Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Spoileris:
a čia šiaip piešinukas nzn ar gerai išėjo👍 1Comment
-
Piešta mechaniniu pieštuku. Spalvos užmestos su Adobe Photoshop CS2
Spoileris:Comment
-
-
akys per zemai kazkas su kunu blogai bet negaliu pasakyt, galva gan didele, su pirstais matau didele problema tau kaip ir man.
ziauriai grazu ypac plaukai ir akys patiko. graziai tu cia.. ;D
grazu labai netgi. seseliai veido israiska..
P.S. kopintas?
my favor character from Hakuouki... Oh well, piesinys tikrai man patiko.. pirmas ispudis: kodel as taip nemoku piest? ;DDhttp://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
Max parašo aukštis 130👍 2Comment
-
Comment
-
Request.
Mano draugas labai labai labai ilgai manęs prašė, kad jį nupieščiau. Tai va. Aš jį nupiešiau. Akivaizdžiai iš nuotraukos piešiau, nes tai turėtų būt kaip surpize'as. Aišku čia nėra ką lyginti su .yu-yu-chan xD
bloga kokybė alert.
Prašauuu, pasakykite, ką galėčiau pataisyti. Draugas ne animezoner'is, tai tikrai šio piešinio nepamatys. Tirkai turėtų būti klaidų, nes aš jas noriu ištaisyti.
Iš tiesų atrodo puikiai (:
EDIT: Atkreipiau dėmesį į ranką. Pirštams trūksta detalių, nagai, raukšlelės aplink sąnarius.👍 1Comment
-
Jo, kopintas, nes piešti asmenį pasitelkiant tik daugybę jo portretinių variantų, kurie nepaisant to, kad juose vaizduojamas vienas ir tas pats žmogus visvien vienas nuo kito skiriasi yra labai sunku. Tiesiog labai sudėtinga piešti žmogų kurio nesu matęs...
Juolab, kad užduotis, kuriai piešiau šį darbą buvo perpiešti kokio nors žymesnio portretisto darbą.
Bethoveną pasirinkau dėl jo stiprių bei išraiškingų veido bruožų, labai charakteringas žmogus...
Cere-chan
Pabandyk sustiptinti kontrastą, taip pat dar reikia ranką taisyt. Ji tokia, net nežinau kaip išsireikšt, plokščia, negyva ir truputį kaip vaikinui mažoka, netgi sakyčiau truputuka panaši i moterišką...
O visa kita atrodo gerai...👍 2Comment
-
-
👍 1Comment
-
👍 1Comment
-
*Cere-chan~?>>> jei ne tos akys tai gal ir nieko lineart'as, bet tai dabar tokią retarded veido išraiška gaunas o.O Where is the sexiness~~~ TT.TT?
"we are not satisfied here"
Uploaded with ImageShack.usIN DUCT TAPE I TRUST👍 1Comment
-
*Cere-chan~?>>> jei ne tos akys tai gal ir nieko lineart'as, bet tai dabar tokią retarded veido išraiška gaunas o.O Where is the sexiness~~~ TT.TT?
"we are not satisfied here"
Uploaded with ImageShack.usComment
-
sexiness - jo nusirenginėjimas ir kraujas ant kūno. ;p (hehehe)Comment
Comment