jo, viena ranka daug storesėn už kitą, bet man ir jos galva per didelė atrodo, akys ir super didelės gavosi, bet apranga visai nieko, originali šukuosena, o ne šiaip sau krentantys kaip kas antram piešiny plaukai, negaliu pasakyti, kad meškiukas kawaiinas, bet tinka prie bendro vaizdo, toks liūdnas ir niūrus jis su savo sirtingom sagutėm...
Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Tikėjausi čibio >.< bet ir tas gražus :3 man jos kaklas kiek per storas (čia ji..?), visa galva kažkiek per pailga ar plokščia, na apvalesnė galėjo būti, smakro bumbulas turėtų kaip pas jauną žmogū būti labiau atsikišęs, o ir plaukų skyrimas kažkaip nesu mačius, kad eitų link smilkinio, juk per kaktos šoną skiriasi. Pliusų pas tave visada daug: graži veido išraiška, bruožai (ypač nosis), man fonas prie širdies, nors jis ir super paprastas, plaukų šukuosena ir kita...👍 2Comment
-
-
Comment
-
👍 1Comment
-
Galima būtų pasakyti, kad darbas be jokios plotmės ir labiau panašus į gerai pripieštų sketchų rinkinį. Kaipo tokio pakvaišusio pasaulio čia nematyt, tiesiog personažai kažkokie.Comment
Comment