Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Kokia grazute, kaip lelyte! Labai grazus jos veidukas ir akys labai mielos. Pedos normalios, gal galetu buti truputi storesnes, bet ir taip grazei atrodo. Man sis piesinis graziausias is visu tavo piesiniu kuriuos esu maciusi.
Sutinku su MinaTo, kad kede truputi per didele, bet tai man labai patinka, nes jei cia lelyte jei ir turi buti perdidele kedeDraugiškiausia BJD grupė Lietuvoje: https://www.facebook.com/groups/1441637029443527/
👍 1Comment
-
Viskas su tom pedom normaliai . Tik man atrodo kad truputi per didele kede . O taip viskas super ,)Kokia grazute, kaip lelyte! Labai grazus jos veidukas ir akys labai mielos. Pedos normalios, gal galetu buti truputi storesnes, bet ir taip grazei atrodo. Man sis piesinis graziausias is visu tavo piesiniu kuriuos esu maciusi.
Sutinku su MinaTo, kad kede truputi per didele, bet tai man labai patinka, nes jei cia lelyte jei ir turi buti perdidele kede
Comment
-
👍 1Comment
-
įmesiu ir aš ką nors pradėjau piešti prieš 3 dienas smarkiai nemuškit, pėdu piešti nemoku.
Spoileris:
Enough of this already -.- , Lietuvių kalbos subtitrai - FAIL, Lietuvių kalbos įgarsinimas - EPIC FAIL.
For god sake... Im MALE!!!!.Comment
-
agam, gyvenime nepiešiau, tai nutariau nupiešti ką nors, ir spėk ? o gi kablį pagavau , naujas hobis atsirado pas maneEnough of this already -.- , Lietuvių kalbos subtitrai - FAIL, Lietuvių kalbos įgarsinimas - EPIC FAIL.
For god sake... Im MALE!!!!.👍 1Comment
-
Hehe, hikari, puikiai suprantu tave. Pas mane lygiai tokia pati situacija
Patikėk, kuo toliau - tuo smagiau viskas bus.
Jei atvirai, tai man šiek tiek dar burna užkliuvo. Abi akys matomos vienu kampu, o burna labiau pasukta į šoną. Taip pat veikėjas šypsosi, tačiau jo lūpų kamputis vos siekia akies kraštą, nors net nesišypsant lūpų kraštas turėtu siekti iki pusės akies. (pvz čia: randomgoogleface)
Vis dėlto jeigu čia toks savitas stilius (nes reikia pripažinti - gražiai žiūrisi), tai prašau praignoruoti mano šį "post'ą"👍 1Comment
-
Manau pagrindinė problema yra ta, kad nosis atrodo lygtai ji būtų piešta iš profilio. Palygink jos pakrypimą su smakru, iš tokios padėties šnervės išvis neturėtu matytis, arba bent jau ne taip ryškiai.
Jei atvirai, tai man šiek tiek dar burna užkliuvo. Abi akys matomos vienu kampu, o burna labiau pasukta į šoną. Taip pat veikėjas šypsosi, tačiau jo lūpų kamputis vos siekia akies kraštą, nors net nesišypsant lūpų kraštas turėtu siekti iki pusės akies. (pvz čia: randomgoogleface)
Vis dėlto jeigu čia toks savitas stilius (nes reikia pripažinti - gražiai žiūrisi), tai prašau praignoruoti mano šį "post'ą"Comment
Comment