Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Žinau kaip sunku yra su Paint'u (bent jau man), tad niekad su juo nieko ir nedarau. Tačiau iš karto pamačius tavo darbą pastebėjau 2 dalykus:
1. Kur yra jos akys? Atrodo, lyg darei sketch'ą ir pamiršai jas pabaigti. Jei norėjai palikti jas tokias,visame darbe nereikėjo naudoti ryškios paletės, ypač akių outline'us.
2. Plaukai, plaukai, plaukai.... Na manau pati supranti.
Kitas klaidas (ne visas) išvardinsiu greitai: nosis ne veido viduryje, megztukas taip pat (ar jau nauja mada atėjo viską dėvėti šonu?). Merginos kairysis šonas ties ranka yra "nukirstas" ir sportbačiai....... Pirma - kairės pėdos pozicija blogai pavaizduota. Pagal kūno rakursą ji stovi tik šiek tiek pasisukusi, tačiau pėda - ne. Ir jei imiesi spalvinimo, tai jį geriau ir pabaik. Nes dabar atrodo lyg nebaigtas darbas.
Zmones. Ismokite galaiusiai teisingai postinti.... Lorilei- mazink savo img formata kad tilptu i interneto narsykles krastus.
Tsuki no ame- Dedi i imageshack tai bent emblema pridek prie savo posto o ne linka ok?
Kad nebutu spam stai mano greitas mokykloje paisytas piesinukas. Kaska man primena tik nelabai zin ka, kaskur matytas....
Maniškis dar nebaigtas yra niekaip laiko nerandu pabaigti
Jei piesi be plansetes, naudok CorelDraw 4X. Daug dailiau gausis ;] nors ir sunkiau su ja.
Kastetas: Jei jis pasukes galva truputi i kaire (pagal mus) tai kaip gali jo kairioji puse buti platesne uz desiniaja? antraip turetu buti. na o kita visa Liux! ;]
Taigi, keletas tokiu gana senu, bet man dar patinkanciu darbu:
Pats pirmas rimtas digital artas:
Spoileris:
Spoileris:
Spoileris:
Gal daugiau idesiu, jeigu nebusiu tokia baisi tingine.
Mieli darbeliai
Rukia gražiai išėjo.
Ta antra mergaitė irgi.
Su Sode no Shirayuki galėtum ir labiau pasistinegti. Žinau , kad tai tikriausiai oekaki, bat žiūrint į pirmus du darbelius , manau tu gali daugiau
Labai gražus piešinys, čia gal vien tušinuku daryta? mergina pavyko neblogai, bet yra anatominių klaidų, tačiau jos baisiai nekrinta į akis: rankos kiek trumpos, blauzda ilgesnė už šlaunį gaunasi, akys turi būti galvos centre, o čia kiek žemiau. Kojos gražios, matosi, kad abi blauzdos atskirtos, bet neryškiai, viską komplikuoja bendras raštas einantis per abi kojas, juk jos skirtingoje padėtyse (pagal kelius sakau), tai net jei raštai vienodi ant jų, šioje padėtyje neturėtų taip susilyginti, kad kur vienas baigiasi, kitas jį pratęsia (nevisi, bet daug taip). Man patinka jos poza, apranga, jie šikšnosparniai, ir gražieji ornamentai, taip pat gražiai spalvinta
Labai gražus piešinys, čia gal vien tušinuku daryta? mergina pavyko neblogai, bet yra anatominių klaidų, tačiau jos baisiai nekrinta į akis: rankos kiek trumpos, blauzda ilgesnė už šlaunį gaunasi, akys turi būti galvos centre, o čia kiek žemiau. Kojos gražios, matosi, kad abi blauzdos atskirtos, bet neryškiai, viską komplikuoja bendras raštas einantis per abi kojas, juk jos skirtingoje padėtyse (pagal kelius sakau), tai net jei raštai vienodi ant jų, šioje padėtyje neturėtų taip susilyginti, kad kur vienas baigiasi, kitas jį pratęsia (nevisi, bet daug taip). Man patinka jos poza, apranga, jie šikšnosparniai, ir gražieji ornamentai, taip pat gražiai spalvinta
Aciu, spalvinau juodu tusinuku, as visalaik juo spalvinu. O abieju koju rastus stengiausiu daryti skirtingus, bet kaip matau nelabai gavosi.
Isties nuostabus darbelis. Iziuriu tik viena kalida- rankas. pamirsai atmatuoti jas nuo klubu tad gavosi kiek trumpokos. Toliau kas man patiko tai detalumas jo cia tikrai yra. Bei aisku spalvos kartu su merginos poza. O nenorejai fono bandyti paisyti?
Isties nuostabus darbelis. Iziuriu tik viena kalida- rankas. pamirsai atmatuoti jas nuo klubu tad gavosi kiek trumpokos. Toliau kas man patiko tai detalumas jo cia tikrai yra. Bei aisku spalvos kartu su merginos poza. O nenorejai fono bandyti paisyti?
Manau čia buvo nepavykęs bandymas išgaut rankos perspektyvą, nes trumpumas jos labai jau akivaizdus, o ištikro tai dar ir liemuo per ilgas. Kalbant apie spalvas tai nežinau kur tu čia jas matai, juodai-balti piešiniai neskaitomi kaip spalvoti
Maybe on Earth, Maybe in the Future sigpic Kurokawa idėjinis lyderis Lėtai keičiu slaptažodžius
Zmones. Ismokite galaiusiai teisingai postinti.... Lorilei- mazink savo img formata kad tilptu i interneto narsykles krastus.
Tsuki no ame- Dedi i imageshack tai bent emblema pridek prie savo posto o ne linka ok?
Kad nebutu spam stai mano greitas mokykloje paisytas piesinukas. Kaska man primena tik nelabai zin ka, kaskur matytas....
And thats how posting is done.
Grynas Onizuka iš GTO.
O šiaip tai nežinau, ar čia taip turi būti, ar viena akis 2x ilgesnė už kitą.
Comment