jos rūbai yra tokie keisti labai daug tos medžiagos ivairiai ir keistai isidesciusios gal todėl su tuo liemenių tau pasirodė keista . XD dėl papuošalų atspejai jie jai į koja susmige kai kur o kitur tik bado xD dėl sparnu jugi paemiau tapacia spalva kodel buvo taip sunku :/ uch xD che thanks už komentarą
Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Turbūt pirmą kart neturiu prie ko prikibt iš tavo komentuojamų piešinių man ši piešimo technika labai graži, akylai nužiūrėjau proporcijas, šėšėlius ir viskas mano akiai puiku. Vaikino veido išraiška gerai pagauta, bet nesuprantu kas tie apvalūs iš plaukų lindintys daiktai, va panda tai nerealus kawajaus elementas, super miela ^^
p.s.tikrai matosi reali pažanga lyginant su piešiniais, kuriuos dėdavai prieš metus
p.p.s. kažkaip man rodosi, kad ir į pažengusiuosius galėjai kelt, gėdos nebūtų...👍 2Comment
-
PAGALIAU~
Kaip jau visi prašė (na gerai, ne visi, bet daugmaž) ir laukė spalvoto varianto šio linearto, tai dabar jūs jį gausit
____
Manau Horkis kaip panorės, taip ir tegul deda savo piešinius abiejose gijose. Jis yra laukiamas visur. hihi👍 2Comment
-
Turbūt pirmą kart neturiu prie ko prikibt iš tavo komentuojamų piešinių man ši piešimo technika labai graži, akylai nužiūrėjau proporcijas, šėšėlius ir viskas mano akiai puiku. Vaikino veido išraiška gerai pagauta, bet nesuprantu kas tie apvalūs iš plaukų lindintys daiktai, va panda tai nerealus kawajaus elementas, super miela ^^
p.s.tikrai matosi reali pažanga lyginant su piešiniais, kuriuos dėdavai prieš metus
p.p.s. kažkaip man rodosi, kad ir į pažengusiuosius galėjai kelt, gėdos nebūtų...
Tie daiktai plaukuose yra tipo ausiniu dalis.. kaip Pandos ausytes ;DComment
-
heyy xD na ka tesiu piesimo tobulejima xD tiksliau tesiu mokslus ismokt kaip per hakuouki piesiama cia skirtumas tik toks kad pakeiciau juos i k-ksem veikejus xD nes visiskai palikt vienodai kaip ten man nuobodu xD MAN RODOS JIE ISEJO HOT Xd👍 3Comment
-
na tuomet ta paveikslelis su perdaug pakelta ranka yra xD is hakuouki gi kopijavau labai detaliai . Yep bus tik labai negreit nes dirbu su manga siuo momentu xDComment
-
Comment