Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
CERE-CHAN man labai patiko veido mimios pagavimas, tik man liemuo su apacia kazkaip biskeli kliuna - kudenka ;DComment
-
👍 2Comment
-
-
Vieno labai didelio pic fragmentas. Chia eskizas, kaip visada, del to kojos atrodo kreivai, nes ten truksta shiokiu tokiu strichu ir "shad.." Gal labai akiu negadins, visgi eskizas. ^^ Srr.. del skenavimo kokybes: netilpo jis visas, tai kiek per atstuma skenuota.
Uploaded with ImageShack.us👍 5Comment
-
Vieno labai didelio pic fragmentas. Chia eskizas, kaip visada, del to kojos atrodo kreivai, nes ten truksta shiokiu tokiu strichu ir "shad.." Gal labai akiu negadins, visgi eskizas. ^^ Srr.. del skenavimo kokybes: netilpo jis visas, tai kiek per atstuma skenuota.
Uploaded with ImageShack.us👍 1Comment
-
To tipo, sedinchio ant drakono, galva? Dataisinejau pic su pele, turbut kazhka priterliojau ant priterliojimo su pieshtuku.. he he. Jis kolkas be emociju jokiu ir kaklas kiek y garnio panashus, kaip matau.
Jeigu galetum parashyt tiksliau, tai butinai pataisysiu, priesh perpieshdama y viena lapa. ^^ Dekui uzh pastebejimus: man labai padeda pastebet klaidas ir mokytis.Comment
-
Piešinys tikrai labai gražus, bet kaip suprantu dar ne pabaigtas iki galo? Užkliuvo vyro plaštaka, kiek per plati atrodo, taip pat jis iš pažiūros lyg jaunas vyras, bet smakras atsikišęs nepakankamai, o po juo lyg ir oda kiek pakarus, taip būna pas vyresnius, o gal jis čia ir yra taip sakant į brandą įkopęs? Padaras (???) tikrai įspūdingas, na bet jie tavo piešiniuose visad tokie ir originalūs, darbas atliktas kruopščiai, bet galėjai sužaisti daugiau su šėšėliais, jie dar pagyvintų darbą, o ir kiek su šviesos šaltiniu keista, nes nuo kojos šėšėlis krenta žemyn (šaltinis viršui), bet nuo smaigalio, ant kurio koja padėta, šėšėlis krenta viršun (šaltinis apačioj). Nuo pakinktų einantys atsišakojimai atrodo įspūdingai, bet jei vyras ten ir sėdi vadeliodamas (vadelės trumpos), tai staiga stojant ar jis nepasismeigs? Na čia tokie smulkūs dalykai užkliuvo, bet bendras vaizdas tikrai fantastiškas ir gražus .👍 1Comment
-
Piešinys tikrai labai gražus, bet kaip suprantu dar ne pabaigtas iki galo? Užkliuvo vyro plaštaka, kiek per plati atrodo, taip pat jis iš pažiūros lyg jaunas vyras, bet smakras atsikišęs nepakankamai, o po juo lyg ir oda kiek pakarus, taip būna pas vyresnius, o gal jis čia ir yra taip sakant į brandą įkopęs? Padaras (???) tikrai įspūdingas, na bet jie tavo piešiniuose visad tokie ir originalūs, darbas atliktas kruopščiai, bet galėjai sužaisti daugiau su šėšėliais, jie dar pagyvintų darbą, o ir kiek su šviesos šaltiniu keista, nes nuo kojos šėšėlis krenta žemyn (šaltinis viršui), bet nuo smaigalio, ant kurio koja padėta, šėšėlis krenta viršun (šaltinis apačioj). Nuo pakinktų einantys atsišakojimai atrodo įspūdingai, bet jei vyras ten ir sėdi vadeliodamas (vadelės trumpos), tai staiga stojant ar jis nepasismeigs? Na čia tokie smulkūs dalykai užkliuvo, bet bendras vaizdas tikrai fantastiškas ir gražus .
Na dabar vel teisinuos: su tuo veidu nevargau perdaug, nes nelabai turiu konkrechiu ideju kolkas, kaip ten turetu but: shitas personazhas mano galvoj dar neturi bendro vaizdo. Galvojau susideliot ish atskiru daliu viena pic ir perpaishinet ant didelio lapo kazhka pan. Del shesheliu ir shviesos kampo - sutinku 100%, nes eskizuose niekad y juos nekreipiau demesio. Pasitamsinu sau, kad ygautu forma. Kazhkaip visuma ignoruoju.. Visuose pieshiniuose taspats yra (zhinau, kad tai blogai, bet.. sunku paaishkint kodel taip paishau :/). Apipavidalinu pavirshutinishkai tai, kas ten mano galvoj buna, bet su pic daugiau dirbt tiesiog nera noro arba ateina vis kitu minchiu. Ash nepretenduoju y dailininkus, ash taip "pasizhymiu" tuo metu atejusia minty, kaip, kad kas uzhsirasho ant popieriuko.. Del to paties ir tobulejima atmetu.. Negerai aishku.. Ir vel straipsny prirashiau.. ^^
Del tu atsishakojimu.. Ash kaiptik juokiausi shiandien ish ju, kad tas tipas pasismeigs .. O gyvunelius man patinka ishradinet.
Dekui uzh pastabas, labai stengsiuosi gerint viska. ^^ Pabandysiu va sekanty dagamint bent kazhkiek iki galo.Comment
-
Comment
-
Ei, ei, ei!!! Tu mane visai ne taip supratai!! D8> As tik norejau tau patarti, kad jusu manga iseitu dar geresne! Man butu labai gaila jei nustotum prie tos mangos dirbti... Negalima taip lengvai pasiduoti ): As tau nesakiau visko perspalvint, tiesiog tai kaip patarimas ateities darbams...
Siaip reikia tiketi savimi ir savo jegomis, nes kitaip ir kiti netikes.
Beje, gali nusipirkti kad ir kokia A6 plansete - pradziai tikrai uzteks ir ji visai pigi. As turiu tokia(Wacom Volito 2) ir su ja baisiai smagu piesti, net jei ji nera nei siaubingai didele, nei ant jos matosi, kas paisoma.
As Kaune dailes gimnazija lankau, tai mes irgi dabar prie zmoniu ir kaukoliu dirbam. Kaip piesti portretus tai megstu, bet tas kaukoles lipdyt... Kartais norisi mokytoja uzmust >_< As baisiai nekenciu skulpturos =3=Comment
Comment