Pradedančiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • MinaTo
    Narys

• 2011 01 20
    • 55

Autorius untold-picture
    nesusilaikiau neidejus xD laukiu jusu komentaru cia istorijos virselis is mano vardas vetra internetine knyga xD xD ka manot apie virseli?
    Nelabai man ten kaskas matosi , bat ka pamaciau tai labai grazu

Comment

• toma
      Šokoladoholikė

• 2010 03 16
      • 368

Va dar viena ikelsiu Piestas pries kelis menesius

Ir vel kazkas blogai su pedom

Comment

• MinaTo
        Narys

• 2011 01 20
        • 55

Autorius Tiuoma

Viskas su tom pedom normaliai . Tik man atrodo kad truputi per didele kede . O taip viskas super ,)

Comment

• Ausra
          ♥ Lantislt mergina! ♥

• 2010 02 10
          • 272

Autorius Tiuoma

Kokia grazute, kaip lelyte! Labai grazus jos veidukas ir akys labai mielos. Pedos normalios, gal galetu buti truputi storesnes, bet ir taip grazei atrodo. Man sis piesinis graziausias is visu tavo piesiniu kuriuos esu maciusi.
          Sutinku su MinaTo, kad kede truputi per didele, bet tai man labai patinka, nes jei cia lelyte jei ir turi buti perdidele kede
          Draugiškiausia BJD grupė Lietuvoje: https://www.facebook.com/groups/1441637029443527/

Comment

• toma
            Šokoladoholikė

• 2010 03 16
            • 368

Viskas su tom pedom normaliai . Tik man atrodo kad truputi per didele kede . O taip viskas super ,)
            Kokia grazute, kaip lelyte! Labai grazus jos veidukas ir akys labai mielos. Pedos normalios, gal galetu buti truputi storesnes, bet ir taip grazei atrodo. Man sis piesinis graziausias is visu tavo piesiniu kuriuos esu maciusi.
            Sutinku su MinaTo, kad kede truputi per didele, bet tai man labai patinka, nes jei cia lelyte jei ir turi buti perdidele kede
            Kede ir turi buti per didele Ausra teisingai atspejo, kad tai lelyte, bet tik baigus pastebejau, kad joint`u neidejau xD

Comment

• SaMe-chan
              always online

• 2010 07 16
              • 81

Kiau kiau ^^
              Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2011-02-24, 18:18. Priežastis: mokykis naikinti reklamą kew kew

+ + =

Comment

• Lkira
                Narys
                • 2010 11 11
                • 78

Autorius SaMe-chan

Uploaded with ImageShack.us

Kiau kiau ^^
                labai grazu

http://www.anime-planet.com/users/Lkira/anime

Comment

• toma
                  Šokoladoholikė

• 2010 03 16
                  • 368

Sita nupiesiau pries pora savaiciu per daile

Comment

• MinaTo
                    Narys

• 2011 01 20
                    • 55

Autorius Tiuoma
                    Sita nupiesiau pries pora savaiciu per daile
                    Grazu , tik manau galva truputi per didele ,)

Comment

• Renata
                      Meanie

• 2008 05 25
                      • 715

Mmmm Fausto portretas.super didelis pikas >.> nu nesiseka man su nosim, pirmai kai piešiau gavosi kaip pas Jackson'ą... dbar jau truputi geriau.
                      Spoileris:
                      AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• hikari
                        相良宗助。
                        • 2008 01 10
                        • 36

įmesiu ir aš ką nors pradėjau piešti prieš 3 dienas smarkiai nemuškit, pėdu piešti nemoku.
                        Spoileris:

Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2011-02-22, 23:45. Priežastis: spoiler
                        Enough of this already -.- , Lietuvių kalbos subtitrai - FAIL, Lietuvių kalbos įgarsinimas - EPIC FAIL.
                        For god sake... Im MALE!!!!.

Comment

• MinaTo
                          Narys

• 2011 01 20
                          • 55

Autorius hikari
                          įmesiu ir aš ką nors pradėjau piešti prieš 3 dienas smarkiai nemuškit, pėdu piešti nemoku.
                          Spoileris:

Jeigu piesi tik tris dienas cia gan neblogi rezultatai
                          Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2011-02-22, 23:45.

Comment

• hikari
                            相良宗助。
                            • 2008 01 10
                            • 36

agam, gyvenime nepiešiau, tai nutariau nupiešti ką nors, ir spėk ? o gi kablį pagavau , naujas hobis atsirado pas mane
                            Enough of this already -.- , Lietuvių kalbos subtitrai - FAIL, Lietuvių kalbos įgarsinimas - EPIC FAIL.
                            For god sake... Im MALE!!!!.

Comment

• Reito
                              Narys

• 2010 11 20
                              • 56

Hehe, hikari, puikiai suprantu tave. Pas mane lygiai tokia pati situacija
                              Patikėk, kuo toliau - tuo smagiau viskas bus.

Autorius Renata
                              Mmmm Fausto portretas.super didelis pikas >.> nu nesiseka man su nosim, pirmai kai piešiau gavosi kaip pas Jackson'ą... dbar jau truputi geriau.
                              Spoileris:
                              Manau pagrindinė problema yra ta, kad nosis atrodo lygtai ji būtų piešta iš profilio. Palygink jos pakrypimą su smakru, iš tokios padėties šnervės išvis neturėtu matytis, arba bent jau ne taip ryškiai.
                              Jei atvirai, tai man šiek tiek dar burna užkliuvo. Abi akys matomos vienu kampu, o burna labiau pasukta į šoną. Taip pat veikėjas šypsosi, tačiau jo lūpų kamputis vos siekia akies kraštą, nors net nesišypsant lūpų kraštas turėtu siekti iki pusės akies. (pvz čia: randomgoogleface)

Vis dėlto jeigu čia toks savitas stilius (nes reikia pripažinti - gražiai žiūrisi), tai prašau praignoruoti mano šį "post'ą"

Comment

• Renata
                                Meanie

• 2008 05 25
                                • 715

Autorius Reito
                                Manau pagrindinė problema yra ta, kad nosis atrodo lygtai ji būtų piešta iš profilio. Palygink jos pakrypimą su smakru, iš tokios padėties šnervės išvis neturėtu matytis, arba bent jau ne taip ryškiai.
                                Jei atvirai, tai man šiek tiek dar burna užkliuvo. Abi akys matomos vienu kampu, o burna labiau pasukta į šoną. Taip pat veikėjas šypsosi, tačiau jo lūpų kamputis vos siekia akies kraštą, nors net nesišypsant lūpų kraštas turėtu siekti iki pusės akies. (pvz čia: randomgoogleface)

Vis dėlto jeigu čia toks savitas stilius (nes reikia pripažinti - gražiai žiūrisi), tai prašau praignoruoti mano šį "post'ą"
                                tai 6tai kod4l man niekai nesigauna normaliai/logi6kai veido bruo=7 sud4ti O.O burna ma=okoka, bet man didel4 negra=u :<
                                AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

Working...