Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Vienas dalykas - pirmame piešiny visas veidas kažkaip sumautas, o antras visai gerai. Be to man patinka tawo piešimo stilius. Jeigu tu jį ištobulintum tai visai gražiai tada būtų.
Autorius Anim3
Mano sesės pieštas
Spoileris:
Nepyk bet panašu y ateivį. xDDD Pagal mane ten kažkaip su akim blogai.
Spoileris:
P.S. Wo ir mano porą piešinukų.:
Šitas tai fail'as kažkoks. xDDDD
Wat prie šito visą dieną sėdėjau ir krapščiau:
Čia paprastas eskiziukas mano manymu kažkokia šmėkla:
http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg Max parašo aukštis 130
MinaTo - tikrai yra kur tobulėti :} stengis ausis bei akis daryti vienodesnes, padirbėk su nosimi~ labai patiko plaukai :3
meow - hmm... keistas tavo piešimo stilius, bet kažkuom mane sužavėjo :} reiktų padirbėti su veido mimikom, nes dabar abi merginos atrodo liūdnos (nebent taip ir turėjo būt). Aišku norėtųsi pirštų ir storesnio kaklo, Bet kaip matau, toks tavo piešimo stilius~ :}
Anim3 - patiko veido forma, bet prie viso kito dar reikia padirbėti~ :}
lialia - matau, kad tobulėji :} labai patiko antras tavo darbelis~ :3
Dirbam prie rankų, akių ir kojų. Dar galima būtų prikibti prie pėdų ir merginos laikančios ''lazdą'' plaukų. Veidai nepilnai pabaigti piešt todėl nelabai galima ką pasakyt. Pirmosios merginos liemuo atrodo labai jau kampuotas ir atrodo kad jai lūžo stuburas. xDDD Jeigu dar padirbėtum prie savo stiliaus tai piešiniai išeitų tikrai labai gražūs. Šį kartą tiek. Taigi tobulėjam tobulėjam
P.S. Jeigu pirmas darbas tai visai neblogai išėjo.
http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg Max parašo aukštis 130
Žiemos paskutinis kvėptelėjimas prieš užleidžiand pozicijas :]
Spoileris:
Papai-ne-papai :3
Spoileris:
ignoruokit pėdas >.> labai susimoviau.
Pirmas piešinys visai gražus tik ta mergaitė atrodo labai jau persikreipus.
Labai graži idėja. Pėdos per mažos ir kaklas kažkaip suplotas atrodo. O šeip labai gražūs darbai.
Stai mano sendienos darbas cia turetu but toks cyborg/robot pasiruoses kilti i padanges.
Taigi sakykit kas negerai ,ka tureciau pakeisti kol dar neuzejo noras nuspalvint.
Stai mano sendienos darbas cia turetu but toks cyborg/robot pasiruoses kilti i padanges.
Taigi sakykit kas negerai ,ka tureciau pakeisti kol dar neuzejo noras nuspalvint.
Spoileris:
Pagal mane tai pečius reikėtų pataisyt. Ir blyn pas tave net ūgis normaliai išėjo kam daugeliui pradedančiųjų neišeina nupiešt atitinkamai. Nu o šeip gražu man patiko. Liuks darbelis!
Spoileris:
Kas negerai ? Cia viskas super ! Man dar iki tavo lygio tolokai dar
Labai patiko tavo darbas!!! Na noriu įdėti pastebėjimą, kas pagal mano akis galėtų būti kitaip. Va kur apibrėžiau su raudona linija tos dalies galėtų nebūti, nes pagal mane tai tik apkrauna nereikalingai piešinį, na realiai man užtektu tik veido, begalo gražiai atrodo!
Spoileris:
Autorius TheNewGuy
Spoileris:
Tai kad nelabai pasiruošęs kilti, o kur ant nugaros reaktyvinis variklis . Na taip tai nematau prie ko čia būtų galima prikibti, atrodo viskas gražiai ir tvarkingai.
Jaigu tu kalbi apie kairi peti ,kad jis perdaug matosi atsizvelgiant i jo pozicija ,then maybe you're right. Bet jai tu del to ,kad jo peciai netaisiklingos formos ir perdaug iskile ,tai galiu pasakyt tik kad tai yra antpeciai
Autorius Bevardis
Tai kad nelabai pasiruošęs kilti, o kur ant nugaros reaktyvinis variklis
Pasiruoses pasiruoses ,tai rodo jo vos vos pakelta kaire koja ir plonyte linija nupiesti dumeliai ,o rektyvinis variklis yra jo kulnuose
Autorius MinaTo
Kas negerai ? Cia viskas super ! Man dar iki tavo lygio tolokai dar
What can i say ,practice makes perfect
Anyway ,aciu visiem uz atsiliepimus
P.S. Kaip cia postai nyksta? Maciau buvo kazkas savo pora darbu imetes ,i juos jau buvo atsiliepta ,stai dabar paziuriu - DINGO
Comment