Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Na ka galiu pasakyti tavo pirmasis piesinukas isties grazus. Taciau antrasis taip jis grazus bet palyginus su original nelabai. Kdl nesakai kad cia fan art arba kopija? Nes matosi kad kopijavai Is Warcraft Elfe. Here. Ir tau lupos nilabai pavyko. Ansd yes pic is big.
Wow Kanda nenustoji manes stebinti savo meistriskumu ir sumanumu.
Kaip matau viskas iskirpta kaip koks padeklas ar pan. Kokio dydzio, kad orentuotis butu galima jis? ISties nuostabus darbas, kad as taip mokeciau dammmm.
Autorius Kanda
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/UR
XD
Ai kazkaip zinok net nepagalvojau paminet nosirdziai sakau, tai dabar galiu sakyti kad ten yra warcraft night elfe, kurios uzsiprase mano drauge, kuri pamisusi del wow. Tai vat ^^
Va cia mano naujas piesinukas. Sitas mano ^^
Druide turbut, tik veido nesigavo niekaip nupiest tai nepiesiau ;DD
Ai kazkaip zinok net nepagalvojau paminet nosirdziai sakau, tai dabar galiu sakyti kad ten yra warcraft night elfe, kurios uzsiprase mano drauge, kuri pamisusi del wow. Tai vat ^^
Va cia mano naujas piesinukas. Sitas mano ^^
Druide turbut, tik veido nesigavo niekaip nupiest tai nepiesiau ;DD
;DDDD
Na matai as bandziau ja kaip druide perteikti, nes ten ir keltu runomis yra rasmenys ant jos kuno ir rubu tai kazkaip galvojau is kart apie druide, bet zinai kaip pavadinsi taip nesugadinsi gal ;DD
Piesta su piestuku ir tada tusu truputi.
KANDA<--- stebejai mane einancia? ;DDD
joke.
Nu kazkoks nelabai proporcingas atrodo jis man. Ant lapo geriau atrodo.
Paskutinis pakeitimas nuo SaMe-chan; 2010-10-07, 18:38.
Draugei nupiesiau Saber^^
P.S. jei kam dar neaisku, cia ne mano kuryba
Na, jei nebūtų parašyta, kad čia Saber, tai nebūčiau įtarus, bet kai žinau, tai įžvelgiu panašumų, ypač šukuosenoj taigi pradžioje minusai: rankos per trumpos, juk ištiesus turi siekti šlaunų vidury, pėdos pagal batus atrodo nevienodo ilgio, kojos kiek per lygios, ryškiau galėjo išsiskiri kur šlaunis, kelis ir blauzda. Pliusai: šukuosena primena Saber, miela veido išraiška, protingos proporcijos, graži apranga. Patingėjai su fonu ir šešėliais, jie sudėti ne visur (juk visa koja nuo šlaunies iki bato nėra plokščia, šėlėliai sutektų gyvumo, "apvalumo")
Na jei nebutum pasakius net nebuciau supratus kad cia Saber, bet sakyciau visai nieko. toks mielas piesinukas visai. Nors ir matosi kelios klaideles, bet viskas per laika ismokstama. ;>
Zinau, kad nelabai panasu i Saber, as nelabai moku kopinti nuotraukas, juo labiau piesti konkrecius veikejus. Bet del drauges juk reikejo pasistengti
Aciu uz kritika
Jap man tai patiko tavo peckeliukas - poza ;D NEZINAU kas ta Saber ;D Bet taip kritika yra daug geriau uz pagyras - is ju bent ko ismoksti, o ne uzmiegi ant lauru XD Cia visi kaip destytojai, O TAI YRA GERAI - jau nusipezejau kazka ... ;D
Comment