Pradedančiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • lialia
    GD <3

• 2010 07 18
    • 383

Autorius Dark-Tarou
    lialia Komplimentai nickui, labai patiko.

Piešiniai manęs nelabai sudomino išskyrus trečiąjį darbą. Nežinau kodėl asmuo ten tos liūdnas, gal po operacijos arba gal dėl to, kad jam į kaklą sparno kraštu įsikirtęs drugelis?

Taškelinė technika šiaip man asmeniškai kažkuo yra labai miela ir šiam darbui ji tikrai labai labai tinka. Taigi viskas kas liečia galvą ir tas liūdnas akis yra atlikta puikiai.

Drugeliai, deja, nors ir yra svarbi šio darbo dalis, bet su ja nesiriša. Jie ant tiek skraido savo erdvėje, kad jų net nepastebi, su ta galva jie nesudaro vieno piešinio. Būtų neblogai tą taškuotajį motyvą atkartot kai kur ir ant drugelių, o būtų dar geriau sukurti antro ir pirmo plano kontrastus ( drugeliai priekyje ryškesni už drugelius gale ir tram pam pam...)

Aš suprantu, kad šis darbas yra pasižaidimas markeriais, bet juk reikia kažką parašyt daugiau nei 'miela' ar 'neblogai'!
    Man minčių antplūdis dabar ir patikėk manim man tikrai sunku kiekvieną mintį atskirai ant vis kito lapo išdėliot ir dar padaryt ''tobulą'' piešinį. Tinginys daro savo. xDDDD Nu gal ir galima dar iš šito pasižaidimo padaryt normalų piešinį. Ir tiksliau čia buvo grafikos praktika nes tikrai patinka man šitas piešimo stilius. Nu nežinau bet vis tiek ačiū už komentarą.

MinaTo - taškuot yra sunku tai išviso taškavau gal apie kokią 1h ar apie 2h. Nu nžn nes paprastai į laikrodį nežvilgčioju. xDDD
    http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
    Max parašo aukštis 130

Comment

• Dark-Tarou
      I'm a woman on a mission

• 2008 07 14
      • 486

Autorius RayYuka
      Yra žmonių, kurie pasaulį mato juodai baltą, bet toli gražu nėra tokie linksmi ir laimingi kaip šunys.)))
      Dėl to liūdna tokius žmones matant, ypač kai juos pažįsti. Norisi jį kaip nors išbandyti! :> Gal nupiešęs Hello Kitty and Unicorn Riding a Rainbow jis atras savo pašaukimą? xD ( Horki, aš tik juokauju xD)

Aš žinau, kad viską dabar perdedu, bet tiesiog man įdomu pamatyt Horki piešiantį kažką visiškai jam nebūdingo, just for lolz C:

lialia: Tai dėl to sunku tokius darbus vetinant, nes žinai, kad žmogus tai paišė tik šiaip sau, praktikai ir tt C:
      /// http://dark-tarou.mybrute.com

Comment

• Horkis
        Kritikuosiu žiauriai

• 2005 12 23
        • 637

Nu ism anes kokio Yaoi tai jau nesitikekit..... o kitokie mano piesiniai Dark-Tarou yra deviantarte tai matai juos visad XD... bet greis bus ir biski spalvingesniu darbu

Comment

• lialia
          GD <3

• 2010 07 18
          • 383

Autorius Horkis
          Nu ism anes kokio Yaoi tai jau nesitikekit..... o kitokie mano piesiniai Dark-Tarou yra deviantarte tai matai juos visad XD... bet greis bus ir biski spalvingesniu darbu
          Tai lauksim spalvotų darbelių.

P.S. Niekas ir nesitiki yaoi iš tavęs. xDDD
          Ir gali savo deviantartą numest labai įdomu pažėt tawo piešinių dar PLZ.
          http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
          Max parašo aukštis 130

Comment

• Reito
            Narys

• 2010 11 20
            • 56

Kažkaip kilo noras paprasčiausiai ką nors "pasketchint". Pabandyt nupaišyt kažką padoresnio per kuo trumpesnį laiką:

Nepaisant to, kad šis piešinukas yra pakankamai paprastas, prie jo sugaišau apie 1-2 valandas...

Comment

• toma
              Šokoladoholikė

• 2010 03 16
              • 368

Nauji piesinukai Tikuosi patiks

Dedicated for fangirls like me and lialia

Comment

• untold-picture
                Rimtas forumo narys

• 2010 07 19
                • 127

stai du tradiciniai darbeliai ^^
                zmones as kazkaip noriu sukurt manga jei kas turi gera istorija galeciau pagal ja kurt

Life is not about love its about what you want to do that wont waste it.

Comment

• toma
                  Šokoladoholikė

• 2010 03 16
                  • 368

untold-picture, labai grazus darbai Bet man atrodo pirmajam mergaites pedos permazos

Comment

• Nanami
                    PONPONPON~

• 2010 06 12
                    • 118

Reito - Tikrai paprastas darbelis, truputį keistoka veido išraiška pas materiškę xD Manau gali geriau :}

Tiuoma - Opa! Ar gi čia ne Reita? :3 Pirmam truputį keistoka kairė akis, bet daugiau viskas lyg ir nieko, o antras darbelis labai mielas~ :3

untold-picture - Nuostabūs darbai, labai gražiai nuspalvinta :3 Sutinku su Tiuoma dėl pėdų, nors gerai atrodo ir taip xD

Comment

• Olasas
                      back forever

• 2009 02 27
                      • 273

untold picture, manau jau metas varyt į pažengusius

Spoileris:

Comment

• MinaTo
                        Narys

• 2011 01 20
                        • 55

Reito - grazus , bet paprastas darbas ... Noreciau pamatyti nuspalvinta xD ...
                        Tiuoma - kaip visada darbai nuostabus xD ... Labiausiai man patiko antras piesinys , ypac veidas xD
                        Untold-picture - mano nuomone visiskai sutampa su Olasu ... Metas eiti i pazengusius xD ... Beto ziauriai graziai nuspalvinta ...
                        Paskutinis pakeitimas nuo MinaTo; 2011-04-06, 20:32. Priežastis: Nesakysiu xp

Comment

• Bardakas
                          Žmogus Ne

• 2005 09 22
                          • 1462

Untold-picture, netikėk, ką kiti sako, kad eitum į pažengusiuosius. Trūksta supratimo kaip veikia perspektyva ir formos šiek tiek šleivuoja. Kas tos mergaitės kairiai akiai atsitiko? Taip pat daiktai pakibę ore, neatrodo, kad jie ant kažko stovi (pvz. grindų?). Šiaip gražus paspalvinimas, gal kiek purvinokas, bet man sueina.
                          Maybe on Earth, Maybe in the Future
                          sigpic
                          Kurokawa idėjinis lyderis
                          Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• untold-picture
                            Rimtas forumo narys

• 2010 07 19
                            • 127

visu pirma pirma kart tiek daug gavau komentaru cia esu labai dekinga kad mane taip palaikot. na bet as nesiruosiu eit i pazengusiuosius nes kiek esu macius piesimo lygiai ten ar cia detum yra apyligiai vienodi . beto as sakau kad zmogus visa gyvenima kad ir ka bedarytu tebus pradedantysis nes vis atsiras ko naujo ismokt tad lieku cia . aj jo as tas pedas taip isdidinau xD seniau buvo zymiai mazesne
                            Autorius Bardakas
                            Untold-picture, netikėk, ką kiti sako, kad eitum į pažengusiuosius. Trūksta supratimo kaip veikia perspektyva ir formos šiek tiek šleivuoja. Kas tos mergaitės kairiai akiai atsitiko? Taip pat daiktai pakibę ore, neatrodo, kad jie ant kažko stovi (pvz. grindų?). Šiaip gražus paspalvinimas, gal kiek purvinokas, bet man sueina.
                            na taip man yra daug ko dar mokytis kaip ir tau ir kitiems . mes gyvenam kad kazka ismoktumem aciu uz kritika reik man situo labiau pasidometi apie tai kad patobulinciau piesima
                            -------------
                            uch dar niekas nesiulo istoriju >< jugi nupiesciau uz dyka echhh

Life is not about love its about what you want to do that wont waste it.

Comment

• Renata
                              Meanie

• 2008 05 25
                              • 715

Pmačiau akvarele, užsimaniau ir savo parodyti :] tik va gaidys fotikas sugadino spalvas >.>
                              Spoileris:

Autorius untold-picture
                              uch dar niekas nesiulo istoriju ><
                              O tu čia šiaip nes neturi kas veikti ? O.o jei taip aše norėčiau tau skečiuką parodyti, gal tau visai patiks idėja >.>''
                              AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• Reito
                                Narys

• 2010 11 20
                                • 56

Nanami - geriau visada galima padaryti. Tuo ir yra piešimas įspūdingas.
                                Tačiau šio mano piešinio tikslas ir paskirtis yra visai kitokia. Paprasčiausiai paėmiau tuščią lapą (t.y. naują langą mangastudijoj), atjungiau protą ir paišiau beleką iš anksto nesuplanavęs ką piešiu (todėl poza ir išraiška gavosi tokia, kad aš pats nesupratau kas ten darosi). Ir štai kas gavosi. Sustojau tada, kai jau buvau bepradėjęs gilintis į klaidas ir jų taisymą. Ir nors rezultatas atrodo tikrai tragiškai - procesas buvo tikrai smagus
                                Reikės kada pakartoti, bet kolkas galvoje kirba dar du piešinukai, kuriuos kuo greičiau noriu nupaišyt :>

MinaTo - dėja, spalvoto varianto tikrai nebus. Viską, ką norėjau su tuo piešiniu padaryt aš jau padariau. Kažkaip esu linkęs spalvinti tik tuos piešinius, kuriame yra šiokia tokia mintis, o ne paprasčiausiai stovinti žmogysta be jokios prasmės.
                                Dėkui už komplimentą

untold-picture - klausimas kokios apimties mangą apsiimtum paišyt. Kokie žanrai domina (abejoju ar savo noru, be jokio atlygio kokybiškai paišytum tai, kas tau nepatinka) ir pan.

Comment

Working...