Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
vo ideja atsakau ziauriai idomi ne pati tokios nesugalvociau xD
-----------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------
uodegos ideja labai sauni xD akys ziauriai grazios tik tas veido forma ir krutine biski gadina vaizda :/
hey hey rytoj sia mano atvirute gaus asutachan xD nes tik rytoj pas ja vyksiu xD ka manot?👍 4Comment
-
Turbūt pirmą kart neturiu prie ko prikibt iš tavo komentuojamų piešinių man ši piešimo technika labai graži, akylai nužiūrėjau proporcijas, šėšėlius ir viskas mano akiai puiku. Vaikino veido išraiška gerai pagauta, bet nesuprantu kas tie apvalūs iš plaukų lindintys daiktai, va panda tai nerealus kawajaus elementas, super miela ^^
p.s.tikrai matosi reali pažanga lyginant su piešiniais, kuriuos dėdavai prieš metus
p.p.s. kažkaip man rodosi, kad ir į pažengusiuosius galėjai kelt, gėdos nebūtų...
dammit kaip gražiai, tvarkingai, aštrūs štrichai žiauriai gerai atrodo ;3Comment
-
Comment
-
http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
Max parašo aukštis 130Comment
-
Comment
-
Cere-chan~ Atsiprašau jei įžeisiu bet man ji atrodo deformuota o rankos apskritai pagaliukai...Comment
-
O dėl rankų, tai man kaip tik jos gražios, gal tai, kad apvedžiau oranžiniu flomasteriu ir suteikė tokį plonumą.. Bet ką padarysi.
Kitą kartą pasistengsiu nupiešti su paprastomis pozomis, kad šleiva neatrodytų..Comment
Comment