Hmmm nosis tai tikrai per zemai arba akys per aukstai. Zodziu veidas per ilgas. Toliau pirsta irgi atrodo per ilgi ir dar uzsilenke i priesinga puse. Kojos per storos Pilvo ir klubu (kuriu ten nera) atzvilgiu. Pazastus neproporcingos. Krutys viena uz kita didesnes. O seip fainas piesinukas.
Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Šiaip, ką žinau, būtų daug gražiau jei į drabužius ir apskritai visur įdėtum daugiau atspalvių, ant odos vietomis reiktų dėt kad ir mėlynos, žalsvos spalvos kad natūraliau atrodytų. Su layeriais galima gražiai sužaist, o dabar tu tiesiog nuspalinai viena spalva ir uždėjai šešėliukus, ir tai nelabai įdomius. Jei fonas mėlynas-violetinis, nepamiršk ir tų spalvų užmest ant drabužių, odos. bus daug daug geriau.Comment
-
Vargšas, jis jeigu krenta varinėdamas rūlikais, niekada neatsikelia nes rankos surištos O krist jam turbūt labai lengva, nes tos besiplaikstančios medžiagos įsipainioja į ratukus
Šiaip, ką žinau, būtų daug gražiau jei į drabužius ir apskritai visur įdėtum daugiau atspalvių, ant odos vietomis reiktų dėt kad ir mėlynos, žalsvos spalvos kad natūraliau atrodytų. Su layeriais galima gražiai sužaist, o dabar tu tiesiog nuspalinai viena spalva ir uždėjai šešėliukus, ir tai nelabai įdomius. Jei fonas mėlynas-violetinis, nepamiršk ir tų spalvų užmest ant drabužių, odos. bus daug daug geriau.Comment
-
Comment
-
Tame ir problema kad imi tą pačią geltoną tik toną vos vos pakeiti. Bent man būtų gražiau, jei tų atspalvų daugiau atsirastų. Paimk geltoną medžiagą ir ant jos ne vien geltoną spalvą matysi, jei žiūrėsi atidžiau. Nes nuo aplinkos refleksai krenta ir t.t. Gal supratai ką turėjau omeny...👍 1Comment
-
Jeijgu pasirinkai rakursa is apacios tai batai tikrai ne is to kampo turetu matytis (padai labiau). Jei jis ciuozia tureklu zemyn tai tikrai nebus toks tiesus nes duos ant zemes kaipamt be lyksvaros. Is tu nzn sniureliu gal (juostu) matyti jog jis leidziasi zemyn, tai kodel plaukai stovi vietoje? nors kiek judesio ir jiems reiktu uzmesti. Labai sutinku su nakvisha ;].Comment
-
Ne padu neturetu matytis nes cia nera rakursas is apacios.. jis tiesiog atsiloses atgal...... ir nesiduos jis ant zemes... sita poza atitinka chara.. paziureki AirGear ir tada sakykit.... isvis su kompais paisyt dar nemoku bet kai paziurejau kokius darbus deda i pazengusiuosius tai nzn ka as cia veikiu....Comment
-
Ne padu neturetu matytis nes cia nera rakursas is apacios.. jis tiesiog atsiloses atgal...... ir nesiduos jis ant zemes... sita poza atitinka chara.. paziureki AirGear ir tada sakykit.... isvis su kompais paisyt dar nemoku bet kai paziurejau kokius darbus deda i pazengusiuosius tai nzn ka as cia veikiu....Paskutinis pakeitimas nuo Benulis; 2010-10-24, 12:50.Comment
-
Horkyt, niekas nesako kad tavo piešinys blogas ;D Sakom tik tokius menkučius pastebėjimus, kurie piešinį geresniu padarytų. Tu juk savo darbus dedi (tikiuosi) ne vien tam, kad tave čia visi girtų, koks tu gabus menininkas, o ir tam, kad padėtų pastebėt klaidas ir, kad kitą kartą darbas išeitų geresnis ir galėtum greičiau tobulėti. Viskas yra gerai. ;DComment
-
Jei kiekvienas interpretuosim taip kaip noresim tai isvis kam dedi piesinius jei niekas ju kritikuot negales.Comment
-
Anas tavo digital darbelis man labiau patiko.
Šis irgi visai nieko,bet klaidelių yra. Nepastebiu jų iki krūtinės , bet po ja...
Uh...Visų pirma kojos keistokos man jos , ir pilvo dalis nėra labai proporcinga mano atžvilgiu. Na ,bet čia ne mechaninis judėjimas, o tik mano galbūt ir klaidinga nuomonė. Spalvinimas labai geras , tačiau reiktų fonelio, na ir....Pas ją plaukai kaip plastikiniai. Daugiau gyvybingumo , tai ne figūrėlė , o piešinys.
Na , jei būčiau kritikė , ar teisėja , pastatyčiau aštuonetą su minusiuku
But come on...Užtat su tokiom klaidom žmonėm lengviau tobulėti , negu tiem , kruie jų nedaro.http://yumihoriku.deviantart.com/
BLACKOUT
http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/ be sure to visit our page~👍 1Comment
Comment