Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Comment
-
seip tingiu mest nes niekada nufotkint nesigauna normaliai cia kreiva seip ne taip gavosi foto
Piestas ~ per mokslo metus fizikos pamokos
cia uzpraita sekmadieni su guasu pabandziau perpiest ant a3 seip nemegstu guaso bet palyginus graziai gavosi
dar tuo paciu claymore fanarta eilini nufotkinau
Ech tie seni laikai ..👍 1Comment
-
Spoileris:
seip tingiu mest nes niekada nufotkint nesigauna normaliai cia kreiva seip ne taip gavosi foto
Piestas ~ per mokslo metus fizikos pamokos
cia uzpraita sekmadieni su guasu pabandziau perpiest ant a3 seip nemegstu guaso bet palyginus graziai gavosi
dar tuo paciu claymore fanarta eilini nufotkinau
Eskizo mintis labai patiko, bet kai pamaciau darba ant a3, tai nuostabu
Labai grazios spalvos ir pati misko mintis tokia viliojanti...
O treciame darbe yra neuzbaiktu liniju, bet mano visa demesi patrauke akysVa cia tai zvilgsnis! Tik gaila kad antroje akyje nenupiestos blakstienos.Draugiškiausia BJD grupė Lietuvoje: https://www.facebook.com/groups/1441637029443527/
👍 1Comment
-
Spoileris:
Eskizo mintis labai patiko, bet kai pamaciau darba ant a3, tai nuostabu
Labai grazios spalvos ir pati misko mintis tokia viliojanti...
O treciame darbe yra neuzbaiktu liniju, bet mano visa demesi patrauke akysVa cia tai zvilgsnis! Tik gaila kad antroje akyje nenupiestos blakstienos.Ech tie seni laikai ..Comment
-
pagal šėšėlį sprendžiant, ji neturi smakro ir viršutinė veido dalis kiek per plokščia. nosis kiek pavažiavusi į kairę akių ir lūpų atžvilgiu. kairė akis didesnė už dešinę. lūpos kiek keistokai atrodo. o šiaip darbas visai nieko, bet šiek tiek kliūna šėšėliai, jie galėtų būt švelnesni, bet čia tik mano nuomonė.Comment
-
matau, kad primerkta, bet kairė akis yra ilgesnė už dešinę, primerkus gi akis tik susiaurėja, bet nesumažėja. :3Comment
-
-
Comment
-
Comment
-
P.S.Nupiešk kokią merginą kada, būtų lb įdomu pamatyt kaip jos tavo akimis atrodo ir atsispindi piešiniuose👍 1Comment
-
Nenu tai prigalvokim dar visokiausiu nuansu :P Beto jei jau piesiai portreta tai reiketu kaskiek dailiua :P Is Fasian ikelto pic matyti jos zandikaulio ryski linija ir forma, o pas tave veidas perdaug ovalus manau.Comment
-
Si karta parodysiu nauja savo piesini kuri piesiau draugui (nupiesiau uzrasu knygutei virseli). Prasau ivertinti ir pasakyti klaidas, nes pirmakart piesiu ecchi merginas
Spoileris:
P.S. Mintys pasiskolintos is Tony TakaDraugiškiausia BJD grupė Lietuvoje: https://www.facebook.com/groups/1441637029443527/
Comment
-
Antrajame man jos kovos kiek vizualiai per trumpos, o viena krūtis per apvali, bet vėlgi labai gražūs šėšėliai išgauti, veidas, fonas... manau draugas tikrai nenusivils👍 1Comment
Comment