Pradedančiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Sashiri
    Loner

• 2009 09 17
    • 104

vaja ziurekit daba mano naujausia mena. as su draugo plansete dar nupaisiau du tokius ociukus, kuriuos matyt net i pazengusius desiu (kai jis man pagaliau atsius per pasta). tai vaaaa:
    http://sashiri.deviantart.com/

Comment

• Bardakas
      Žmogus Ne

• 2005 09 22
      • 1462

Autorius Sashiri
      vaja ziurekit daba mano naujausia mena. as su draugo plansete dar nupaisiau du tokius ociukus, kuriuos matyt net i pazengusius desiu (kai jis man pagaliau atsius per pasta). tai vaaaa:
      Mjoa... Tai, kad ne kaži kas matosi. Didesnį šiek tiek reikėjo įdėt piešinį. Beje, nors ir nelabai matosi, bet pažengusiųjų lygio nematau dar čia šitame paveikslėly ir jei kiti tokie bus tai ne kažkas. Sakyč, praktikos daugiau dar tada bus matyt.
      Edit:
      per DA pachekinau, na vis vien nekaži kas tam piešiny. Pirmiausia, darbas atrodo atlaidžiai darytas, priterlintas linijų, kad tik greičiau būtų padaryta. Aš nieko prieš kai būną šiek tiek roguh-sketchai, tai netgi man patinka ir pačiam patinka daryt, bet čia rodos daugiau lyg bandyta daryt normaliai piešinį, tačiau vietose per stipriai pribraukyta, neestetiška. Žemė banguoja kaip vanduo, nežinau ar taip norėta padaryt ar ne, bet šiaip žemė nebanguoja. Kitu atveju galėčiau pasakyt, kad gražiai nupieštas bangavimas, he he. Plėmas debesyse irgi nepatiko, supratau, kad tai kažkoks irgi personažas, bet tolumoj matyti tik siluetas jo. Ir dar man rodos čia bandyta (nesėkmingai) daryti 3 taškų perspektyva, nors dėl to neesu tikras, bet susidaro toks įspūdis žiūrint į personažo padidintą apatinę dalį, jo žvilgsnis krypsta į viršų ir noras į pirmą planą ištraukt žemę... Hmm... Jei tikrai tai bandyta daryt, tai patarčiau daugiau medžiagos apie tai paskaityt ir pavyzdžių pasižiūrėt, nes net ir geriems paišaliotojams hyper-perspektyva gana sunkus reikalas, ypač jei ją norima kuo teisingiau perteikt.
      Maybe on Earth, Maybe in the Future
      sigpic
      Kurokawa idėjinis lyderis
      Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• Sashiri
        Loner

• 2009 09 17
        • 104

tebuvau viena toki pakankamai tam lygiui gera sukures. su spalvinimu man tiesiog dar nemazai bedu yra, tiesiog dar daug reiks mokytis. tobuleju juk po truputeli zinok

Comment

• Horkis
          Kritikuosiu žiauriai

• 2005 12 23
          • 637

Jei jau Sashiri nori det stuffa i pazengusiuosius tai pasakykite zmogai kiek man dar reiks mokintis kad galeciau ten ir as det darbus....

Comment

• Anita
            The watcher..

• 2008 03 23
            • 132

Ok, shitas, tiksliau, tai puse jo, kaip ir 99% mano darbu, nebaigtas, bet, kad jam nenusimato laime buti baigtam - tebunie taip ^^ Brrrr.. spalvooossss...

Comment

• Bardakas
              Žmogus Ne

• 2005 09 22
              • 1462

Autorius Horkis
              Jei jau Sashiri nori det stuffa i pazengusiuosius tai pasakykite zmogai kiek man dar reiks mokintis kad galeciau ten ir as det darbus....
              Nebūtina verkšlent kas kart, kad perkeliami tavo darbai į pradedančiuosius, nepamiršk, kad ne visi jie čia yra ir nemažai palikta, pažengusiuose. Jei keli darbai palikti ten tai dar nereiškia, kad visus kuriuos nupieši yra geri. Pagirtina pas tave yra štrichas, spalvojimas ir šešėlių sudėjimas, bet didelės problemos su formom ir proporcijom. Jei matyti, kad tos problemos netaisomos ir vis išlieka einančiuose darbuose, tai negi turėčiau dėl to palikt ten kur žmonės daugiau mažiau su minimaliom klaidom daro piešinius? Jei darbai geri, jie visada perkeliami į pažengusiuosius. O prikaišiot Sashiri tai nei šis nei tas, tiesiog nemandagiai nuskambėjo, pas jį/ją nėra dar išlavinta ranka ir noras dėt darbus į pažengusiuosius dar nereiškia, kad jie ten ir atsidurs.

Autorius Anita
              Ok, shitas, tiksliau, tai puse jo, kaip ir 99% mano darbu, nebaigtas, bet, kad jam nenusimato laime buti baigtam - tebunie taip ^^ Brrrr.. spalvooossss...

Anita. Darbas gražiai pradėtas, bet gaila nebaigtas, per daug nublurintas ir vietomis neaišku kur kas. Pvz. man nesimato antro rago pas tą padarą ir išvis neaišku ar ant to padaro nugaros dar kažkas kitas užlipęs ar ten šiaip kaži kas nueina. Pas vyruką veidas tai kaip pas Maiklą Džeksoną , jo paskutiniais gyvenimo metais, nelabai patiko toks pavaizdavimas. Užtat šarvas ir bendras aprėdas gražiai pradėtas. Sakau, gatavas darbas būtų, išdirbtas pilnai, tai įtariu tikrai smagiai žiūrėtųsi, dabar nežinau net ką komentuot. Gal reikėjo nespalvotą tada palikt išvis? Atrodytų kaip greitas ir gražus sketchas.
              Maybe on Earth, Maybe in the Future
              sigpic
              Kurokawa idėjinis lyderis
              Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• Anita
                The watcher..

• 2008 03 23
                • 132

Mjo, ash kiek pamenu chia mergina bandzhiau paishyt spalvotoj versijoj, bet tai.. Kodel ash pati nepastebiu, kol kazhkas to nepasako, niekaip nesuprantu.. DD Ten sparnai turetu but virshuj, o del rago, ash pati maschiau, bet, kad pic y shiukshlyna nukeliavo - perdaug neishmaschiau.. Jop su spalvom ash nelabai ka ishgaminu, nes mokiausi grafika per amzhiu amzhius, tai vis bandau ir bandau, ir bandau! Ok, bet ash ishmoksiu! Dekui uzh komentara ^^ O tikrai, pagaminsiu nespalvota versija gal.. Nors ne, kam du kartus ta paty pic paishyt.. Ghmm.. "Uzhkabliavo" mane dabar pieshimas.. Bet spalvu daugiau neimsiu, gal ne mano sritis, geriau tushas ir akvarele, kaip visada!
                Va chia buvo eskizas - nieko gudro :/ Jo komentuot nereik, chia sheip..
                Paskutinis pakeitimas nuo Anita; 2010-05-02, 12:53. Priežastis: Nu vat emiau ir redagavau posta ^^

Comment

• Džiro sesė
                  X - Crime of visual shock

• 2005 11 12
                  • 604

Anita, man tokis klausimas atsirado, nande tu paišai su tuo digital stuff, jei tau
                  daug geriau, gražiau ir aiškiau išeina tradicinėm priemonėm?

Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArt

Comment

• Kentashi.!*
                    Naujokas
                    • 2010 04 23
                    • 10

Anita, man tie du piešiniai labai geri ;D. Tas 1 ypač gražus. Su kuo piešei?

Manga and Anime is my Life. ;DD

Comment

• fasian
                      Tas kur daug kalba.

• 2009 01 28
                      • 586

a4

ir a3

Ech tie seni laikai ..

Comment

• Anita
                        The watcher..

• 2008 03 23
                        • 132

Autorius Džiro sesė
                        Anita, man tokis klausimas atsirado, nande tu paišai su tuo digital stuff, jei tau
                        daug geriau, gražiau ir aiškiau išeina tradicinėm priemonėm?
                        Na.. niekad gyvenime nemokejau paishyt su dazhais, tik pati apsitepliodavau visa, bet visada labai norejau, tai pamaniau pasimokyt, pasipraktikuot, gal kas pavyks, nes pieshtukas ir akvarele labai neishbaigtai atrodo manau, na netaip, kaip spalvotai, grazhiai zhmones paisho (nesakau, kad nespalvotai negrazhu !! chia delto, kad nemoku :E) Bet ash su planchete tik redaguoju (toks jau darbas :/) ir kartais digital akvarele naudoju, ar koky efekta ir pan..,su paishymu matyt ne mano sritis :/ Na chia del didelio noro su dazhais ishmokt, bet nesiseka man.. ^^ Ech.. velnias, neturiu dazhuose talento, bet, man patinka vis kazhka naujo bandyt ir bandyt, nors ir neisheina. :P Bet turbut tavo tiesa, kokio galo knistis tame, kame nelabai kas gaunas.. O_o Dekui uzh komentara.

Kentashi.!* , labai dekui. Palnchete ir PSPPX2 smoke brushas.
                        Paskutinis pakeitimas nuo Anita; 2010-05-03, 16:56. Priežastis: Paslaptis ^^

Comment

• Sendokai
                          I don't care

• 2009 09 12
                          • 84

Autorius fasian
                          a4

ir a3

Labai patiko antras piešinys. Gan detalus, nedaug klaidų, nėra skirtumo tiesą pasakius, nes jis tiesiog gražus. Pirmasis taipogi užkabino akį. Sėkmės tau ateityje, taip ir toliau
                          Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2010-05-04, 14:55. Priežastis: kas per daug tas nesveika.
                          Visokių būna, visokių ir reikia.

Comment

• Sashiri
                            Loner

• 2009 09 17
                            • 104

vaaa. naujesnis su plansete piesinukas. du ociukai. pamenu ant dA kazkas juos net sexy pavadino. bet as tipo homofobas ir ignoravau sita komentara

Comment

• Mapicy
                              Morka iš prigimties

• 2009 11 26
                              • 138

Autorius Sashiri

vaaa. naujesnis su plansete piesinukas. du ociukai. pamenu ant dA kazkas juos net sexy pavadino. bet as tipo homofobas ir ignoravau sita komentara
                              Neblogai...Tik man to pirmojo veidas kazkoks keistas ir ranka(ten tipo ji sugniauzta?).

Comment

• pinokio
                                友情

• 2008 11 16
                                • 218

Autorius Sashiri

Kadangi as pats nepiesiu su plancete, tai man atrodo, kad siame piesinyje truksta kruopstumo Man labiausiai patinka pirmojo veikejo rubai, nes jie atrodo labiausiai isbaigti ir siaip, graziausi man tokie Siaip tai grazus darbas
                                Na, o as pats jau ilga laiko tarpa del laiko stokos nieko nepieses, sia savaite vel pradejau...
                                Paskutinis pakeitimas nuo pinokio; 2010-05-04, 17:13.

Comment

Working...