Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Čia vienas iš senesnių darbų
Paskutinis pakeitimas nuo Ivi942; 2010-12-14, 00:13. Priežastis: dedam į pradedančiuosius, a tai su proporcijom nesekas :]👍 1Comment
-
Nupaišiau kelis piešinukus, tikiuosi kam nors patiks
Spoileris:
(Gal dabar gerai? -___- )👍 1Comment
-
Čia vienas iš senesnių darbų
http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
Max parašo aukštis 130👍 1Comment
-
stai irodymas kad visdar piesiu xD chem keli kopijuoti is hakuouki yra bet pakeista i mano drauge asuta-chan nes ji labai norejo xD but su sanooooooo KA manot? xD prisipazistu as hakuouki maniake ir pamilau si piesimo stiliu tad piesiu juo xD nuo siol tik reik treniruotis xD bet visdelto as saitou ir kazama maniake xD plius dar ir mano su asuta kuriama manga biski It's about half people half animals .They are experiments -living guns. When they wasn't obeying their masters and killed theirs masters then a lot of them was destroyed(animals) but one women released them and they runned .In animals forms they lived with other masters normal life when one day......
che che tai manga kuria daro mano drauge ir as .spalvinimas geriau atrodo per dideli faila nes cia dingsta tas spalvinimas
ka dar galiu pasakyti veikejai egzistuoja tokie Asuta, Ga-chan, Ryuta, Saitou, Sano, Tegasu, Okisao, Sajus👍 1Comment
-
Spoileris:stai irodymas kad visdar piesiu xD chem keli kopijuoti is hakuouki yra bet pakeista i mano drauge asuta-chan nes ji labai norejo xD but su sanooooooo KA manot? xD prisipazistu as hakuouki maniake ir pamilau si piesimo stiliu tad piesiu juo xD nuo siol tik reik treniruotis xD bet visdelto as saitou ir kazama maniake xD plius dar ir mano su asuta kuriama manga biski It's about half people half animals .They are experiments -living guns. When they wasn't obeying their masters and killed theirs masters then a lot of them was destroyed(animals) but one women released them and they runned .In animals forms they lived with other masters normal life when one day......
che che tai manga kuria daro mano drauge ir as .spalvinimas geriau atrodo per dideli faila nes cia dingsta tas spalvinimas
ka dar galiu pasakyti veikejai egzistuoja tokie Asuta, Ga-chan, Ryuta, Saitou, Sano, Tegasu, Okisao, Sajus
Ką galiu pasakyti, visai neblogi darbai, sakyčiau geri, bet kaip sakė Kanda, man dbr pc sukinėti? (nu ok ok, mano Samsungas tai sugeba DD)
Žinokite, žmonės, ir kopijuoti reikia telento.. ;]
Galiu duoti patarimą dėl mangos pirmo puslapio (nespalvoto), kad nebijoti dėti drąsų šešėlį laboratorijoje, nes vis dėlto aplinka atrodo gan plokščia.
P.S. susidomėjau manga. Kada tęsinys?xDComment
-
stai irodymas kad visdar piesiu xD chem keli kopijuoti is hakuouki yra bet pakeista i mano drauge asuta-chan nes ji labai norejo xD but su sanoooooooSpoileris:KA manot? xD prisipazistu as hakuouki maniake ir pamilau si piesimo stiliu tad piesiu juo xD nuo siol tik reik treniruotis xD bet visdelto as saitou ir kazama maniake xD plius dar ir mano su asuta kuriama manga biski It's about half people half animals .They are experiments -living guns. When they wasn't obeying their masters and killed theirs masters then a lot of them was destroyed(animals) but one women released them and they runned .In animals forms they lived with other masters normal life when one day......
ka dar galiu pasakyti veikejai egzistuoja tokie Asuta, Ga-chan, Ryuta, Saitou, Sano, Tegasu, Okisao, Sajus
(siaip jeigu ka, galit man angliska tektsta atsiust, pataisysiu, kad nebutu prie ko prikibt )Comment
-
Na, galeciau patarti del mangos virselio - maziau vartok photoshop brusu ar filteriu. Ta zole labai jau dirbtine atrodo, geriau jau ranka butum papaisius, o ir vanduo nebutinai turi buti tiek raibuliuotas, kad piesinys vos matos(dar - vanduo turi but melynesnis, juk dangus atsispindi). Siaip tema gal ir idomi, tik ar tu turi omenyje narkotikus ar vaistus? Ir dar - "...created A secret and forbidden project.". tokios klaideles labai man akis labai bado ^^'
(siaip jeigu ka, galit man angliska tektsta atsiust, pataisysiu, kad nebutu prie ko prikibt )Comment
-
Urameshi, Iemon-dono!👍 2Comment
-
Man regis veidas visai figūrai yra permažas, jos dešinė letena perdaug šonu nupaišyta, truputi pasukus ir parodžius jos daugiau ji atrodytų išraiškingesnė, bamba turėtų būti kiek aukščiau.
Plaukai labai gražūs, vis negaliu akių atitraukt Bet prie tokių plaukų labai norėtųsi pamatyt daugiau šešėlių ant viso kūno ir tamsios uodegos, kad jau ausys irgi tamsios.Comment
-
Aš kaip lankau dailės mokyklą Vilniuje, JVDM, (aš nesigiriu, nepavydėkite, nėra kuom), ir 3-oje klasėje, pagrinde, šių metų tema yra žmogaus anatomija, t.y. piešiam, sketchinam ir lipdom/gaminam žmones, kaukoles, veido dalis ir t.t.
Tai galvoju, įkelsiu šitą, pasak mokytojo 'nieko vertą', skulptūrą. Man ji irgi nepatiko, bet kai atvežiau namo po peržiūrų, pamilau.lol xD
Comment
-
Labai ilgai galvojau dalintis cia ar ne, bet vis delto nusprendziau.
Zodziu turejau projekta, kuriame reikejo padaryti alternatyvu DVD virseli kokiam nors filmuj is duoto saraso. Kadangi ten kazkaip atsirado SEL, tai staigiai susiruosiau daryti butent jam. Ideja padaryti tai, kas isejo kilo kai pamaciau Playstation zaidimo virseli. Jeigu zinot, yra toks psichologinis testas vaikams ir suaugusiems, per kuri jums sako nupiesti ka nors ir paskui daro analize pagal panauduotas spalvas, bruksnius ir kitus elementus. Taigi cia norejau pademonstruoti veikejos charakteri per bruksnius, naudojant beveik ta pati metoda kaip ir tame teste. Daugmaz taip. Nesu dailininkas, tad kaip isejo, taip isejo.
Spoileris:
Lain piesiau Illustrator'e, visa kita Ps.👍 1Comment
-
nu zinai, tau labai graziai patare, ka daryt su ateities darbais, kad graziau butu, o tu reaguoji taip, lyg suvytusiai burokais apmete butu. del 'nepatenkinti' - bet kuriuo atveju, piesi publikai, tad jeigu publika nepatenkinta, reiskias, negerai. zinoma, cia kol kas tik vienas zmogus pries visus kitus, bet bendra prasme mastant irgi tas pats. tau atrode, kad tinkamai, jai - ne. palauk dar 10-15 zmoniu nuomones, gal jie visi priesingai sakys, ka tu zinai. galu gale, negi darba dejai cia pasiruosusi tiktai liaupsems? jeigu dejai, tai buk pasiruosus ir ivertinimui. tuo labiau, kai tas ivertinimas buvo tikrai labai graziai issakytas ir patarimu forma, o ne sudirbimo.Comment
Comment