Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Na, aišku sunku pamatyti kas nupiešta, tokia kokybė. (Gal Yume reikia pradėti biznį. Skenuosiu lapus o man pinigus )
Vis dėlto
Pliusai:
-Gražiai pavaizduotos krentančios kortos.
-Gražiai nupieštas veidas ir plaukai
Minusai:
-Drabužiai nupiešti neatsargiai ir nedetaliai. Siūlau daugiau detalizuoti.
-Kodėl gi nenuspalvinta?
-PROPORCIJOS
oh well papiesiau pora kartu is neturejimo ka veikt... so,
Spoileris:
cia fona ziauriai tingejau daryt tai tap palikau (gal kadanors padarysiu bet whatever)
pirmas kartas kai bandziau piest toki tikra zmogu bet kaip visada nieko neisejo
Cia kai prisiziurejau visokiu anime po viena serija (nu anime vaikams nes sese ziurejo ;DD)
http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg Max parašo aukštis 130
Mano bandymas eiti piešėjo keliu. Kritika visada laukiama
Na žiūrėk visai gerai tau sekas eiti piešėjo keliu . Galėčiau pakritikuot jei taip jau prašai, bet nelabai randu prie ko prikibt....
Ypač patiko to vaikino reakcija net puodelį iš rankos išmetė Nors jaučiu ir aš greičiausiai taip reaguočiau....
P.S. lauksiu spalvoto varianto, jei toks bus .
trumpa nepabaigta istorija apie pasauli (copy pasted is mano fb albumo):
Spoileris:
hm..
veliau kada parasysiu pilna istorija apie sita projekta.. :S
bet trumpai drutai tai cia tai kas prasidejo lietuviu kalbos pamokoje (zr seniausia puslapi) ir issiplete i, po velniu, visa hobi :d
esme tokia, kad as kuriu fantastini pasauli (tiksliau tai jau issiplete i saules sistema), kuris labai panasus i zeme, tik visai kitoks..
fizikos desniai praktiskai tokie patys.. zemynai.. ivairus dalykeliai.. na, jie.. ivairus.. DD
prasidejo nuo 1 puslapio.. tada antra.. tada sugalvojau visa susikta zemyna nupaisyt (tiesa sakant taip sau ir isteriskai susukau: "nupaisysiu visa susikta zemyna!! muhahah!" :d)... tai issiplete i salas, antra zemyna...
tada pastebejau kad mano pasaulio pusiaujas kazkoks lempinis..
ir pagalvojau kiek dar reiktu praplest jei pasaulis zemes dydzio..
taigi sukuriau saules sistema su dviem saulem ir 6 planetom.. tada daug ivairiu ideju ir skaiciavimu..
na gavosi sitai..
ai, dar reikejo apskaiciuot sezonus, nes mano pasauly dienos apsvietimas (aka kiek % pasaulio apsviecia vienu metu) svyruoja nuo 48% iki net 96%!
taigi reikejo tai paaiskinti..
kad sezonus sukurciau reikejo sugalvot laiko sistema kuri neatsiliktu nuo zemes laiko pernelyg, bet turetu metuose 256 dienas..
taigi teko daug skaiciuoti, ir gavos, kad mano pasaulio metai trunka 256 dienas po 16 menesiu (aka 4sezonai po 4 men), po 16 dienu (aka 4 savaites po 4 dienas), po 32h per diena, po 64 min per valanda, po 64sec per minute. (sekunde palikau vienoda).
gavos is to, kad sioji planeta skrieja kiek platesne orbita negu zeme, nes metuose yra 23,3h daugiau nei turetu.. )
dabar mano planuose - asigaliai, klimato zonos, vandens sroves, detalesne saules sistema ir dar ka sugalvosiu.
kai viska padarysiu..
na, taigi sistemoje turiu DVI gyvenimui tinkamas planetas!!
ir kruva karalysciu!
kulturu!
ir panasiai...
P.S. yra ir daugiau, beja :d
P.S.S. ieskau pavadinimu vietovems
Paskutinis pakeitimas nuo tviksas; 2011-01-22, 12:00.
Priežastis: small bug fixes
Kaip paprastai pradėsiu nuo to, kas užkliuvo: jos dilbis ir žastas tokio pat ilgio, turėtų žastas būti kažkiek ilgesnis, panašiai ir su plaštakomis, jos turi būti trumpesnės už dilbį (tas mane santykis maždaug 2/3, kai pirštai trumpi, jis gali būt dar didesnis), jos hmm.. speneliai per daug į šonus manau nuvaževę net gulint (blush). Merginos raktikauliai (kaip suprantu ten jie nupiešti) per įstriži, keliant ranką jų padėtis turi nekisti. Jos galva kiek didoka, o šlaunys per ilgos, bet kadangi tai anime, viskas ok. Merginos tikrai gražus veidas ir jo išraiška, o ir plaukai tikrai atrodo gerai, man patinka raudonos sruogos. Jos kostiumėlis mažas, na labai mažas, bet modelis originalus. Taip pat visada mėgau tavo spalvinimą, kūnas nuspalvintas puikiai, o va rankšluostį, ant kurio ji guli, galėjai kažkiek paglamžyti, tada ir jo tonai būtų kitę kažkiek ir suteikę papildomo gyvumo
Neproporcinga panelė. Su tokiais papais, lūžtų jos miniatiūrinis liemuo (:
O klubai irgi nenatūralūs. Lyg ir didesni turetų būti palyginus su šlaunimis.
Kaklas pernelyg plonas, ir ypač tokio didumo galvai.
Kostiumėlis labai jos fainas užtai
Švelniai spalvini c:
pradeda uzknisti..... neproporcinga.... juk ir nedarau fotorealizmo.... cia toks mano stilius paisymo.... ir cia anime tad gali ir but neproporcinga... kad ir pvz paziurekit is OnePiecer tarkim kaip Nami ar Robin atrodo......
Comment