Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Na, u=metus akį iškart matosi, koks charas nupieštas, už tai galiu pagirt, bet toks jausmas, kad čia kopijuota nuo paveikslėlio. Merginos labai lieknos per liemenį, bet gražiai nupiešti veidai, plaukai, bet emocijos, mano manymu, dar nėra pilnai išreikštos. Lust nupiešta paprasčiau, bet ir geriau už Noloty, jos kojos kiek per ilgos, o galva didelė, bet daugiau detalių, o tai pagirtinaComment
-
na ir mano šlamštelis ta bobikė po dešine tai fail.... pirmai jie buvo visi nuogi, bet mano draugė liepė cenzuruotis. Ir gomen už kokybę, atpratau piešinius fotinti, tai ir gingo visi mano gražieji atspalviai ir šėšėliai :<
Spoileris:
Labai gražu, (manau,su rūbais dar gražiau nei nuogi xD) man patinka ^^ Tas berniukas juodais ar pilkais plaukais labai gražusPaskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2010-05-31, 18:58.Well, I will never log in to this account again T_T Bye bye all Love ya!👍 1Comment
-
Red_Elf, Taip ten žmogaus embrionas ~ man juos labai patinka piešti :3
Irut, dar prikaišiosi man rankas, tai piešiu žmones nukapotomis rankomis : p Šiap aše vis mėginu ir mėginu, bet mano sempai sugalvojo sau atostogas pasianksinti tai nebegaunu pagalbos :<
ChunKY, Lust'e kaip apspangus atrodo ;] o antros panelės šlaunys perilgos blauzdoms ;]
tai vaaaaa mano skechu/šlamšas. Aka kuom male skiriasi nuo female... bet iš esmės pas mane visi vienodi XD ir taip liemuo... po Viktorijos laikų madų parodos dabar visi pas mane tarsi suveržti korsetais Telaimina dievas belyčius distrofikus
kaip aše noriu nusipirkti korsetą, bet jis tiek daug kainuoja T____TComment
-
Dalinai sutinku :PPPPP Renata neileisk saknu i viena vieta :P reikia judeti man rodos :P o del to kad visi panasus (nu kad tipo neatskirsi ar X ar Y) tai reiktu suklusti, jopsikmat juk tam skirta anatomi, reikia vyrui raumenu :
Chunky:
Antrasis NEREALUS!!!! Tik leskos (slaunys) truputi perilgosComment
-
Piešti pradėjau ne taip jau ir seniai, piešiu tik su pieštuku (kartais su spalvotais lol), tad nieko nereikia tikėtis... Bet, ne veltui ši gija pradedantiesiems Kokybė tragiška bet nusprendžiau pasireikšti ir aš. Atiduodu savo 'Džiną' (čia vardas) jūsų valiai (keistas mano įprotis visiems darbams, net per dailę, duoti vardus). Ak, Džina Džina... Kodėl tu negalėjai būti gražesnė?
Tik nufotkinusi pastebėjau, kiek klaidų padaryta... Gomenasai...Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2010-05-31, 18:56.👍 1Comment
-
Senokai čia nieko nekėliau, iškart kelis įmesiu :
Šiaip papaišaliojimas:
Spoileris:
Drakoniukas, žiauriai nemoku sparnų piešt, any tips?
Spoileris:
Tony Tony Chopper fan art:
Spoileris:
Kritikoooos, būtų labai naudinga jei kas paaiškintų kaip normaliai sparnus pieštsemashke.deviantart.com BLACKOUT
Comment
-
Na, nepiesiu ir as tu drakonu, bet manau sparnai ju tikrai ne is plunksnu. Juk drakonas ar slibinas is prigimties visvien yra kazkas artimo reptilijai, todel jie zvynuoti, taip kad tarp sparnu kaulu ten pas juos turetu but plona plevele, kaip buna pas tas skraidancias voveres arba varlems tarp pirstu. Tai manau tiesiog piesi kaulus, o poto aptempi paprastu konturu, tipo permatoma arba ten gelsva odos pleve.
-----Labai didelis ačiū Insanity už šį 1337 sig'ą!-----Comment
-
Na, nepiesiu ir as tu drakonu, bet manau sparnai ju tikrai ne is plunksnu. Juk drakonas ar slibinas is prigimties visvien yra kazkas artimo reptilijai, todel jie zvynuoti, taip kad tarp sparnu kaulu ten pas juos turetu but plona plevele, kaip buna pas tas skraidancias voveres arba varlems tarp pirstu. Tai manau tiesiog piesi kaulus, o poto aptempi paprastu konturu, tipo permatoma arba ten gelsva odos pleve.
bet vistiek, amnau geriau pradet nuo drakonu kur su plevetais sparnais.
cia va drakaniukas, rodos panasiai, kaip taviskisis sparnus sudejes http://www.davesdrumworld.com/Angels...0Wallpaper.jpgComment
-
Pirmas tha best DD o siaip i sparnus atkreipiau demesi tik kai perskaiciau tavo komentara... Nekrito labai man jie i aky.Comment
Comment