Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Čia nupiešiau savo mėgstamiausią heroją Irmą iš ''Magijos,,
Spoileris:
Hmm...Na su apatine puse(kojomis) nieko blogo apie ja pasakyt neturiu.
Uztat apie virsutine....
I.Kur jos ranka? Suprantu ji kaip ir paslepta, bet toks jausmas ,kad jai amputavo ranka.
II. Jos akys zvairokos ir kazkokios keistos, manau tau reik siek tiek pakeisti akiu piesimo stiliu.
III.Prie tokio piesinio noretusi fono.
Piesinukai tavo atrodo tokie siaip sau. Akivaizdziai truksta kruopstumo. Gal nebent man patiko kaip pirmam sunknele ta nupiesei. Man kazkada ne velnio neidavo sukneliu ir rauksliu ant drabuziu piest neiseidavo
ir va dar mano oc'iukas.
Dekko13 ;] tikrai seniai nematyta~ mergaitė graži, tik jos viršutinė lūpa man snapelį primena O-o
Mėginau evil drakoną nupaišyti. Nesigavo.
Spoileris:
o čia Vincė <3 mano mėgiamiauses FF veikėjas išmokau tik snukutį piešti, o jo apranga man vis dar per sudėtinga :]
Spoileris:
P.S. pamiršau taškelius at drakono nuspalvoti ToT
Drakonui spygliu padauginai bet nieko toks kaip juru drakonas dv atrodo ;3
o vincent tai veido forma ''V" formos bet akys uztat labai grazios ir tikroviskos gavosi
Štai, kruopščiai padarytas piešinys {vyrukas net marškinius suderino su veidu}, šukuosena geros formos, ir šešėliai vietose... Pati piešinio mintis įdomi {atrodo, kad jis iššoks iš ekrano o_OO} perfect
Štai, kruopščiai padarytas piešinys {vyrukas net marškinius suderino su veidu}, šukuosena geros formos, ir šešėliai vietose... Pati piešinio mintis įdomi {atrodo, kad jis iššoks iš ekrano o_OO} perfect
cia misfits atlikejas visada tai atrodo ten ne akrenas bet sienoj langas berods ;D
Spoileris:
seip man irgi labai patiko
Paskutinis pakeitimas nuo fasian; 2010-06-29, 13:39.
Priežastis: grama
Comment