Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Darbas tikrai vertas dėmesio ~
Visų pirma man patinka jos žvilgsnis.
Visų antra man labai patinka tavo spalvinimas.
Minusų maždaug nesimato , bet krūtine truputį asimetriška.
Bendras baliukas 9.5~
Labiausiai kliūna nenatūraliai kampuoti pečiai ir per maža veido proporcijoms nosis, galbūt dar truputį kontrastingesnių veido šešėlių vietom (bet nebūtinai). Na o šiaip akuratnumo trūksta spalvinime ir viskas))))
O aša irgi bandau kurti manga, galvikėje jau 4 mangos idėjos , ką jau kalbėti apie personažus...
Pieši labai gražiai ir pakankamai proporcingai. Tačiau reikia tobulinti spalvinimą ir backround, nes nuspalvintas atrodo prasčiau už nenuspalvintą...Gal reiktų panaudoti švelnesnes spalvas? Pabandyk , o šiaip manau tau viskas išeis jei tobulėsi ir toliau.
Labiausiai kliūna nenatūraliai kampuoti pečiai ir per maža veido proporcijoms nosis, galbūt dar truputį kontrastingesnių veido šešėlių vietom (bet nebūtinai). Na o šiaip akuratnumo trūksta spalvinime ir viskas))))
Dėl pečių tai čia tokia palaidinė.
Dėl nosies tai toks mano piešimo stilius tiesiog.
Dėl šešėlių sutinku.
O dėl spalvinimo tai čia galima sakyt pirmas mano darbas kai taip normaliai paėmiau ir spalvinau piešinį, nesu kažkokia profė or somth.
Dėl pečių tai čia tokia palaidinė.
Dėl nosies tai toks mano piešimo stilius tiesiog.
Dėl šešėlių sutinku.
O dėl spalvinimo tai čia galima sakyt pirmas mano darbas kai taip normaliai paėmiau ir spalvinau piešinį, nesu kažkokia profė or somth.
Tada jeigu palaidinė statytais pečiais pagal galvos dydį pečiai per siauri gaunas. Dėl nosies - daugelis shojo mangaku piešia nosį kaip kabliuką tiesiog, bet tuo pačiu metu jos deda pakankamai proporcinaga šešėlį po ja, kuris vizuoliai suteikia tinkamą proporciją kitom veido dalim. Dėl profenališkumo - profas ar ne profas, bet būti tvarkingam yra privalumas))))
Comment