Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Pati tikrai tokių skirtukų neatsisakyčiau! Tik man nelabai patiko pirmojo veido forma, per daug apvali, todėl jis atrodo storas ;D tačiau jei būtent to ir siekei tada gavosi puikiai :} be to pirmojo rankos (plaštakos) galėtu būti truputį didesnės :}} Antras atrodo tobulai ♥~
OMG Kaip gražu.... Norėčiau tokių ir jei ką viskas su tom galvom ten gerai, nes toks piešimo stilius (aš taip galvoju... ) Spalvos labai gražiai derinasi ir labai labai noriu tokių džinsų po galais.. XDDDD taip kad ten viskas OK.
http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg Max parašo aukštis 130
He he gavosi sysiuko spalvos fonas, nes fotkintas, o ne skanuotas XD
Labai grazu ir juokinga Nors ir fotkintas spalvos man atrodo pakankamai ryskios ir puikiai dera. Kazkodel man kojos atrodo mazokos to raudono zmogucio ir juodo galetu but ta galine truputi didesne, bet kad jos toliau gal tokio ugio ir turi buti, svarbiause kad visas piesinys puikiai atrodo!
Labai linksmas piešinys, puikiai atrodo, gerai išreikšta Gintama dvasia Gintoki puikiai gavosi, jo visa išraiška ir poza tobula, o Kagura ir tikrai gerai atrodo, bet neperteikia tiek dvasios ir nuotaikos, man natūraliai visas dėmesys į jį krypsta, nors jos drabužiai ir ryškesni. Va, rankovių raštai gražūs, bet man ten trūksta gyvumo, paglamžymų ir bangų daugiau norisi o Kaguros viena akis tikrai per maža :/
Labai linksmas piešinys, puikiai atrodo, gerai išreikšta Gintama dvasia Gintoki puikiai gavosi, jo visa išraiška ir poza tobula, o Kagura ir tikrai gerai atrodo, bet neperteikia tiek dvasios ir nuotaikos, man natūraliai visas dėmesys į jį krypsta, nors jos drabužiai ir ryškesni. Va, rankovių raštai gražūs, bet man ten trūksta gyvumo, paglamžymų ir bangų daugiau norisi o Kaguros viena akis tikrai per maža :/
Su klosciu,drabuziu rauksliu paisymu turiu problemu - reiks pasistenkt XD nu blin rimtai - vel su tolimesne akim susimoviau XDDDD aciu - geri komentarai XD / Ausrute XD kojos trumpos, nes bandziau tolio perspektyva, iskreipta isgauti XD tik persistengiau XDDD
Linksmai tu čia XDDDD viskas žiauriai gražiai gavosi. ir dar faina ta marmuzė gale kažkokio pirato XDDD oh well.. kai pasižiūri tavo piešinių tai pas tave toks crazy stiliukas XDDD ir po to lūžti kokį gerą pusvalandį XDDDD norėčiau piešt kaip tu.. ;DDDD žodžiu sėkmės toliau piešiant XDDD
http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg Max parašo aukštis 130
SOLDRAO XD siaip viskas gerai atrodo - dangus fainas XD, o prikibt nebent prie tureklu perspektyvos galeciau - ar jie ten i zeme leidzias ar aukscio truksta ( zmogus per tokius greit islektu he he ) - nezinau XD XDDDD bet tik tiek XD
Comment