.
Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Ne toje gijoje randiesi ;DDDD Ieskok "Pazengusiuju gijos" , cia metami tik visokie melyni blynai ir siaip eskizai, o tokie rimti darbai cia neturi ko veikt ;]👍 1Comment
-
Truksta net zodziu tokiam groziui. Tai jau tikrai tau vieta pazengusiuju gijoje o ne pradedanciuju. Cia cia jau menas net.👍 2Comment
-
Comment
-
http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
Max parašo aukštis 130👍 1Comment
-
Taip pat, paprastos dailios mergaitės yra gan nuvalkiota tema, o gražiai nupieštas antras darbelis būtų ir įdomus pažiūrėti ir ką pagalvoti kitikuojant, mat standartų kaip piešiant tas visas "super powers" or whatewer nėra ^^.
P.S Matai Benuli, visiškai nieko nesuprantu apie piešimą, bet sugebu neįžeisdamas žmogaus išsakyti savo nuomonė. Pabūk geras ir tyliai pasėdėk jai neturi ką protingo pasakyti. nori pyktis, lendam į pm, negražu ir neetiška ant kitų stumtiPaskutinis pakeitimas nuo Doommuks; 2010-10-30, 20:41.👍 2Comment
-
MMMM man visai patiko grazi mintis. Eilerastis graziai surimuotas. O seip manau kad pas chibi turetu matytis ausis, kadangi matosi toks gan didokas tarpas tarp plauku ir ir akies. O seip na ka nesu ju gerbejas bet visai grazu...Comment
-
-
Kad nebūtų čia per daug panašu į karo lauką, įkelsiu naują savo darbą:
Uploaded with ImageShack.usComment
-
Jei dar tik pati pradžia, tai siūlau veido tokio kampuoto nedaryt, ir rankytės tikrai per mažos pagal veidą. Prisidėk savo delną prie veido ir pažiūrėk kokio jis dydžio ;D realiai, nelabai gerai darai, kad galūnes tokioj vietoj "nukerti".Beveik nuodemė jas nukirst per sąnarius. O daugiau kažką kaip ir nelabai galiu pasakyt, visgi dar tik pati pradžia ;D
irrrr piešinys nėra viso dydžio
štai pilnai>
Kairioji ranka mane žudo, tiesą pasakius x.XComment
-
Mane irgi rankos visad žudo Ir daugelį kitų žmonių ;D Pabandyk pasiieškot kokio referenco, tame nieko blogo nėra. Pvz aš dažnai savo pačios rankas fotkinu kai nežinau ką daryt, kad normaliai atrodytų. Bet aišku ir su referenco pagalba nebūtinai tobulai pavyksta. Na, bet bandyk ir kažkas išeis ;DComment
-
Mane irgi rankos visad žudo Ir daugelį kitų žmonių ;D Pabandyk pasiieškot kokio referenco, tame nieko blogo nėra. Pvz aš dažnai savo pačios rankas fotkinu kai nežinau ką daryt, kad normaliai atrodytų. Bet aišku ir su referenco pagalba nebūtinai tobulai pavyksta. Na, bet bandyk ir kažkas išeis ;DComment
-
WAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUU... Dabar negaliu nustot žiūrėjus į tavo chibį. ir dar tas eilėraštukas ;DDDDDD
nu man patiko nes pati su PS paišyt nemokuhttp://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
Max parašo aukštis 130Comment
Comment