Pradedančiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Nakviša
    DragonFly

• 2008 09 03
    • 180

Autorius Mapicy
    Yo sendie kaiptik galvojau kur dingo nakvisa xD Gitara ajsku cool!!! In fact tj tik desinioji ranka nepatiko ziurint is mano puses. Seip daug klaidu nepastebejau (gal delto kad taip kaip tu piesiu tik po kokiu geru 10 metu xD)
    P.S. miela matyti kaireranki
    lol, man visą laiką irgi miela matyti kairiarankius Nes aš pati dešiniarankė (kaip ir didžioji dalis žmonių), tai man taip būna mielai keista, kaip kiti gali geriau jaustis su kaire ranka vietoj dešinės

O kas negerai su dešine ranka? aš bandau pamatyt kas ten netvarkoj, bet pati klaidos nepamatau

Comment

• Mapicy
      Morka iš prigimties

• 2009 11 26
      • 138

Autorius Nakviša
      lol, man visą laiką irgi miela matyti kairiarankius Nes aš pati dešiniarankė (kaip ir didžioji dalis žmonių), tai man taip būna mielai keista, kaip kiti gali geriau jaustis su kaire ranka vietoj dešinės

O kas negerai su dešine ranka? aš bandau pamatyt kas ten netvarkoj, bet pati klaidos nepamatau
      Nu sakau man jau vaidenas nors gerai isiziurejus pirstai gal?

LoL maybe you're right )))) Im failed

Comment

• Nakviša
        DragonFly

• 2008 09 03
        • 180

Autorius Mapicy
        Nu sakau man jau vaidenas nors gerai isiziurejus pirstai gal?

LoL maybe you're right )))) Im failed
        Ai, tai jei pirštai įdomiai atrodo, tada viskas aišku tikrai gali būt, nes rankos kaip ir viena iš vietų, kurių nelabai moku piešt ;D O vien dėl to, kad man atrodo ok, tai nereiškia kad yra ok. ;D Nenurašyk savo nuomonės taip greitai ;}

Comment

• Edvinukas
          Kolekcionierius
          • 2009 11 02
          • 105

Autorius Horkis
          Rare my art..... Chibi...
          Spoileris:
          Graziai labai nupiesiai as nesuprantu prie ko cia kas kimba kitose mangose baisiu piesniu rasti gali atrodo kad cia kritikuoja vos nekaskokie da vinciai viskas labai grazu nera prie ko prikibti o jei noresi prikibti gali net prie didziausiu meninku prikibti

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Horkis
            Kritikuosiu žiauriai

• 2005 12 23
            • 637

Geriausia priimti ka kiti sako ir sedet uzsiciaupus.. maziau nereikalinu barniu ir floodo bus... o kritika as priimu.. XD

Comment

• Edvinukas
              Kolekcionierius
              • 2009 11 02
              • 105

Autorius Horkis
              Geriausia priimti ka kiti sako ir sedet uzsiciaupus.. maziau nereikalinu barniu ir floodo bus... o kritika as priimu.. XD
              Ne bet reik ir savo nuomone turet jei ir gyvenime toks busi tai nieko nepasieksi.Seip gal as toks zmogus esu ka manau toks esu todel daug kas manes nemegsta net smoriginu pravardziuoja ;D bet man dzin nekuriu zmonem iliuziju pasakau tiesa. Ir dar karta pakartosiu tavo piesinys nuostabus nera prie ko prikibti as kiek tu mangu skaites tokiu baisiu piesiniu pamatau ir visitek juos spausdina

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Haruhi
                Rimtas forumo narys

• 2008 03 26
                • 190

<-- mano naujas piešinukas <.<'

Comment

• pinokio
                  友情

• 2008 11 16
                  • 218

Autorius Haruhi
                  Juokingas toks, bet klaidų keletą ir aš pastebėjau.Visų pirma, į akį krenta kairioji ranka - ji atrodo kaip išsukta ne į tą pusę per alkūnę. Pabandyk patvarkyti ją, kad būtų kaip dešinioji .Toliau, man atrodo, kad plaštakos ir pėdos turėtų būti šiek tiek didesnės.Nu dar ir nosį galėtum aiškesnę nupiešti, nes dabar tas taškelis nelabai žiūrisi .Šiaip tai gražus ir linksmas darbelis, taigi, sėkmės toliau!

Comment

• Kanda
                    Rašytojas

• 2010 09 25
                    • 236

Autorius Haruhi
                    WOW XD MAN TOBULAS ;D TOS TAISYKLES IR PROPORCIJOS JAU IMA ATSIBOSTI - GERAI DEFORMUOTI, NES TUO PASIEKIAMA KAZKAS GRAZESNIO IR KEISTESNIO ( AISKU YRA RIBOS ;D )
                    DA , tumblr :P

Comment

• cobabara
                      Super mega ultra rašytojas

• 2009 03 17
                      • 998

o as tuos pinokio isvardintus trukumus priskirciau stiliui, ir tiek.
                      Urameshi, Iemon-dono!

Comment

• Nakviša
                        DragonFly

• 2008 09 03
                        • 180

Autorius Haruhi
                        O man pritrūko didesnės spalvų gamos. Nes dabar vien žalia ir jos atspalviai. Suprantu, kad tame ir esmė, bet piešinukas natūraliau ir įdomiau atrodytų su daugiau spalvų. Jos poza ganėtinai neįdomi, lyginant su veidu, dėl to, atrodo, kad kažko trūksta. Ar tai dar vieno veikėjo, ar kažko, o dabar bandai išsisukti su paprastučiu fonu. Aišku, kita vertus, toks fonas gal ir geriau negu jokio fono, bet čia irgi dar klausimas.

O šiaip, piešinukas tikrai mielas, patiko ta varlė-kepurė, kuri yra pati jau kaip atskiras veikėjas. Gal būtų galima patobulinti pagilinus šešėlius ir vietomis įdėjus šviesesnį apšvietimą, vieną kitą blikelį, ir voila ;D. Anyways, keep 'em commin'!

Comment

• Kiyo.
                          Naujokas

• 2009 09 05
                          • 24

Tipo atseit mmorpg stailas o_O
                          Spoileris:

Comment

• Kastetas
                            regular everyday guy

• 2009 12 04
                            • 341

Final Fantasy much? O jei rmt tai ispudingas darbelis, detalus ir iziuriu tik viena klaidele ( ten su ranka prie rakto kaskas ne taip su pirstu).
                            O seip ta iispudingas darbas. Keep up the good work.

Comment

• Nakviša
                              DragonFly

• 2008 09 03
                              • 180

Autorius Kiyo.
                              Tipo atseit mmorpg stailas o_O
                              Spoileris:
                              ta kolona šiek tiek plokštoka atrodo ir šiek tiek kompoziciškai negeroj vietoj. Reikėjo arba didesnį tarpelį tarp jos ir lapo krašto palikti, arba nukirsti kažkiek. Su perspektyva irgi klaidelių yra, šiek tiek nelogiškai atrodo, kur tos plytos vartų arkos viršuje. Kažkodėl jos matosi iš viršaus, o plytelės žemiau už jas jau matosi iš apačios.
                              Čia, aišku, tokios minimalios klaidelės, į kurias atkreipk dėmesį ateityje, o šiaip visumoj piešinys tikrai geras. Gal tik vietomis reikėjo nepabijot uždėt didesnį šešėlį minkštesniu pieštuku, bet čia jau mano asmeninis fetišas Man patinka dideli kontrastai.

Laukiam kitų darbų ;D

Comment

• Kiyo.
                                Naujokas

• 2009 09 05
                                • 24

Autorius Kastetas
                                ten su ranka prie rakto kaskas ne taip su pirstu
                                Jap, nemoku rankų normaliai piešt, pripažįstu.

Autorius Nakviša
                                ta kolona šiek tiek plokštoka atrodo ir šiek tiek kompoziciškai negeroj vietoj. Reikėjo arba didesnį tarpelį tarp jos ir lapo krašto palikti, arba nukirsti kažkiek. Su perspektyva irgi klaidelių yra, šiek tiek nelogiškai atrodo, kur tos plytos vartų arkos viršuje. Kažkodėl jos matosi iš viršaus, o plytelės žemiau už jas jau matosi iš apačios.
                                Čia, aišku, tokios minimalios klaidelės, į kurias atkreipk dėmesį ateityje, o šiaip visumoj piešinys tikrai geras. Gal tik vietomis reikėjo nepabijot uždėt didesnį šešėlį minkštesniu pieštuku, bet čia jau mano asmeninis fetišas Man patinka dideli kontrastai.
                                Na čia turbūt pirmas piešinys kai piešiau foną, tai pripažinsiu, nemoku dar normaliai nei tų perspektyvų nei šiaip daiktų piešti. O dėl šešėlių tai skaneris labai nušviesino viską tai dalies nesimato.

Comment

Working...