Pradedančiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • arc9944
    wut?

• 2010 01 30
    • 92

Autorius daimonass

Nu va... Vertinkit
    I like it ! , tikrai gerai atrodo.

Comment

• lialia
      GD <3

• 2010 07 18
      • 383

Autorius Tiuoma
      As irgi kazka iskrapsciau is pakampiu
      Yui-chan is K-ON

Tai buvo antrasis piesinukas, kuri piesiau konkursui, bet nespejau pabaigt, kad pasirinkciau is dveju
      Tiuoma - galiu pasakyt tik viena: veidas ir rankos. Prie rankų turėtum padirbėt daugiau ir prie veido piešiamo profiliu. O šeip labai patiko tawo antrasis piešinys ir tam pirmame piešinį tas torto gabalėlis nuspalvintas tai tikrai gundančiai atrodytų.

Autorius daimonass

Nu va... Vertinkit
      Nu ką galiu pasakyt.....hmmmm.... AMAZING. Labai akys išraiškingos išėjo. Tikrai negalima nieko pasakyt. Dar toks šešėlis ant veido atrodo kaip kokia kaukė ir tai suteikia veidui daugiau paslaptingumo. Nu rimtai geras darbas.

Autorius A.Yuuki.~
      Visai nieko, tik kad per mažai nupiešta, norėtųsi pamatyti didesnį plotą veido. :3
      Aš nesutinku. Taip darbelis geriau atrodo. Bet čia tik mano nuomonė. Tik noriu pasakyt kad galbūt piešiami veidai su paslėptomis dalimis tikrai gražiai išeina ir ateityje ir dabar yra jau ;DDD kuriamas savitas stiliukas. Tai tiek iš manęs.
      http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
      Max parašo aukštis 130

Comment

• Esquisse

Autorius lialia
        Aš nesutinku. Taip darbelis geriau atrodo. Bet čia tik mano nuomonė. Tik noriu pasakyt kad galbūt piešiami veidai su paslėptomis dalimis tikrai gražiai išeina ir ateityje ir dabar yra jau ;DDD kuriamas savitas stiliukas. Tai tiek iš manęs.
        Kad čia tų paslėptų dalių nėra, tik nupiešta šiek tiek veido. o:! Bent smakras matytųsi.. :c

Comment

• lialia
          GD <3

• 2010 07 18
          • 383

Autorius A.Yuuki.~
          Kad čia tų paslėptų dalių nėra, tik nupiešta šiek tiek veido. o:! Bent smakras matytųsi.. :c
          Ne. Nu tu manęs nesupranti. Aš tiesiog pasakiau kad ir nereikia tam piešiniui to smakro. Labai gerai atrodo ir be jo. Tik nesupyk ant manęs ba užsirausiu. xDDDDDDD Aš galvoju kad galima padaryt tokį stiliuką kad pavyzdžiui kuri nors kūno ar veido vieta paslėpta. Aš esu mačius tokių piešinių.
          Max parašo aukštis 130

Comment

• Esquisse

Autorius lialia
            Ne. Nu tu manęs nesupranti. Aš tiesiog pasakiau kad ir nereikia tam piešiniui to smakro. Labai gerai atrodo ir be jo. Tik nesupyk ant manęs ba užsirausiu. xDDDDDDD Aš galvoju kad galima padaryt tokį stiliuką kad pavyzdžiui kuri nors kūno ar veido vieta paslėpta. Aš esu mačius tokių piešinių.
            Tai ir paaiškink suprantamiau. d: O šiaip tai bereikšmė diskusija, pats piešinio autorius sprendžia kaip jam ką ir kur piešt. =/
            Peace. ~

Comment

• lialia
              GD <3

• 2010 07 18
              • 383

Autorius A.Yuuki.~
              Tai ir paaiškink suprantamiau. d: O šiaip tai bereikšmė diskusija, pats piešinio autorius sprendžia kaip jam ką ir kur piešt. =/
              Peace. ~
              Aha tikrai. Pritariu: peace~. xDDDDD
              P.S. Sorry flood'as
              Max parašo aukštis 130

Comment

• pinokio
                友情

• 2008 11 16
                • 218

Nu, jau labai seniai kažką čia buvau dėjęs, tai va - vienas iš mano naujesnių keverzonių
                P.S fono nėra, nes nesugalvojau, koks čia tiktų

Comment

• Ausra
                  ♥ Lantislt mergina! ♥

• 2010 02 10
                  • 272

Autorius pinokio
                  Nu, jau labai seniai kažką čia buvau dėjęs, tai va - vienas iš mano naujesnių keverzonių
                  P.S fono nėra, nes nesugalvojau, koks čia tiktų
                  Spoileris:
                  Kietai cia! Labai grazios linijos ir jo veido israiska, kardas irgi puikus! Kad as taip mokeciau monstrukus piesti Man labai patiko jo dantys ir sypsena (jei taip galima pavadinti). Net nezinau prie ko cia galima prikibti, mano nuomone piesinys puikus!
                  Draugiškiausia BJD grupė Lietuvoje: https://www.facebook.com/groups/1441637029443527/

Comment

• Horkis
                    Kritikuosiu žiauriai

• 2005 12 23
                    • 637

Iki pazengusiuju dar toloka manau... nors darbas atrodo ir ispudingai bet geriau isiziurejus islenda detales ir netikslumai kurie griauna viska, kaip kad pirstai, isnarinta alkune ir tas tvarstis labai jau plokscias atrodo... bet jau sis tas . Good Luck

Comment

• Kanda
                      Rašytojas

• 2010 09 25
                      • 236

XD per paskaitas gime ... kazkas...su isnarintom kojom XD
                      DA , tumblr :P

Comment

• Moon
                        Forumo ligonis

• 2007 04 25
                        • 583

Galetum ir uzbaigt siuos du darbelius, labai grazus

Comment

• Ausra
                          ♥ Lantislt mergina! ♥

• 2010 02 10
                          • 272

Autorius Kanda

XD per paskaitas gime ... kazkas...su isnarintom kojom XD
                          Sauniai tu cia Kanda nupiesiai!XD Man labai patiko abejuose darbuose zmoniu emocijos ir situacijos liuks! Nors pirmame piesinyje fonas ir paprastas, bet man patinka tas paprastumas Antras darbas man labiausiai patiko, nekenciu as kirminu ir puikiai suprantu sio piesinio veikeja, bet tos piesinio linijos yra labai grazios ir suteikia gyvibingumo ir tikrumo^^
                          Tikiuosi nuspalvinsi darbus!
                          Draugiškiausia BJD grupė Lietuvoje: https://www.facebook.com/groups/1441637029443527/

Comment

• denix2
                            Visa valdžia vaizduotei!

• 2008 04 20
                            • 350

Kažkiek tapybos...
                            “I reject your reality and substitute it for my own.”
                            www.facebook.com/DenisO.art.

Comment

• Shanmi
                              The root of all evil XD

• 2009 09 12
                              • 37

Man atrodo, kad su tokiais piesiniais kanda jau gali persikelti i pazengusiu keverzones ^.^

Comment

• Kanda
                                Rašytojas

• 2010 09 25
                                • 236

Hi hi aciu XD As ziauriai tingiu uzbaigineti piesinius - tiesiog rankos nekyla, nes sugadinu XDDD / bandau lauzti emocija, bet Narutiskas islauziu - neoriginalios XDDDD / I pazengusiuosius dar per anksti - klaidu tikrai yra, kurias isiziurejes pamatai + spalvint nemoku ha ha ir manau tavo Shanmi komentaras bus istrintas, bet vistiek aciu XDDD Denix2 koooookia ekspresija - drasu, grazu XD
                                DA , tumblr :P

Comment

Working...