Pradedančiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • spacefox
    B-J Inc.

• 2006 05 14
    • 77

Fasian> work in progress means work in progress.
    Kuroj Tsubasa> iki liemens trys galvos apytiksliai (nuo nestandartinio kaklo ilgio gaunas truputis daugiau bet nežymiai). Kadangi galva yra pakreipta į apačią, veido ilgis sumažėja. Apytiksliai veido zona baigias ten kur išsiskiria "kirpčiai" ir nuo tos vietos iki smakro ilgį padalinus per pus atsidurtume kažkur ties akių viduriu, so anatomiškai ir teisinga. Per didelės plaštakos - sutinku, bet čia jau ir stiliaus reikalas. Dėl ausies prigludimo nesupratau ką norėjai pasakyt o.O'
    IN DUCT TAPE I TRUST

Comment

• Kamiko.
      Naujokas
      • 2010 08 22
      • 6

Spoileris:

Nusprendžiau įmesti dar ką nors, kad pradžiuginčiau - o gal nuliūdinčiau - jūsų akis.

Dabar jau matau klaidas. Oh well.

Comment

• pinokio
        友情

• 2008 11 16
        • 218

Autorius gonzo
        Fasian> work in progress means work in progress.
        Kuroj Tsubasa> iki liemens trys galvos apytiksliai (nuo nestandartinio kaklo ilgio gaunas truputis daugiau bet nežymiai). Kadangi galva yra pakreipta į apačią, veido ilgis sumažėja. Apytiksliai veido zona baigias ten kur išsiskiria "kirpčiai" ir nuo tos vietos iki smakro ilgį padalinus per pus atsidurtume kažkur ties akių viduriu, so anatomiškai ir teisinga. Per didelės plaštakos - sutinku, bet čia jau ir stiliaus reikalas. Dėl ausies prigludimo nesupratau ką norėjai pasakyt o.O'
        Aš nesuprantu ko tu bandai ginčytis. Kaklas yra perdaug storas, kad ir kaip tu į jį žiūrėtum.Taigi tau būtų lengviausia tiesiog padidinti veidą.O dėl ausies, tai man atrodo, kad buvo norėta pasakyti, jog ji kreiva pagal veidą

Comment

• Anita
          The watcher..

• 2008 03 23
          • 132

Autorius Renata
          Gomen gomen. Aše moku tik pieštukais ir truputį akvarelę naudoti, kitomis priemonėmis nesugebu nieko gražaus padaryti 8<
          Draudzhiu tau taip kalbet!! ^^ Ash vis dar tavo drakonu fane super didele!!! Ir zhinau, kad tikrai nevien pieshtukais ir akvarele naudotis sugebi puikiai. Todel.. sha..

Comment

• spacefox
            B-J Inc.

• 2006 05 14
            • 77

Autorius pinokio
            Aš nesuprantu ko tu bandai ginčytis. Kaklas yra perdaug storas, kad ir kaip tu į jį žiūrėtum.Taigi tau būtų lengviausia tiesiog padidinti veidą.O dėl ausies, tai man atrodo, kad buvo norėta pasakyti, jog ji kreiva pagal veidą
            Todėl, kad vienas dalykas yra kritikuoti ir kitas dalykas yra komentuoti pagrįstai))))
            IN DUCT TAPE I TRUST

Comment

• vrblitz
              ningen..

• 2008 10 01
              • 223

gonzo, snukis neproporcingai mazas, padidink ir smakra nuleisk biski zemiau

Comment

• Renata
                Meanie

• 2008 05 25
                • 715

Blemba, nesigauna mažesnius padaryti pikus :<
                Spoileris:
                "He's late again."

Spoileris:
                "cyber angel"

Vėlgi, atsiprašau dėl prastos kokybės, neturiu kaip geresnės padaryti.
                P.S. Anita, o kadu aše galėsiu tau drakoną atiduoti? O.o
                AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• PaperAngel
                  (V)(;,,,;)(V)

• 2008 12 01
                  • 249

Renata-mano manymu antram pie6iny nereikia tų kablų ir aureolės, o šiaip mano akys dėl viso kito yra patenkintos
                  Spoileris:

Comment

• Maimi
                    =^.^=

• 2010 07 19
                    • 109

Antrame darbe yra kažkas blogai su kaklu. Ar man rodos ar galva per didelė?
                    Click Below:
                    DEVIANTART ACCOUNT

Comment

• lialia
                      GD <3

• 2010 07 18
                      • 383

Nu ir aš gal ykelsiu: čia pusiau kopintas pusiau savo kurybos (bent jau dalis plaukų kopinta 100proc. ;DDD)

Sorry dėl kokybes su mobu fotkinta
                      http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
                      Max parašo aukštis 130

Comment

• Kanda
                        Rašytojas

• 2010 09 25
                        • 236

Pastabu yra begale, bet sumasciau pasipaisineti kazkada is wallpeiperiu ir ideti ;D
                        DA , tumblr :P

Comment

• Mondis
                          Tee-Hee...!

• 2010 01 30
                          • 44

Autorius Kanda

Grazuu! Nors man labiausiai patinka tokie paprasti skecai, nes labiausiai megstu tokius paishyt... ant sasiuviniuu... : D

Comment

• Red_Elf
                            pandų karai :D

• 2009 05 07
                            • 1112

Autorius Kanda

Pastabu yra begale, bet sumasciau pasipaisineti kazkada is wallpeiperiu ir ideti ;D
                            Gražiai papaišinėta, detalu, simetriška, pakankamai kruopštu. Daugelis net užbaigtuose darbuose parodo mažiau nei čia, taip ir toliau

p.s. Sebastianas ir mergina dešinėja labai sexy ^_^

Comment

• witkus
                              Take it easy

• 2009 11 21
                              • 261

Na va, kaip ir žadėjau nupeckiojau kitokios tematikos piešinuką...

P.S.
                              Piešti su pele totalus užsiknisimas jei būčiau piešęs su planšete šis piešinys būtu dvigubai geresnis
                              Kad ir kaip bebūtu man jis ir toks patinka

Comment

• Red_Elf
                                pandų karai :D

• 2009 05 07
                                • 1112

Autorius witkus
                                Spoileris:
                                Na va, kaip ir žadėjau nupeckiojau kitokios tematikos piešinuką...

P.S.
                                Piešti su pele totalus užsiknisimas jei būčiau piešęs su planšete šis piešinys būtu dvigubai geresnis
                                Kad ir kaip bebūtu man jis ir toks patinka
                                Laaaabai kawiinas piešinukas, labai veido išraiška viską pasako, emocijos liejasi per kraštus, o ir radinys pridedamas puikus piešinys net piešus su pele, net negaliu įsivaizduot kaip būtų buvę su planšete, turbut ultimate moe ^o^

Comment

Working...