Pradedančiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • lialia
    GD <3

• 2010 07 18
    • 383

Labai jau seniai ką nors ir bekėliau... nu bet va. Galima sakyt pirmą kartą su akvarele, nors kai kuriems gali pasirodyt juokinga. Labai sunkiai sekėsi ir spalvos nesigavo. žodžiu FE!!
    Spoileris:
    [IMG][/IMG]

Ir dar vieno piešinuko galima sakyt pradžia :
    Spoileris:
    [IMG][/IMG]

Labai reikia pastabų, o ypač piešiniui kurį su akvarele piešiau.
    http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
    Max parašo aukštis 130

Comment

• FlameHaze
      The end of everything

• 2009 05 05
      • 89

Autorius Kanda

NA VA - pagaliau uzbaigiau savo mylimiausius veikejus XDDDDDD Sougo ir Kagura XDDDDD Aisku netvarkingai... nemoku neeskiziskai dirbt XD, plius dar neprasimusiau su plancete XDDD
      jei cia pradedanciuju tokie tai kas tada pazengusiu dedasi.. o_0
      I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.

Comment

• Renata
        Meanie

• 2008 05 25
        • 715

Autorius RayYuka
        Khm, gėda postint tokias nuotraukas. 3:
        Pirmasis tušu. Jame man labai nepatinka jo laikomas pagalys ir tas paukštvanagis ar koks velnias. XD
        Spoileris:
        \

Šitame viena ranka per ilga :<
        Spoileris:

Spoileris:

Spoileris:

Laukiu komentarų, pastebėjimų, šiaip kokio dėmesio. ><
        NAH! P.S.
        Witkau, eik palaižyt kam nors užpakalį kitur, nes koktu daros! : <
        Vistiek tu iš dalies kitus žemini ir lygini ir panašiai. NEGRAŽU! NEETIŠKA...
        Gėda? kodėl O.o (labiausiai gėda turėtų būti man, nes beveik nedarau progreso) Man labai patinka tavo linijos, nos tarsi išsiblaškiusios, bet darniai susikibusios, nu vienžo, nežinau kaip geriau apibūdinti :] pirmasis piešinys tvarkoje, spavosi ?
        atrame užkliuvo mergaitės krūtys o.o jos kažkokios netokios, forma neitin natūrali. Šėšėlių labai trūksta. dar mergaičių ( ir iš trečio piešinio) pilvukai kiek per siauri, tipo pivlo plotis kaip galvos. daugiau neturiu ku pasakyti >.>

Va ir mano peckiukas~
        Spoileris:
        AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• Mapicy
          Morka iš prigimties

• 2009 11 26
          • 138

Va ir mano peckiukas~
          Spoileris:

Finally padarei sirdziai miela fona :3

Comment

• Lota :D
            Love and Peace~!

• 2010 02 17
            • 239

Visiškai nesusiję su anime, mano vasaros mini-projektas Nusprendžiau redekoruoti savo kambarį. Darbą gal ir sumoviau, bet bent jau kambarys įdomiau atrodo

Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2011-03-05, 17:13.

Comment

• Blizgancioji
              Narys

• 2010 12 06
              • 43

Autorius Lota :D
              Visiškai nesusiję su anime, mano vasaros mini-projektas Nusprendžiau redekoruoti savo kambarį. Darbą gal ir sumoviau, bet bent jau kambarys įdomiau atrodo
              kaip jėga! aš irgi taip noriu... ^^
              Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2011-03-05, 17:13.
              *meluoju ^^

Comment

• Kanda
                Rašytojas

• 2010 09 25
                • 236

Autorius FlameHaze
                jei cia pradedanciuju tokie tai kas tada pazengusiu dedasi.. o_0
                Dar nekelia ten - nepribrendau XDDD ps. pas mane retokai pasitaiko darbu, tinkanciu i pazengusiuosius XD dazniausiai buna sakar makar tepliuzai XD labai nevienodai dirbu XDDDD p.s. aciu XDDD
                DA , tumblr :P

Comment

• SaMe-chan
                  always online

• 2010 07 16
                  • 81

Na as tau jau senai i galva ikalt , kad varytum i pazengusius, nes tavo piesiniai tikrai perlipa kai kuriuos ten ale save didzius profesionalus. Ir esu ten macius tikrai nekazka gero, o cia buta geru ^^

Tumbs up for everyone who likes to draw!!

+ + =

Comment

• Nanami
                    PONPONPON~

• 2010 06 12
                    • 118

Autorius Lota :D

Nais! Jau žinau kur kryptų mano akys įėjus į tavo kambarį ;O he he~ *tyliai nukopijuoja idėją ir eina gaivint savo kambario*
                    Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2011-03-05, 17:11.

Comment

• toma
                      Šokoladoholikė

• 2010 03 16
                      • 368

Kol baigineju savo snieguole ir kelis kitus darbelius nusprendziau ikelt dar viena darbeli. Po 3 metu papildomu piesimo pamoku suzinojau, kad nemoku piest tikrovisku dalyku Tai va iskrapsciau savo rudens treniruote piesta nuo nuotraukos, kuria radau internete

Jos smakras laaaaaabai kreivas
                      Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2011-03-05, 17:09.

Comment

• Mapicy
                        Morka iš prigimties

• 2009 11 26
                        • 138

Autorius Tiuoma
                        Kol baigineju savo snieguole ir kelis kitus darbelius nusprendziau ikelt dar viena darbeli. Po 3 metu papildomu piesimo pamoku suzinojau, kad nemoku piest tikrovisku dalyku Tai va iskrapsciau savo rudens treniruote piesta nuo nuotraukos, kuria radau internete

Jos smakras laaaaaabai kreivas
                        Akys per dideeeeleeeees O_o Atvirai tariant tj man kazko nesiziuri visai... Bet cia tik man :3 o siaip grazios lupos ir plaukai
                        Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2011-03-05, 17:08.

Comment

• untold-picture
                          Rimtas forumo narys

• 2010 07 19
                          • 127

Spoileris:
                          prasau pakomentuokit xD as dalyvauju konkurse japanese contest per deviantart xD tad reik man dar uzdet ant tos medziagos hieroglifu ir zadu ji nuspalvinti su akvarele
                          Paskutinis pakeitimas nuo bithuthe; 2011-03-06, 15:51.

Life is not about love its about what you want to do that wont waste it.

Comment

• lialia
                            GD <3

• 2010 07 18
                            • 383

Autorius untold-picture
                            Spoileris:
                            prasau pakomentuokit xD as dalyvauju konkurse japanese contest per deviantart xD tad reik man dar uzdet ant tos medziagos hieroglifu ir zadu ji nuspalvinti su akvarele
                            Gražu tik labai išraiška kažko nepatiko.. Ir kas ten jam ant kairės akies? Plaukas? Ar ten pamiršai pravalyt?. whatever viskas galima sakyt faina XDDD ir dar - rūbai nelabai gražiai suklostuoti. Kur jam ant kelių antklodė tj tarp kelienių tas tarpas. O šeip kaip ir viskas... Neturiu prikibt daugiau...XDDD
                            Paskutinis pakeitimas nuo bithuthe; 2011-03-06, 15:50.
                            Max parašo aukštis 130

Comment

• untold-picture
                              Rimtas forumo narys

• 2010 07 19
                              • 127

Autorius lialia
                              Gražu tik labai išraiška kažko nepatiko.. Ir kas ten jam ant kairės akies? Plaukas? Ar ten pamiršai pravalyt?. whatever viskas galima sakyt faina XDDD ir dar - rūbai nelabai gražiai suklostuoti. Kur jam ant kelių antklodė tj tarp kelienių tas tarpas. O šeip kaip ir viskas... Neturiu prikibt daugiau...XDDD
                              ten jis stovi ten rankos yra taip ten prie akies plaukas o israiska kad jis nekencia kibinti ta uzuolaida xD ar ka ten

Life is not about love its about what you want to do that wont waste it.

Comment

• lialia
                                GD <3

• 2010 07 18
                                • 383

Autorius untold-picture
                                ten jis stovi ten rankos yra taip ten prie akies plaukas o israiska kad jis nekencia kibinti ta uzuolaida xD ar ka ten
                                Aišku. Dabar pagavau tavo mintį nes iš pradžių atrodė lyg atsisėdęs XDDDD
                                Max parašo aukštis 130

Comment

Working...