Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Na ka mano atostogu darbai.Aisku buvo ju daug ,bet juk visu nesudesi cia XDDDD
Tikiuosi kam nors patiks :3
Pasakykit mano klaidas ,kad galeciau pataisyti
Spalvinau su akvarele ir tusu .
o sitie greitai apvedzioti keli manga puslapiai jie zadami but pervedziotiPaskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2011-01-11, 17:49. Priežastis: Argi nematome, kad nuotraukos per didelės?👍 5Comment
-
-
Nu va , maniškis . Nu nžnau kaip čia atrodo , bet mano gėdai , tai yra tik kopija nuo telo pic. žiūrint , todė nko įpatingo :
Beje , tai yra Nel is Bleach ^.^Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2011-01-11, 18:07.Comment
-
cia yra piesta grynai pagal zmogaus schema .gali buti mini klaideles o kad eng kalba pati zinau kad ji taip pat failComment
-
Pagaliau nupiešiau vyriškosios lyties atstovą. Kažkas naujo iš manęs
Asmeniškai? Man patinka kaip gavosi kostiumas
Spoileris:
Na o dėl linksmumo, įmesiu ir panelę arkliškais dantim ir kreiva "roža"
Spoileris:
Komentarai ir kritika mielai laukiami (:Comment
-
Ehhh.... Kaip as senei paisiau tiesiog sau, o ne konkursui ar pan.... Mano ygudziai net atbuko dammmm.... Na stai mano toks paprastas darbelis.... Yeah you can comment on this one... Just don't be to harsh....
Beje -Aglo isties grazus realistiniai darbeliai. Tik tos merginos veidas atrodo netaip kaskaip. Kaskaip atrodo, kad jos lupos perdaug i kaire puse nuvaziavusios...👍 3Comment
-
Siaip garzu. Na o jei komentuojant ;D Tai pirmo vyruko galvos kauso turis per mazas pagal veido masyvus ;D BER RAGAI COOL. O pas mergike lupos or blakstienos keistokos ;D Ir kazkas yra negerai su galvos forma, bet nesuvokiu kas. Bet siaip tikrai kruopstus ir smagus darbai ;D👍 1Comment
-
Puikus darbas! Labai grazus jos veidukas, o akytes super cute! Fonas irgi grazus tik truksta jame seseliu, manau ir ant plauku jie nepakenktu Ir sukuosena su ausite man patikoDraugiškiausia BJD grupė Lietuvoje: https://www.facebook.com/groups/1441637029443527/
👍 1Comment
-
Ehhh.... Kaip as senei paisiau tiesiog sau, o ne konkursui ar pan.... Mano ygudziai net atbuko dammmm.... Na stai mano toks paprastas darbelis.... Yeah you can comment on this one... Just don't be to harsh....
Beje -Aglo isties grazus realistiniai darbeliai. Tik tos merginos veidas atrodo netaip kaskaip. Kaskaip atrodo, kad jos lupos perdaug i kaire puse nuvaziavusios...👍 1Comment
-
Beje -Aglo isties grazus realistiniai darbeliai. Tik tos merginos veidas atrodo netaip kaskaip. Kaskaip atrodo, kad jos lupos perdaug i kaire puse nuvaziavusios...Ech tie seni laikai ..👍 1Comment
-
Buten taip ir buvo pagrinde as butent ir pasiau veida, kad kuo mielesne gautusi. Fonas cia buvo gal 5min. darbelis, kad neatrodytu tuscia. Nesinorejo kaskaip palikti balto fono, nesinorejo ir viso vakaro tam skirti. Bet norejosi uzbaigti darbeli. Kanda kaip tu man gali pavydet? Kai paisai nezmoniskai graziai. Iki taves tai nzn nepasiekiama man....Comment
-
Buten taip ir buvo pagrinde as butent ir pasiau veida, kad kuo mielesne gautusi. Fonas cia buvo gal 5min. darbelis, kad neatrodytu tuscia. Nesinorejo kaskaip palikti balto fono, nesinorejo ir viso vakaro tam skirti. Bet norejosi uzbaigti darbeli. Kanda kaip tu man gali pavydet? Kai paisai nezmoniskai graziai. Iki taves tai nzn nepasiekiama man....Comment
-
Nusprendžiau, jeigu laikysiuos įsikibus į juodą gelinuką, tai toli nenueisiu... tai va, mokausi, kažko sau neįprasto - flomasteriai ir pieštukai ir spalvoti gelinukai ir viskas be juodos o.o na piešinėlis man be ryšio, gal galėtumet ku nors patarti? tiek dėl piešinio, tiek dėl piešimo būdu?
Spoileris:👍 4Comment
Comment