Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Vienas is retesniu atveju, kai bandau neziurint peckelint ;D Aisku Makos peciai kaip pas rembo gavosi ;D
Isties grazus fan art. Tik man kasko atrodo, kad ta mergina uzsidejusi ne savo o tarkim savo tevo svarka ir jis jai per deidelis per pecius. Kas truputi levokai atrodo. O seip isties grazus piesinukas.
Isties grazus fan art. Tik man kasko atrodo, kad ta mergina uzsidejusi ne savo o tarkim savo tevo svarka ir jis jai per deidelis per pecius. Kas truputi levokai atrodo. O seip isties grazus piesinukas.
XD Et, tos pacios senos bedos pas mane ir niekaip 3d turio neisspaudziu ;D ''Tevuko svarka'' lool XD
Čia mano 4 megstamos kortos iš taip pat kurtų kortų deck'o
čia senokai piešiau dbr laiko nera tai kai bus laiko nupiešiu naujų ir geresnių o šeip turiu sasiuvinių kur esu piešes, aš neprilygstu jums bet rodau ka moku
Tokiam darbui yra atskira gija. Kur dedami any sasiuviniu paisyti darbai. Akys ne vienodos ir plaukai kaskaip is zandikaulio auga. Ausis tai tikrai per didele.
Girl, tu esi nesveika. Džiaukis, kad iš vis moki piešti, nes tau tai LABAI PUIKIAI SEKASI. Man belieka sėdėti ir pavydėti, nes man iki tokio piešimo dar ilgai ir toli. Bet, omg, man taip tai patinka. Negaliu atsižiūrėt. damn.
Tai va, man tai labai patinka, bet žiūriu, viršutinė ranka kažkaip per daug nublukusi atrodo. Nežinau, gal trynei ties ta linija tarp rankos ir veido? Well, šiaip visiems reik žinoti, kad geriau taip nedaryti (na, išskyrus big maniac menininkų - jie žino ką daro).
Pabandyk paišyti iš natūros, o ne nuotraukų, manau, kad tos bėdos kurias čia galima įžvelgti išnyks, nes akį visai turi tam, tik reikia pasišlifuoti. Jei sekantys piešiniai bus daugiau mažiau tokio lygio, bus galima perkelti į pažengusius.
Maybe on Earth, Maybe in the Future sigpic Kurokawa idėjinis lyderis Lėtai keičiu slaptažodžius
Request.
Mano draugas labai labai labai ilgai manęs prašė, kad jį nupieščiau. Tai va. Aš jį nupiešiau. Akivaizdžiai iš nuotraukos piešiau, nes tai turėtų būt kaip surpize'as. Aišku čia nėra ką lyginti su .yu-yu-chan xD bloga kokybė alert. Prašauuu, pasakykite, ką galėčiau pataisyti. Draugas ne animezoner'is, tai tikrai šio piešinio nepamatys. Tirkai turėtų būti klaidų, nes aš jas noriu ištaisyti.
Comment