Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
He he teisingai parasei..... Kritika gali but normali.. O kaip pasaei "Dejimo" tai jus ir darot.... ir is to naudos nera...... dilnis per ilgas zastas per trumpas... ka as zinau .. nesimokiau niekad anatomijos.. ne mano sritis.... paisau savo malonumui... o jau kad zinai visas taisykles anatomijos imk parodyk pavyzdy ir nupiesk kazka tobulai anatomisko tada atsivertes knyga anatomijo as irgi galesiu ieskot klaidu...Comment
-
He he teisingai parasei..... Kritika gali but normali.. O kaip pasaei "Dejimo" tai jus ir darot.... ir is to naudos nera...... dilnis per ilgas zastas per trumpas... ka as zinau .. nesimokiau niekad anatomijos.. ne mano sritis.... paisau savo malonumui... o jau kad zinai visas taisykles anatomijos imk parodyk pavyzdy ir nupiesk kazka tobulai anatomisko tada atsivertes knyga anatomijo as irgi galesiu ieskot klaidu...
"Nebūtina sirgti vėžiu, kad galėtum apie jį kalbėt"
Hau.
Kalbant apie piešinį, tai jis iš tikrųjų atrodo įspūdingai. Vien spalvinimas ko vertas. Tikrai gražu žiūrėt. Nors ir prisipažinsiu, kad veidas (nosis ir burna) man šiek tiek užkliuvo, tačiau čia jau mano paties skonio problemos.
Kas liečia mangos, tai nesiruosiu jos daryt, kol neišmoksiu normaliau piešti ir nesurasiu/ištobulinsiu savo piešimo stiliaus.
Abejoju ar bus spalvotas variantas. Juodai/balti paveiksliukai asmeniškai man atrodo žymiai patraukliau
Nors ką gali žinoti, gal ir kils noras nuspalvintiComment
-
Horki, jei dedi čia savo piešinį, tai priimk ir kritiką. Šiaip tai graži mergikė ta tavo Nu ką, o čia mano piešinys (labai jau seniai čia kažką dėjau)
Uploaded with ImageShack.us👍 1Comment
-
dedu nuoroda, nes negaliu niekur patalpint (per didelis >.<)
http://gabbypinetree.deviantart.com/#/d37ut0rComment
-
Iš tiesų, piešiant visuomet geriausia mokintis anatomijos. Niekas ir nesako fotorealistiškai piešti, savas stilius - liuks. Bet tai paprasčiausiai naudinga žinoti, kaip veikia žmogaus kūnas. O jei jau nori kokį labiau savitą, karikatūrinį stilių lavinti, tai tuomet tam stiliui būdingų bruožų gerai atrasti (:
Atsiprašau jei įžeidžiau, bet parašiau ką pastebėjau pirmiausią, ir prie ko mano nuomone reikėtų padirbėti.Comment
-
help? sakykit viskas kas yra sumautai >.> mergos lūpas perpiešinėjau 10 kartų ir viestiek šūdas gaunasi :<Spoileris:
EDIT.
Aha, dėkui už patarimą :] dabar jos veidelis man labiau patinka ~ vat jau galiu parodyti truputį pasalvotą.
Spoileris:
:]👍 1Comment
-
Jei būtų mano darbas, asmeniškai kiek pakeisčiau akis. Dabar jos tokios didelės, ir netgi gasdinančios.
Shape liuks. Čia gal motina su savo vaiku? Mano pirmas įspūdis (:
O dėl aliejinių dažų. Pati niekada nenaudojau, tad iš patirties neturiu ką patarti. Bet jei ko nors nežinau, visuomet pirma pažiūriu deviantART Resources & Stock Images. Oil paint tutorials. Ir žinoma, Bing is your friend (:👍 1Comment
-
help? sakykit viskas kas yra sumautai >.> mergos lūpas perpiešinėjau 10 kartų ir viestiek šūdas gaunasi :<Spoileris:
EDIT.
Aha, dėkui už patarimą :] dabar jos veidelis man labiau patinka ~ vat jau galiu parodyti truputį pasalvotą.
Spoileris:
:]Comment
-
Sunku kažką konkrečiau pasakyti apart to, kad valytum dažnai teptukus kokiu skuduru šiek tiek suvilgytu terpentinu ar apskritai skiedikliu. Dažai skiedžiami taip pat skiedikliais, vanduo čia niekur nenaudojamas. Jei neparuoštos drobės ar kartonai naudojami tai būtina išgruntuoti atitinkamais gruntais. Būna, kad daug kas savo gruntą darosi iš želatinos, bet man tai yra šlykštus gruntas kuris dažniausiai palieka bjaurią faktūrą per kurią labai nemalonu dėti potėpius, pats nepagailiu pinigų ir nusiperku dažniausiai paruošto grunto kurį tepu ant kartonų trim lygiais sluoksniais. Įspėjimas, kad kai kurie paruošti gruntai reikalauja, kad juos maišytum su klijais kaip lipalu. Aš kai buvau vieną kibirėlį grunto nusipirkęs ant kurio taip pat buvo užrašyta, kad skiesti reikia, bet kibimas pastebėjau buvo ir taip geras, ir sodriau išsigruntavo tai nepagailėdavau be skiedimo gruntuoti. Maišant dažus paletėje gali silpnai naudoti skiediklį, bet iš esmės tas nebūtina. Taip pat dedant potėpį jei nori gali paskiesti dažus, bet tai nebūtina ir kartais pagadina darbą (lieką skiediklio išgraužtos dėmės ypač jei labai skiedi ir dideliais plotais pasistebi). Ką čia dar galima patart... na, darbas kambario temperatūroj džiūsta apie savaitę. Jei uždedi kur ne vietoj dažų ir nori pašalint tai patariu švelniai ir atsargiai nugriebti dažus skudurėliu ir net nebandyti naudot skiediklio nuiminėjant dažą - sugadinsi taip darbą, kitu atveju gali palaukt kol darbas nudžius ir ant viršaus taisyt, bet žinoma tai užtruks laiko. Dėl kitko, tai įdomiau jei pasakytum ką nori sužinot, būtų lengviau patart.👍 2Comment
-
👍 1Comment
-
👍 1Comment
Comment