Pradedančiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Haruhi
    Rimtas forumo narys

• 2008 03 26
    • 190

k, reikia ir man savo įdėt

ugh... fonas man problema

Comment

• Cere
      !אני כאן כדי הסלע הזה-

• 2009 01 12
      • 547

Autorius Haruhi

Kad nebūtų problema su fonu, padaryk šešėlį, kitaip atrodys. ;]
      O šiaip mergaitė mielai atrodo. :3

_____

Mano mergaitė.hihihi

Kol kas lineart'as. Gal po savaitės pavyks padaryti spalvotą. Tik pasakykite kas blogai, norėti taisyti. xD
      -.connection error

Comment

• Kanda
        Rašytojas

• 2010 09 25
        • 236

Autorius Haruhi

Puikus judesys pagautas ;D ,o CERE-CHAN man labai patiko veido mimios pagavimas, tik man liemuo su apacia kazkaip biskeli kliuna - kudenka ;D
        DA , tumblr :P

Comment

• Cere
          !אני כאן כדי הסלע הזה-

• 2009 01 12
          • 547

CERE-CHAN man labai patiko veido mimios pagavimas, tik man liemuo su apacia kazkaip biskeli kliuna - kudenka ;D
          Na, ji nėra stora. xD
          -.connection error

Comment

• Nanami
            PONPONPON~

• 2010 06 12
            • 118

Autorius Haruhi

Iš tikrųjų viskas labai gražu, tik tas fonas toks negyvas atrodo, gal tikrai padėtų šešėlis, kaip Cere-chan sakė ;}

Cere-chan - tikrai neblogas lineart, gal truputį liemuo per plonas. Labai lauksiu spalvoto varianto

Comment

• Ausra
              ♥ Lantislt mergina! ♥

• 2010 02 10
              • 272

Haruhi, labai mielas ir grazus darbas! Grazios spalvos, tik man keista pasirode tai kad jos kojos plonesnes uz rankas

Cere-chan, man labai patiko jos veido israiska, liemuo kaip jau sake per plonas truputi. Ir as labai noriu pamatyti nuspalvinta tavo darba

Mano nauja keverzone^^
              Draugiškiausia BJD grupė Lietuvoje: https://www.facebook.com/groups/1441637029443527/

Comment

• Anita
                The watcher..

• 2008 03 23
                • 132

Vieno labai didelio pic fragmentas. Chia eskizas, kaip visada, del to kojos atrodo kreivai, nes ten truksta shiokiu tokiu strichu ir "shad.." Gal labai akiu negadins, visgi eskizas. ^^ Srr.. del skenavimo kokybes: netilpo jis visas, tai kiek per atstuma skenuota.

Uploaded with ImageShack.us

Comment

• slicKrox
                  Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                  • 2161

Autorius Anita
                  Vieno labai didelio pic fragmentas. Chia eskizas, kaip visada, del to kojos atrodo kreivai, nes ten truksta shiokiu tokiu strichu ir "shad.." Gal labai akiu negadins, visgi eskizas. ^^ Srr.. del skenavimo kokybes: netilpo jis visas, tai kiek per atstuma skenuota.

Uploaded with ImageShack.us
                  Labai netgi osum atrodo tik man kažkiek kliūna viršutinė žmogėno galva...

Comment

• Anita
                    The watcher..

• 2008 03 23
                    • 132

Autorius slicKrox
                    Labai netgi osum atrodo tik man kažkiek kliūna viršutinė žmogėno galva...
                    To tipo, sedinchio ant drakono, galva? Dataisinejau pic su pele, turbut kazhka priterliojau ant priterliojimo su pieshtuku.. he he. Jis kolkas be emociju jokiu ir kaklas kiek y garnio panashus, kaip matau.
                    Jeigu galetum parashyt tiksliau, tai butinai pataisysiu, priesh perpieshdama y viena lapa. ^^ Dekui uzh pastebejimus: man labai padeda pastebet klaidas ir mokytis.

Comment

• Red_Elf
                      pandų karai :D

• 2009 05 07
                      • 1112

Autorius Anita

Piešinys tikrai labai gražus, bet kaip suprantu dar ne pabaigtas iki galo? Užkliuvo vyro plaštaka, kiek per plati atrodo, taip pat jis iš pažiūros lyg jaunas vyras, bet smakras atsikišęs nepakankamai, o po juo lyg ir oda kiek pakarus, taip būna pas vyresnius, o gal jis čia ir yra taip sakant į brandą įkopęs? Padaras (???) tikrai įspūdingas, na bet jie tavo piešiniuose visad tokie ir originalūs, darbas atliktas kruopščiai, bet galėjai sužaisti daugiau su šėšėliais, jie dar pagyvintų darbą, o ir kiek su šviesos šaltiniu keista, nes nuo kojos šėšėlis krenta žemyn (šaltinis viršui), bet nuo smaigalio, ant kurio koja padėta, šėšėlis krenta viršun (šaltinis apačioj). Nuo pakinktų einantys atsišakojimai atrodo įspūdingai, bet jei vyras ten ir sėdi vadeliodamas (vadelės trumpos), tai staiga stojant ar jis nepasismeigs? Na čia tokie smulkūs dalykai užkliuvo, bet bendras vaizdas tikrai fantastiškas ir gražus .

Comment

• Anita
                        The watcher..

• 2008 03 23
                        • 132

Autorius Red_Elf
                        Piešinys tikrai labai gražus, bet kaip suprantu dar ne pabaigtas iki galo? Užkliuvo vyro plaštaka, kiek per plati atrodo, taip pat jis iš pažiūros lyg jaunas vyras, bet smakras atsikišęs nepakankamai, o po juo lyg ir oda kiek pakarus, taip būna pas vyresnius, o gal jis čia ir yra taip sakant į brandą įkopęs? Padaras (???) tikrai įspūdingas, na bet jie tavo piešiniuose visad tokie ir originalūs, darbas atliktas kruopščiai, bet galėjai sužaisti daugiau su šėšėliais, jie dar pagyvintų darbą, o ir kiek su šviesos šaltiniu keista, nes nuo kojos šėšėlis krenta žemyn (šaltinis viršui), bet nuo smaigalio, ant kurio koja padėta, šėšėlis krenta viršun (šaltinis apačioj). Nuo pakinktų einantys atsišakojimai atrodo įspūdingai, bet jei vyras ten ir sėdi vadeliodamas (vadelės trumpos), tai staiga stojant ar jis nepasismeigs? Na čia tokie smulkūs dalykai užkliuvo, bet bendras vaizdas tikrai fantastiškas ir gražus .

Na dabar vel teisinuos: su tuo veidu nevargau perdaug, nes nelabai turiu konkrechiu ideju kolkas, kaip ten turetu but: shitas personazhas mano galvoj dar neturi bendro vaizdo. Galvojau susideliot ish atskiru daliu viena pic ir perpaishinet ant didelio lapo kazhka pan. Del shesheliu ir shviesos kampo - sutinku 100%, nes eskizuose niekad y juos nekreipiau demesio. Pasitamsinu sau, kad ygautu forma. Kazhkaip visuma ignoruoju.. Visuose pieshiniuose taspats yra (zhinau, kad tai blogai, bet.. sunku paaishkint kodel taip paishau :/). Apipavidalinu pavirshutinishkai tai, kas ten mano galvoj buna, bet su pic daugiau dirbt tiesiog nera noro arba ateina vis kitu minchiu. Ash nepretenduoju y dailininkus, ash taip "pasizhymiu" tuo metu atejusia minty, kaip, kad kas uzhsirasho ant popieriuko.. Del to paties ir tobulejima atmetu.. Negerai aishku.. Ir vel straipsny prirashiau.. ^^
                        Del tu atsishakojimu.. Ash kaiptik juokiausi shiandien ish ju, kad tas tipas pasismeigs .. O gyvunelius man patinka ishradinet.
                        Dekui uzh pastabas, labai stengsiuosi gerint viska. ^^ Pabandysiu va sekanty dagamint bent kazhkiek iki galo.

Comment

• denix2
                          Visa valdžia vaizduotei!

• 2008 04 20
                          • 350

Dar vienas mano sąmone badantis...
                          “I reject your reality and substitute it for my own.”
                          www.facebook.com/DenisO.art.

Comment

• untold-picture
                            Rimtas forumo narys

• 2010 07 19
                            • 127

Autorius Ivi942
                            Ei, ei, ei!!! Tu mane visai ne taip supratai!! D8> As tik norejau tau patarti, kad jusu manga iseitu dar geresne! Man butu labai gaila jei nustotum prie tos mangos dirbti... Negalima taip lengvai pasiduoti ): As tau nesakiau visko perspalvint, tiesiog tai kaip patarimas ateities darbams...
                            Siaip reikia tiketi savimi ir savo jegomis, nes kitaip ir kiti netikes.
                            Beje, gali nusipirkti kad ir kokia A6 plansete - pradziai tikrai uzteks ir ji visai pigi. As turiu tokia(Wacom Volito 2) ir su ja baisiai smagu piesti, net jei ji nera nei siaubingai didele, nei ant jos matosi, kas paisoma.

As Kaune dailes gimnazija lankau, tai mes irgi dabar prie zmoniu ir kaukoliu dirbam. Kaip piesti portretus tai megstu, bet tas kaukoles lipdyt... Kartais norisi mokytoja uzmust >_< As baisiai nekenciu skulpturos =3=
                            burelyje yra plansete ir kA GALIU PASAKYTI Xd PIRKSIU KAI TURESIU DAUG PINIGU TOKIA ANT KURIOS MATOSI PATS VAIZDAS

Life is not about love its about what you want to do that wont waste it.

Comment

• Renata
                              Meanie

• 2008 05 25
                              • 715

Autorius denix2
                              Dar vienas mano sąmone badantis...
                              Smagus badantysis :]

vėl mano nesamonytės
                              Spoileris:
                              Liuciferis

Spoileris:
                              Mano OC Linda ir Rokas.
                              AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• Mapicy
                                Morka iš prigimties

• 2009 11 26
                                • 138

Autorius Renata
                                Smagus badantysis :]

vėl mano nesamonytės
                                Spoileris:
                                Liuciferis

Spoileris:
                                Mano OC Linda ir Rokas.
                                Paskutiniam tik rankos abi tos merginos nlb o seip labai patiko x)

Comment

Working...