Pradedančiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Yumenator
    Motherbleeping Killjoy

• 2009 07 27
    • 552

Autorius Renata
    Nusprendžiau, jeigu laikysiuos įsikibus į juodą gelinuką, tai toli nenueisiu... tai va, mokausi, kažko sau neįprasto - flomasteriai ir pieštukai ir spalvoti gelinukai ir viskas be juodos o.o na piešinėlis man be ryšio, gal galėtumet ku nors patarti? tiek dėl piešinio, tiek dėl piešimo būdu?
    Spoileris:
    Galva šiek tiek per daug nukreipta, norėtųsi fono ir didesnio detalizmo, bet aplamai žinok net ir gražiau be gelinuko. Aš pati jo nebenaudoju jau ilgai~

Na, o aš pasigirsiu saviškiu darbeliu, kuris nebus užbaigtas, nes būtybė vardu sesė jį jau sugadino. Gerai, kad spėjau nufotografuoti

Uploaded with ImageShack.us
    http://yumihoriku.deviantart.com/

BLACKOUT
    http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/
    be sure to visit our page~

Comment

• lialia
      GD <3

• 2010 07 18
      • 383

Autorius Yume-chan
      Na, o aš pasigirsiu saviškiu darbeliu, kuris nebus užbaigtas, nes būtybė vardu sesė jį jau sugadino. Gerai, kad spėjau nufotografuoti

Uploaded with ImageShack.us
      Jo seses yra destroyers ;DD labai grazu bet na jeigu plaukus nuspalvinai tai gal jau ir visa kita bus spalvota? Pasirode istemptas veidas nes speju kad fotkinta kreivai kazkaip tai sunku yvertint labai.
      http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
      Max parašo aukštis 130

Comment

• -Aglo
        Aglo Baglo

• 2010 11 19
        • 36

Autorius Renata
        Nusprendžiau, jeigu laikysiuos įsikibus į juodą gelinuką, tai toli nenueisiu... tai va, mokausi, kažko sau neįprasto - flomasteriai ir pieštukai ir spalvoti gelinukai ir viskas be juodos o.o na piešinėlis man be ryšio, gal galėtumet ku nors patarti? tiek dėl piešinio, tiek dėl piešimo būdu?
        Spoileris:
        Įdomus konceptas, ir aš įsivaizduoju šią kompoziciją atrodant nuostabiai. Tačiau jaučiu piešinys kažkoks negyvas. Dievaži nebemoku lietuviškai, tad tikiuos nepyksit jei išsireikšiu angliškai ^^;
        It just doesn't seem to flow together.

O ta gėlė, kad ir kaip maloniai atrodytų, ji atrodo netinkama į kompoziciją, ar bent netinkamai įtaisyta. Dabar ji atrodo lyg būtų ten užklijuota ir tiek.

deviantART || Gaia Online

Comment

• Kastetas
          regular everyday guy

• 2009 12 04
          • 341

Autorius Yume-chan

Na dar daug reiktu padirbeti ties galva ir akimis. Kaskaip smakras ir galvos forma nelabai. O seip labai graziai sudejai seselius. Rukia taip?

Comment

• pinokio
            友情

• 2008 11 16
            • 218

Autorius Renata
            Spoileris:
            Matosi, kad labai patobulėjai Aš vis dar prisimenu tuos belyčius
            Šiaip tai labai gražus piešinysO dėl piešimo būdų, tai pabandyk ką nors su tušu arba akvarele kokia nors nupiešti(geriau gal nuo tušo pradėk, lengviau) Be to, šešėlius dar paryškinti reikėtų, nes dabar piešinys atrodo gana plokščias
            Sėkmės toliau

Comment

• Yumenator
              Motherbleeping Killjoy

• 2009 07 27
              • 552

Lialia - tai, kad piešinys sugadintas sesės D: Nebegalima spalvinti jau
              Kastetai- Taip, čia Rukia
              http://yumihoriku.deviantart.com/

BLACKOUT
              http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/
              be sure to visit our page~

Comment

• Kastetas
                regular everyday guy

• 2009 12 04
                • 341

Na stai sen truputi prisedau papaisyti... Ir va kas gavosi. Pagrinde noreciau suzinoti kaip gavosi fonas... Toks 5 minuciu... Yep its a dude.... strange...
                Ir dammm piestukas vos vos matosi...

Comment

• Kanda
                  Rašytojas

• 2010 09 25
                  • 236

Autorius Kastetas
                  Na stai sen truputi prisedau papaisyti... Ir va kas gavosi. Pagrinde noreciau suzinoti kaip gavosi fonas... Toks 5 minuciu... Yep its a dude.... strange...

Sitame daugiau klaidikiu ;D Ranka trumpoka ir draperija skurdoka, bet man ziauriai patinka veidas su visa israiska lool XD XD ;D Kaip is DYNASTY WARRIOR zaido karys ;D
                  DA , tumblr :P

Comment

• Kastetas
                    regular everyday guy

• 2009 12 04
                    • 341

Autorius Kanda
                    Sitame daugiau klaidikiu ;D Ranka trumpoka ir draperija skurdoka, bet man ziauriai patinka veidas su visa israiska lool XD XD ;D Kaip is DYNASTY WARRIOR zaido karys ;D
                    Jooo. dammm it tik kai tu pasakiai pastebejau, kad ranka mazoka... Kai paisai sarvus net neatkreipi demesio.... praktikos reik man

Comment

• -Aglo
                      Aglo Baglo

• 2010 11 19
                      • 36

Autorius Kastetas

Sunku suprasti kas ten pas jį ant pakaušio dedasi. Aš pastebėjau tu mėgsti detales, kas yra labai faina. Bet atrodo ne visada dedi jas kur jų reikia. Daugiau detalumo veidui reikėtų ypač aplink nosį ir burną. Kairė ranka žymiai per trumpa, atrodo kad jam iš alkūnės plaštaka augtų. Šešėlius taip pat ne visur vietoje dėlioji, arba aš paprasčiausiai nesuvokiu iš kur eina šviesa (:
                      Shape patinka kaip su šarvais pasistengei.
                      ------
                      Na o kadangi visvien rašau žinutę, tai įmesiu šiandienos darbelį. Pagaliau pabandžiau kažką daugiau nei portretą nupiešti, todėl iš karto veidas nebe toks detalus ar patrauklus. Ir man jos dešinis delnas/pirštai nelabai, bet jau nekeisiu nieko. Savo darbą šis piešinys atliko, užsakymas jau baigtas

Spoileris:

deviantART || Gaia Online

Comment

• cobabara
                        Super mega ultra rašytojas

• 2009 03 17
                        • 998

Autorius -Aglo
                        Na o kadangi visvien rašau žinutę, tai įmesiu šiandienos darbelį. Pagaliau pabandžiau kažką daugiau nei portretą nupiešti, todėl iš karto veidas nebe toks detalus ar patrauklus. Ir man jos dešinis delnas/pirštai nelabai, bet jau nekeisiu nieko. Savo darbą šis piešinys atliko, užsakymas jau baigtas

Spoileris:
                        joa, mažylis pirštas tai tikrai savotiškai per daug užsilenkęs, bet šiaip visai gražu. man dar spalvos labai patinka
                        Urameshi, Iemon-dono!

Comment

• Nanami
                          PONPONPON~

• 2010 06 12
                          • 118

Autorius -Aglo

Spoileris:
                          Man spalvos taip pat labai patiko :} Manau geriau žiūrėtųsi, jei smakras truputį didesnis būtų :}

Comment

• Sendokai
                            I don't care

• 2009 09 12
                            • 84

O dabar aš „pasireklamuosiu“ XDDD Šiaip jau šimtas metų, kaip nieko čia nedėjau. Gal dėl to, kad jau seniai nebepiešiu anime xDD

Anyway:

Galit neminėti keistos kojos (toks jausmas, kad ji per ilga O_o) bei keistos kompozicijos (nes buvo toks užmanymas lol) xDDD
                            Sieg Heil!
                            Visokių būna, visokių ir reikia.

Comment

• Yuki~
                              Narys

• 2011 01 13
                              • 31

Noriu ir aš savo teplionę parodyt. Nežinau kur priskirt ar prie pradedančių ar pažengusių, tai labai nepykit {;http://img545.imageshack.us/i/dsc0417lil.jpg/
                              http://benihime-yuki.deviantart.com/

Comment

• Cere
                                !אני כאן כדי הסלע הזה-

• 2009 01 12
                                • 547

Spoileris:

mano fantazijos vaisius. Tad nesistebėkite, kad jos veidas ir išraiška ne natūraliai atrodo.
                                -.connection error

Comment

Working...