Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Prizhadejau spalvotai nebepaishyt, bet drauge priverte pic jos pakabukui pagamint O_o Kad jis bus mazhas, tai taip baisiai nesimatys Dalinuosi.. Dazhytas popierius ir tusho anstpaudai.. Zhvaigzhdutes skaitmenines..
Ishtikruju.. kaip seniai paishiau... matyt ydesiu koky pieshtukiny paishala greitu metu.. ^^ Ghmm..👍 3Comment
-
Man ir uzkibo krutine tokios proportijos biskuti truksta, ir dar kaklas atrodo paga;l kuna truputi per ilgas, bent jau man. Bet daugiau tai tikrai patiko sitas.
+ + =👍 2Comment
-
Prizhadejau spalvotai nebepaishyt, bet drauge priverte pic jos pakabukui pagamint O_o Kad jis bus mazhas, tai taip baisiai nesimatys Dalinuosi.. Dazhytas popierius ir tusho anstpaudai.. Zhvaigzhdutes skaitmenines..
Ishtikruju.. kaip seniai paishiau... matyt ydesiu koky pieshtukiny paishala greitu metu.. ^^ Ghmm..👍 1Comment
-
Del pakabuko.. Ghmm.. gal kada man pavyks jy kaip nors nufotografuot.Comment
-
Ishtikruju.. kaip seniai paishiau... matyt ydesiu koky pieshtukiny paishala greitu metu.. ^^ Ghmm..👍 1Comment
-
👍 1Comment
-
Skanaus Bet kai kerta.. Turbūt išalkusi buvai - kaip reikalas.Paskutinis pakeitimas nuo martikhora; 2010-10-22, 02:48.!!!???!!!Comment
-
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Comment