Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Nelabai nusimanau mene, bet klaidelių matosi. o.o Šukuosena gan keistai atrodo, apačioje plaukų galiukai netvarkingi =p
Nosis sakyčiau per žemai, pirštukai atrodo kampuoti. Ir dar šiek tiek trūkumų, bet dėl jų nesu tikra, bendras vaizdas gan gražiai atrodo. c:
Hi hi aciu XD As ziauriai tingiu uzbaigineti piesinius - tiesiog rankos nekyla, nes sugadinu XDDD / bandau lauzti emocija, bet Narutiskas islauziu - neoriginalios XDDDD / I pazengusiuosius dar per anksti - klaidu tikrai yra, kurias isiziurejes pamatai + spalvint nemoku ha ha ir manau tavo Shanmi komentaras bus istrintas, bet vistiek aciu XDDD Denix2 koooookia ekspresija - drasu, grazu XD
Nu aš ir pats žinau, kad klaidų vis dar padarauTodėl dar ir dedu piešinius čia
P.S alkūnę aš tyčia piešiau deformuotą, čia tokia ale nenormali ranka
Na, o kad nebūtų flood'as, tai įdėsiu vieną savo naujesnių darbelių
Kojas sufail'inau, ir dar neištaisiau, tai į jas dėmesio nekreipkit
Pinokio - abu darbai labai gražūs. Net nėra čia jau ir prie ko prisikabint. Tas monstriukas labai fainas. Dėl fono tj nežinau. Pačiai su fonu nesiseka. ;DDD Kanda - kai visad ;DDDDD meow - pilnai pritariu Esquisse. Bet manau ir tikiu kad pasieksi gerų rezultatų jeigu taip ir toliau dirbsi. Sėkmės. denix2 - šeip nekenčiu tapybos bet vis tiek. Patiko piešinio ''koloritas''. ;DDDDD Spalvos tikrai dera ir kadangi neįsivaizduoju ką norėjai pavaizduoti ten, tai ir bandau įsivaizduot. xDDDD O šeip viskas tė gerai. xDD
http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg Max parašo aukštis 130
Kinda greitas darbelis... turetu patikti AC fanams XD
Spoileris:
Nu man tai veidas atrodo kažkoks plokščias ir ranka per maža ar man vaidenasi netruputį? o.O Nežinau. Žodžiu. Man tj labai patinka šitas piešinukas Taip neblogai žiūrisi.
http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg Max parašo aukštis 130
man reikia labai kritikos ir patarimu >< labai labai labai labai labai labai ant pabaigos vos tik siandien nusipirkau plunksna ir sugadinau ja >< aj beto cia spiceliai isterliojau tas linijas xD
Spoileris:
Life is not about love its about what you want to do that wont waste it.
Kastetas - labai mielas darbelis ir tikrai vykęs išėjo. ;33 denix2 - ten per vidurį piešinio dažai ar šešėlis? Jeigu dažai tai tada nereikėjo taip šviesint nes atrodo dabar lyg buvo suplėšytas ir ką tik suklijuotas. O jeigu šešėlis tai tada net nežinau xDDd. Iš tikrųjų man šitas darbelis labai patiko ir aš jį išsisaugojau vien tik dėl to, nes spalvų perėjimai visai tokie liuks ir fonas nesipjauna su daiktais. Šį kartą tik tiek pastebėjimų. Sėkmės toliau dirbant. untold-picture - koks mane įkvėpimas pagavo pamačius šitą mangos ištraukėlę. (jeigu čia mangos ištraukėlė ;DDD) Dabar ir aš noriu paišyt berniukus kačiukus. Labai patiko šešėliai ant plaukų. Žodžiu faina labai. xDD Keep on working!
Comment