Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
-khm-
Mano pirmas normalus pabandyjmas su paint tool sai. Labai čiotka programa, bet piešinys tai belenkoks išėjo. Tikiuosi patiks. ;D
Kaip pirmam pabandymui tikrai gražiai gavosi, vieninteliai nelabai patikę dalykai buvo tolimesnioji akis ir pečių susiliejima su kaklu. Toks paprastas, bet mielas darbas, gražios palvos ir linijos
Kaip pirmam pabandymui tikrai gražiai gavosi, vieninteliai nelabai patikę dalykai buvo tolimesnioji akis ir pečių susiliejima su kaklu. Toks paprastas, bet mielas darbas, gražios palvos ir linijos
Žinojau, kad pastebėsite tą nevykusį susiliejimą ir -khm-.. man niekada nepavykdavo normaliai antrą akį nupiešt. :[
;D
bet ačiū : )
Kokie grazus vaikinai, ypatingai tas su ilgais plaukais
Kazkodel man labai patiko ju rankos ir tas tarsi pergales palinkejimo rankos paspaudimas. Kaip jau Kastetas sake labai truksta fono, bet piesinys tirai grazus
Tik kažkas čia negerai.. Berods veidas nelabai koks atrodo, manau reikėtų kažką daryti su veido trikampiu (t.y. nosiimi ir akim). Dar šypsena truputi veidui netinka. Na aš neesu kritikė, bet visada jei pamatau klaidą pati paimu ir ištaisau..;DD
p.s. čia kopijuota ar iš galvos traukta?
EDIT:
.kad neatrodytų tuščia, įkelsiu savo naujo kurino eskizą.
Še jums
Paskutinis pakeitimas nuo Cere; 2010-08-28, 20:16.
Priežastis: eskizas
Rėmas berniuko, bet su sijonu ;D ir kokio velnio sau uz siknos laiko? ;D
Jooo.aš ir pastebėjau, kad tas jacket suteikia jai rėmą. : DD
NEŽINAU, taip išėjo..
aš pagalvojau, kad reikės ant leškos nupiešti įpjovimą, kad tos ašaros būtų susijusios su skausmu or smthng..
Jei savo pastangom piešiai, tai visai nieko, pasakyčiau. ;D
PLIUS
mano darbas (ankstesniame poste eskizą uploadinau) lineart'u. Manau spalvoto nedaryt, ar daryt? ;?
p.s. sėdinę pataisysiu, prižadu.pastebėjau klaidą
Prie jau pasakytų klaidų pridėsiu, jog kojos yra per trumpos, nes atrodo, palyginus su visu kūnu, neproporcingai mažos. Taip pat, kadangi mergina šiek tiek palenkusi galvą, ašara gali tekėti tik tiesiai ir niekur daugiau.
Btw, labai gražūs plaukai, ir šiaip neblogas bandymas, tik gal poza šiek tiek keista
Prie jau pasakytų klaidų pridėsiu, jog kojos yra per trumpos, nes atrodo, palyginus su visu kūnu, neproporcingai mažos. Taip pat, kadangi mergina šiek tiek palenkusi galvą, ašara gali tekėti tik tiesiai ir niekur daugiau.
Btw, labai gražūs plaukai, ir šiaip neblogas bandymas, tik gal poza šiek tiek keista
Dėl ašarų, nepagalvojai, kad ji iš pradžių pradėjo verkt, tada galvą palenkė? nes tiesi ašara labai negražiai atrodė (taip aš jau svarsčiau šitu klausimu). Dėl kojų, tai optinė apgaulė. : D
poza normali, nes pvz man jau įkyrėjo paprasta stovėsena arba sėdėjimas, jie per daug banalūs. : |
Jei savo pastangom piešiai, tai visai nieko, pasakyčiau. ;D
PLIUS
mano darbas (ankstesniame poste eskizą uploadinau) lineart'u. Manau spalvoto nedaryt, ar daryt? ;?
p.s. sėdinę pataisysiu, prižadu.pastebėjau klaidą
per platūs pečiai ir krūtinė, per siauri klubai, kairė blauzda per trumpa, apskritai kojos, rankos per plonos, liemuo taip pat. rankos ne vienodo ilgio ir kairioji per ilga. kadangi čia kaip suprantu turėtų būt mergina, tai apskritai ji pernelyg kaulėta.
sorry, jei kritika pasirodė per žiauri, bet sakau, ką matau.
Comment