na man reikia ateiciai treniruotis ir lavint ranka tad man cia kaip praktika na gal 1 manga knygute su apie 200 psl nebent butu ziauriai idomi ideja . o kas man labiausiai piest traukia tai mistika horror kartais patraukia mecha svarbiausia kad ne dragon ball ar naruto ideja xD tu abieju zanru nors tai vienas zanras mustynes kai ju per daug nesveika . o seip labai megstu istorijas kur daugiau vaikinu nei merginu hmm ka cia dar pasakius na kad uz dyka tai delto kad praktikuojuos gerinu viska aj beto jei kurciau kurciau traditional tik jei reiktu screentone tai su pc prideciau nes man nepatinka kai per pc mangos jos man atrodo negyvos
Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Jeigu sutinki užsiimti piešti 200 puslapių, tai yra didelis pliusas.
Bent jau aš turiu 3 idėjas, pagal kurias, manau, išeitų visai padorios mangos (/confidence mode - on). Pirmoji - grynas shounenas, su comedy, drama, action elementais. Antroji - mistika/real-life/adventure/mindf*ck tipo. Trečioji - grynas psichologinis mindf*ck'as (vis dar trūnija tema apie kvietimą piešti pastarąją mangą). Pirmų dviejų pagrindiniai veikėjai yra vyryškos lyties, tad gal ir labiau tiktų tau.
Tik vat vienintelė problema, dėl kurios manau viskas šiuo postu ir pasibaigs - norėčiau susitikt akis į akį apie tai pasikalbėt.
Anyways... Čia jau grynas offtopic gaunasi. Tad jeigu vis dėlto sudominau - brūkštelk man privačią žinutęComment
-
JEEZZZ... <3 Antrą piešinį tai myliu blyn koks mielas xDDD <3<3<3 ir pirmam kažkoks žvairas jis atrodo. bet vis tiek CUTE :3
TSSSSSSSSSSSSSSSSSS... Kur tu čia keli savo piešinius? Gal laikas pas profus waryt? xDDDDDDhttp://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
Max parašo aukštis 130👍 3Comment
-
Taigi paklausiau fasian ir pabandžiau pasipraktikuoti piešti chibi xD
~
manau, reikėjo ryškesnes spalvas daryt :s
~
Bandžiau nedaryt "plokščių" piešinių, bet nelabai gavos >.>
~
Labai nebuvo ką veikt per lietuvių, tai ant savo skirtuko nusipiešiau šį tą :3 Draugė sakė, kad atrodo kaip Naruto, kai buvo mažas, tik trūksta "whisker'sų" xDDD
Taigi, ką manot?Comment
-
Nanami, mieli tavo chibi, bet yra kur tobulet. Mano manymu Mio mieliausia, o berniukas kazka primena, bet tikrai ne Naruto, nors jo dar nei macius, nei skaiciu daugiau negu per LNK rode ar Alma Littera isleido
Del zvairo Reitos nepykit kazkaip visada antros akies nenutaikau nupiest
👍 1Comment
-
Spoileris:cia uz tai kad asutachan irode kad per menesi jos cg gali pageret o jos darbas buvo ranger cia keli nedabaigti puslapiai pralaimejus lazybas ju bus daugiau bet ikelsiu kai bus pabaigti tik o sitie kai tvarkiaus kambari siukliu net du dideli maisai xD buvo. tai radau kopijuotus piesinius nuo hakuouki paveiksliuku kai mokinaus piest tuo stilium xD
oj kaip as megstu chibius piest xDDDDDD cia mano ir asutachan oc musu mangos pavadinimas k-ksem p. s. sitas nekopintas jei ka xDPaskutinis pakeitimas nuo untold-picture; 2011-04-09, 16:57.👍 6Comment
-
Spoileris:cia uz tai kad asutachan irode kad per menesi jos cg gali pageret o jos darbas buvo ranger cia keli nedabaigti puslapiai pralaimejus lazybas ju bus daugiau bet ikelsiu kai bus pabaigti tik o sitie kai tvarkiaus kambari siukliu net du dideli maisai xD buvo. tai radau kopijuotus piesinius nuo hakuouki paveiksliuku kai mokinaus piest tuo stilium xD
oj kaip as megstu chibius piest xDDDDDD cia mano ir asutachan oc musu mangos pavadinimas k-ksem p. s. sitas nekopintas jei ka xD
Lažinuos tikrai neblogai pieši, bet deja aš nieko neįžiūriiu..Geriau siaubinga pabaiga, nei siaubas be pabaigos.👍 1Comment
-
Comment
-
Nanami - ir gerai kad paklausei, nes tikrai neblogai gaunasi. Dėl spalvų tai tikrai reikėjo ryškesnes daryt.
untold-picture - rimtai nelabai matosi kas ten nupiešta. xDDD bet kažkaip įžiūrėjau xDDD. Dabar liko tik lineart'a padaryt visuose piešiniuose kaip pirmo galva. Man tai pvz patiko net laabi. Jeigu planuojama manga tai tikrai bus vykus. Sėkmės.
Horkis - pagaliau SPALVOTAS. hmmm. Tawo piešiniai patinka tai nėr ką pasakyt. Ir galėtum įkelti su tuo ''sumautu'' fonu, būtų galima pamatyt kas ten tokio ''sumauto''.http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
Max parašo aukštis 130👍 1Comment
-
untold-picture Eskizai blankūs, bet puikiausiai įžiūrimi :I Tikrai neblogai atrodo tie puslapiai, beabėgo baigtiniai paliks gylesnį įspūdį. Sakau 'neblogai' ne šiaip sau. Per didelis naudojimasis referensais, kaip pasakytų koks senas dailės mokytojas, paverčia tavo darbą ne tavu, svetimu.
+ kai dedat didelius piešinius į forumą ( sakau visiems), malonėkit juos įdėt į 'spoiler'!
Horki: Labai fainas merginos dizainas, tiesiog super! Ypač makiažas :> Bet dabartinis fonas tai... klaikus. Sorry, bet rimtai :/Comment
-
untold-picture Eskizai blankūs, bet puikiausiai įžiūrimi :I Tikrai neblogai atrodo tie puslapiai, beabėgo baigtiniai paliks gylesnį įspūdį. Sakau 'neblogai' ne šiaip sau. Per didelis naudojimasis referensais, kaip pasakytų koks senas dailės mokytojas, paverčia tavo darbą ne tavu, svetimu.
+ kai dedat didelius piešinius į forumą ( sakau visiems), malonėkit juos įdėt į 'spoiler'!
Horki: Labai fainas merginos dizainas, tiesiog super! Ypač makiažas :> Bet dabartinis fonas tai... klaikus. Sorry, bet rimtai :/Comment
-
http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
Max parašo aukštis 130Comment
-
👍 8Comment
-
P.S. Bus spalvoti variantai?http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
Max parašo aukštis 130Comment
Comment