Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Kairioji akis per arti nosies, arba veidas per platokas. na ziurint kaip turetu galva pasisukus but ir t.t.
Na as kaip nesu kritike tai ne kritikuosiu ;D daug .;D : )
man kazkaip nykstys per ilgas atrodo, ir, kaip sake Cere-chan, kaire akis per arti nosies ir kaire veido puse turetu but siek tiek siauresne. am... o kur pas ji krutine? reikia ten bent siek tiek parodyt ta rauksle, nes dabar labai keistai atrodo
o siaip tai visai nieko tas piesinys, tik dar seseliu man truksta...
man kazkaip nykstys per ilgas atrodo, ir, kaip sake Cere-chan, kaire akis per arti nosies ir kaire veido puse turetu but siek tiek siauresne. am... o kur pas ji krutine? reikia ten bent siek tiek parodyt ta rauksle, nes dabar labai keistai atrodo
o siaip tai visai nieko tas piesinys, tik dar seseliu man truksta...
Aww so cute, veiduką jei būtum nupiešus su šypsena ir šiek tiek padailinus veido dalis ir jų buvimo vietą , bei suapvalinus nykštį išeitų labai mielas čibis
...užsivedžiau o_O anyway, L visad mielas, kad ir koks bebūtų
Ahoy..seniai besilankyta cia, bet pamaniau apsireiksti..random crap'ai..kritika su pataisymais laukiama, nes noreciau suzinoti kokios pagalbos cia sulauksiu ..
Nepasakyciau, kad cia eilinis pasipaisymas... sis piesinys tiesiog nuostabus! Labai grazios spalvos, o jau merginos akys, veidukas, drabuziai ir plaukai... liuks
Neisizeisk, bet man atrodo kad tu aklas.
Ji taip graziai, siltai ziuri i kazka, su tokia meile, kad atrodo tuoj skruostai parauduonos
Ir kur cia tau salta?
Gražiai papaišei, taip sakant savo stilium, bet šį kartą piešinys kiek skiriasi nuo kitų, na jis toks mielesnis, šiltesnis, mažiau ecchi, o daugiau jausmų man užkliuvo tik du dalykai: 1) jos šlaunys per didelės tokiai viršutiniai kūno daliai 2) abiejų pečių linijos skirtingos, tolesnysis puikus, bet priekinio viršutinė linija per giliai sminga žemyn kaklo atžvilgiu lyginant su kitu, nes abiejų rankų padėtis panaši, tai tokio skirtumo vizualiai ryškaus neturi būt, o galvos pasukimas to neįtakoja (pažiūrėjau prieš veidrodį ^^') Na, o gėrio čia daug: puikus spalvinimas, kruopštus ir spalvingas, šilta veido išraiška, tokia jausminga, drabužiai labai originalūs (na, jie visad pas tave tokie) ir tinka merginai, plaukų atspalviai labai žaismingi
Comment