti veikėjai
Šiaip tai , Renata, matosi tavo darbuose didžiulis patobulėjimas.Nosis nėra įdubusi, tiesiog šešėlių trūksta. Spalvinimas tikrai gražus, matosi, kad pasistengei. Sėkmės toliau kūryboje👍 1Comment
-
Comment
-
Na nzn jei nori kritikos... Tai tik viena dar daug kur reikia tobulet cia kas be ko... Toliau tarp akiu turetu buti didesnis atstumas, visas veidas atrodo kaskaip pasislinkes prie kaires puses, kaskaip nesimato kaklo, jei plaukai uzdengia ausis tai nepaisyk taip kad ju puse uzeina uz galvos, nes dabar atrodo, kad jie is galo i prieki ateina ir ausis kaskur isnyksta. Na praktikos ir dar karta praktikos. Ir isties pradesi graziai paisyti.Comment
-
Spoileris:
Taigi kritika. Iš karto pasakau kad neskaičiau ką komentavo kiti apie šią keverzonę. Akys žymiai per didelės, nosis kreiva ir man net nepanašu kad piešta anime stiliumi bet matosi kad bandyta. Antakius reikėtų ''išpešioti'' xDDD ir nupiešt normalią formą jų. Burna piešta lyg iš pradžių šita panelė turėjo būt pavaizduota šonu. Ir lūpa apatinė neturėtų būti tokia didelė. Dar prie akių: ji atrodo lyg negali valdyti savo akių arba jinai totaliai žvaira. Veido forma keista, reikia dirbti prie plaukų ir kaklo bei šešėlių. Vis dėl to galėtų išeiti kas nors gražaus jei nebūtum užkietėjęs tinginys xDDD. Pasakiau visas smulkmenas kurios man atrodė gan svarbios. Žodžiu neįsižeisk kritika yra kritika ir sėkmės tobulėjant. (jeigu bandysi tobulėt)http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
Max parašo aukštis 130Comment
-
Taigi mano keverzonė turėjo būti konkursinė bet kadangi taip normaliai ''sušikau'' foną tai ir nesiūsiu. Bet blyn pati nepatikėjau kad ranka visai normaliai iš pirmo karto pavyko gan ilgai užsiknisau su šituo piešiniu taigi spalvotų pieštukų galima sakyt nebeliko arba visi aplaužyti taip gan smarkiai xDDD Ir kritikos PLZ. Dėkuj iš anksto.
http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
Max parašo aukštis 130👍 1Comment
Comment