Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Just believe in myself and my dream, anyone could be a hero and heroine.👍 1Comment
-
-
-
-
Originalu galima sakyt. Tik galima prikibt prie veidų, nes man jie kažkokie kreivi lyg atrodo ar deformuoti.... bet whatever, viskas tiesiog OKeyyyyyyyyyyyyyyyyyy... XDDDhttp://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
Max parašo aukštis 130👍 1Comment
-
👍 1Comment
-
Taigi:
Kanda, man asmeniškai tu vienintelė rodanti progresą šioje gijoje. Na dar ir ~nyuu. Nyuu tai išvis jau galėtu į pažengusius eit
Matosi, kad stengiesi ir nori tobulėti. Nesustok, jei taip ir toliau tokiais tempais tai neužilgo galėsi piešti profesionaliai. Žinoma dar yra truputuką klaidelių spalvinime bei šviesotamsoj, bet tai manau greitai pagerės.👍 2Comment
-
Khm, gėda postint tokias nuotraukas. 3:
Pirmasis tušu. Jame man labai nepatinka jo laikomas pagalys ir tas paukštvanagis ar koks velnias. XD
Spoileris:\
Šitame viena ranka per ilga :<
Spoileris:
Mano komiks7 veik4jai. >>
Spoileris:
Randomness
Spoileris:
Laukiu komentarų, pastebėjimų, šiaip kokio dėmesio. ><
NAH! P.S.
Witkau, eik palaižyt kam nors užpakalį kitur, nes koktu daros! : <
Vistiek tu iš dalies kitus žemini ir lygini ir panašiai. NEGRAŽU! NEETIŠKA...Paskutinis pakeitimas nuo RayYuka; 2011-03-02, 20:32.Geriau siaubinga pabaiga, nei siaubas be pabaigos.👍 3Comment
-
Spoileris:Visų prašau nepriimti to ką tuoj pasakysiu kaip įžeidimą, tikrai tuo nesiekiu šiuo komentaru. Bet jei visdėlto įsižeisit tai manau čia jau jūsu bėdos...
Taigi:
Kanda, man asmeniškai tu vienintelė rodanti progresą šioje gijoje. Na dar ir ~nyuu. Nyuu tai išvis jau galėtu į pažengusius eit
Matosi, kad stengiesi ir nori tobulėti. Nesustok, jei taip ir toliau tokiais tempais tai neužilgo galėsi piešti profesionaliai. Žinoma dar yra truputuką klaidelių spalvinime bei šviesotamsoj, bet tai manau greitai pagerės.
Ner cia ko isizeist tiesa sakai
Nu bet vis delto idesiu kadangi jau seniai kazka bedejau
Comment
Comment