Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Pagaliau prisiruošiau saviškes keverzones nufotografuoti :]
~
Prieš Naujus metus buvau lineart'ą nupiešus, tai tik dbr pabaigiau (veidas kažkoks purvinas atrodo o.O)~
~
neišėjo taip kaip norėjau xD
~
Norėjau paper child'ą padaryt, bet taip ir liko neiškirptas :}
~
Šitas pieštas draugui, reikia dar nuspalvint ^^
~~~
Klaidų čia pilna, tad laukiu kritikos👍 1Comment
-
Nanami,piešiniuose trūksta erdės pojūčio.Jie atrodo plokšti.
Pirmas piešinį mergaitės kaklas per trumpas,krūtinė plokščia,liemuo atrdo kaip stabaras.
Antras visai neblogas,bet veidas plokščias ir akys per daug i kairę nuvažiavę.
Trečiam lyg gerai būtų viskas, bet labai trūksta šešėlių.
Ketvirtam kliūna veidas.Viena akis turėtų būt mažesnė ir labiau pastumta i kairę ,nes mergaitė pasukus galva.
Piešimas toks oldschoola primena,turbūt dėl akių o Šiaip šešėliuot reikėtu labiau.tada nebūtu taip plokščia viskas.
Anyywayss Čia tik mano nuomonė,gal kiti su ja nesutiks.O šiaip savo klaidas manau pats žmogus geriausiai žino..
Spoileris:
Naujas..ikveptas vienos dainos..Paskutinis pakeitimas nuo meow; 2011-04-02, 21:34.👍 1Comment
-
Pagaliau prisiruošiau saviškes keverzones nufotografuoti :]
Spoileris:Ech tie seni laikai ..👍 1Comment
-
Nanami
1 piešinys - veidas tikrai kažkoks purvinas xDDD ir truputį kreivas man taip pasirodė.
2 piešinys - viskas ok tik veidas irgi kreivas atrodo ir ant drabužių buvo galima padaryti gal kokių susiraukšlėjimų ir šešėlių.
3 piešinys - miela :3
4 piešinys - gražu bet ir vėl gi veidas kreivokai atrodo.
Galiu pasakyt tik tiek kad tu turi talentą ir gali dar tobulėt ir tobulėt ir tvarkyt veidus reikia. xDD
meow - ranka ta ant galvos patinka labai xDDD gražiai nupiešta neturiu ką sakyt ir pritariu fasian
Ir
aš įkelsiu savo ''balvoną''
[IMG][/IMG]Paskutinis pakeitimas nuo lialia; 2011-04-03, 08:42.http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
Max parašo aukštis 130👍 3Comment
-
Aha. Čia abu čiūvai, deja. Hmm kažkaip lievai jaučiuosi, jūs man tiek laiko aiškinote, kad paišau pedera..... vienžo, man tik dašuto, kai Žmogeliuko klasiokas pasakė, "kokia graži moteris" >.> o kai pasakiau, kad ten vyras, jis vos infarkto negavo. Tai va piešti hermafroditus/belyčius yra mano potologinė liga.
Spoileris:
Šitie du yra mano OC, šviesus- Ženia, tamsus - Lioša.Comment
-
Aha. Čia abu čiūvai, deja. Hmm kažkaip lievai jaučiuosi, jūs man tiek laiko aiškinote, kad paišau pedera..... vienžo, man tik dašuto, kai Žmogeliuko klasiokas pasakė, "kokia graži moteris" >.> o kai pasakiau, kad ten vyras, jis vos infarkto negavo. Tai va piešti hermafroditus/belyčius yra mano potologinė liga.
Spoileris:
Šitie du yra mano OC, šviesus- Ženia, tamsus - Lioša.http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
Max parašo aukštis 130Comment
-
Renata: Nežinau ką čia kiti šneka, lyg anime nežiūrėję žmonės! Krutinės nėr - reiškias vyras ( lkhem khem bišis). Man patinka kur lnk eina tavo darbai, bet kompozicija dar labiau pagerėtų jeigu lapą apkarpytum su kompiuteriu, nes per daug tos tuščios nereikalingos vietos aplinkui
Horki: Nieko naujo. I dare you to draw something colorful and positive!!! >:I👍 1Comment
-
Spoileris:FAIL BUT I LIKE IT.... For fangirls like Tiuoma xDDD
Nėr ką veikt tai va nusprendžiau su markeriais ir geliniais tušinukais pažaist.
Ir vat reikėjo truputį pastangų ir būtų gerai išėję bet paėmiau ir užtepliojau juodai tai turbūt ne į temą dabar bus XDDDDD
P.S. Horki, man tavo stilius labai patinka neturiu ką pasakyt just I like it.http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
Max parašo aukštis 130👍 1Comment
-
Renata: Nežinau ką čia kiti šneka, lyg anime nežiūrėję žmonės! Krutinės nėr - reiškias vyras ( lkhem khem bišis). Man patinka kur lnk eina tavo darbai, bet kompozicija dar labiau pagerėtų jeigu lapą apkarpytum su kompiuteriu, nes per daug tos tuščios nereikalingos vietos aplinkui
Horki: Nieko naujo. I dare you to draw something colorful and positive!!! >:IGeriau siaubinga pabaiga, nei siaubas be pabaigos.👍 1Comment
-
lialia Komplimentai nickui, labai patiko.
Piešiniai manęs nelabai sudomino išskyrus trečiąjį darbą. Nežinau kodėl asmuo ten tos liūdnas, gal po operacijos arba gal dėl to, kad jam į kaklą sparno kraštu įsikirtęs drugelis?
Taškelinė technika šiaip man asmeniškai kažkuo yra labai miela ir šiam darbui ji tikrai labai labai tinka. Taigi viskas kas liečia galvą ir tas liūdnas akis yra atlikta puikiai.
Drugeliai, deja, nors ir yra svarbi šio darbo dalis, bet su ja nesiriša. Jie ant tiek skraido savo erdvėje, kad jų net nepastebi, su ta galva jie nesudaro vieno piešinio. Būtų neblogai tą taškuotajį motyvą atkartot kai kur ir ant drugelių, o būtų dar geriau sukurti antro ir pirmo plano kontrastus ( drugeliai priekyje ryškesni už drugelius gale ir tram pam pam...)
Aš suprantu, kad šis darbas yra pasižaidimas tušinukais, bet juk reikia kažką parašyt daugiau nei 'miela' ar 'neblogai'!👍 1Comment
-
Tiuoma : Labai graziai viskas nupiesta , bet kazkaip kaklas truputi per ilgas man atrodo ... Beto labai draziai plaukai nupiesti xD ...
Horki : Tos gi pacios nuomones kaip ir lialia ... Man viskas patiko xD ...
Lialia : Nekomentuosiu visu , bet labai graziai nupiestas 3 piesinis ... Man labai ydomu kiek laiko tu piesiai ji ?👍 2Comment
Comment