Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
👍 1Comment
-
visai neblogai atrodo, veido forma graži, bet lupos turėtų būti pailgesnės, o skruostai ne tokie įkritę arba ji čia populiarųjį ančiuko veidelį daro akys gavosi tikrai gražiai, ypač normalioji, plaukai neblogai, bet reikia juos sutvarkyt, ausis tinkamame aukštyje, bet kita ir turi nors minimaliai matytis, nes plaukai taip neslepia, nosis graži, tačiau siauroka... dar padirbėjus gausis tikrai puikus darbas👍 1Comment
-
visai neblogai atrodo, veido forma graži, bet lupos turėtų būti pailgesnės, o skruostai ne tokie įkritę arba ji čia populiarųjį ančiuko veidelį daro akys gavosi tikrai gražiai, ypač normalioji, plaukai neblogai, bet reikia juos sutvarkyt, ausis tinkamame aukštyje, bet kita ir turi nors minimaliai matytis, nes plaukai taip neslepia, nosis graži, tačiau siauroka... dar padirbėjus gausis tikrai puikus darbas
P.s. nesupratau ka turejai omeny "sutvarkyti"Spoileris:Comment
-
na, atrodo, kad prie jų mažiausiai dirbta, veidas nupieštas pakankamai kruopščiai, su šėšėliais ir pan, o plaukai lyg paskubom pritaikyti tik pabrūkšniuojant pieštuku. Vienoje pusėje lyg sruogelės yra, kitoje (kur be ausies) to nelabai matosi, viršutinė plaukų linija taip pat nelabi tvarkinga... na, toks jausmas, lyg tikrinai, ar ši šukuosena tiks, o jei ne, tai pritaikysi kitą... na, čia tik mano akiai taip atrodo, gal per daug nusisvaigauComment
-
Spoileris:
Pirmame darbe man labai patiko plaukai. Ir forma ir spalva grazi. Dar veidukas labai graziai ir svelniai nuspalvintas, grazi akiu spalva. Tik man pasirode, kad kazkokios spalvos nelabai ryskios (ypatingai drabuziai).
Antras darbas man grazesnis. Labai grazios svelnios spalvos. Veidukas super mielas gavosi ir plaukai puikiai atrodo tik kasa galetu buti israiskingesne
Dar man pasirode, kad abieju merginu per dideli peciai, bet cia gal tik man taip atrodo, nes pas mane jie visada nepraporcingi galvaiDraugiškiausia BJD grupė Lietuvoje: https://www.facebook.com/groups/1441637029443527/
👍 1Comment
-
Stai mano toks piesinukas ant A3 formato dailes pamokai. Galvojau pirma deti kaip tik i konkursa bet eh... kaska kita nupaisysiu. Zodziu stai mano tokia keverzone. Ne anime o tiesiog. I call it New Vegas after the Bomb (fallout'o gerbejai supras kame prikolas). Sorry uz prasta kokybe teko su fotiku fotkinti nes printeris neskaito tokio didelio formato
👍 1Comment
-
Stai mano toks piesinukas ant A3 formato dailes pamokai. Galvojau pirma deti kaip tik i konkursa bet eh... kaska kita nupaisysiu. Zodziu stai mano tokia keverzone. Ne anime o tiesiog. I call it New Vegas after the Bomb (fallout'o gerbejai supras kame prikolas). Sorry uz prasta kokybe teko su fotiku fotkinti nes printeris neskaito tokio didelio formato
👍 1Comment
-
👍 2Comment
-
Mažiukas atrodė gerai, bet kai išsididinau, pasimatė visos klaidos. Su perspektyva nemažų bėdų yra, ypač pjauna akis tie asfalto sutrūkinėjimai (ar kažkas iš tos operos ) ties kryžkele, jie atrodo, kaip ant kitos plokštumos nei pati gatvė, dėl to gaunasi tokia "antiperspektyva". Pastatai atrodo, lyg kartoninės dėžės, plokšti. Reiktų suteikti daugiau apimties, nes vietomis nelabai išeina suprast, ką tiklsiai norėjai parodyti (ten kur tie išdužę langai pačiam viršuje). Bet iš esmės, gal ir visai nieko. Tik man dar norėtųsi įvairesnių tonų. Nepabijok vietomis panaudot minkštesnio pieštuko (~6B).Comment
-
Niekas ten nedingsta balta siena spevialiai itrukima nupaisiau sale, kad parodyciau.Comment
-
Tiesiog neaiškiai atrodo, nes to namo viršus kertasi su lapo kraštu, toks dalykas vadinas, berods "tangentu" , ir to reiktų veingti, nes gadina kompoziciją. Tada būtų geriau rodyti arba daugiau viso namo (jį sumąžinti), arba padidinti, ir daugiau jo nukirsti.👍 1Comment
-
👍 3Comment
Comment