Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Nupaisiau kelis chibius, nusprendziau pasidalint ^_^
Comment
-
Okei... šiaip nežinau kur tiksliai dėt animaciją, tai bandau čia. Čia dar viskas, kaip matot, "užmesta" fonas bus normaliai nupieštas vėliau. Čia kaip ir viena scena iš būsimos trijų minučių animacijos, tai būtų jėga išgirst jūsų nuomones...
Klaidų galybė, žinoma, bet kameros judesys plius zoomas yra tikrai gan sudėtingas reikalas.👍 1Comment
-
Okei... šiaip nežinau kur tiksliai dėt animaciją, tai bandau čia. Čia dar viskas, kaip matot, "užmesta" fonas bus normaliai nupieštas vėliau. Čia kaip ir viena scena iš būsimos trijų minučių animacijos, tai būtų jėga išgirst jūsų nuomones...
Klaidų galybė, žinoma, bet kameros judesys plius zoomas yra tikrai gan sudėtingas reikalas.👍 1Comment
-
Siaip labai grazus (ypac plaukai gerai atrodo), bet neskaitant lietpalcio man atrodo, kad kaklas yra per daug i kaire puse nustumtas.Siaip tai tikrai grazu👍 1Comment
-
gražus darbas, labai faina akis, labai ryški, lyg koncentruoja viską apie save taip gražios lūpos, tokios mielos ^^ ta sruoga kietai atrodo žinau, kad čia pieštukais piešta, bet tas brūkšniavimas nekaip atrodo...👍 1Comment
-
Ir ta sruoga man nelabai logiškai... nes jeigu vėjas čia kaltas, tai jis kaip ir turėtų paveikti ir kitus plaukus, ir apsiaustą.👍 1Comment
-
Ūū reikalai po truputį gerėja, nebetaip plokščia viskas kaip būdavo, su kuo ir sveikinu. Bet jei parodytum man šį piešinuką ir paklaustum kas čia per anime veikėja, niekada nepasakyčiau kad Sunako-chan. Reikėjo tamsesnę aurą padaryt, nes tas debesėlis kažkaip nelabai perteikia jos tą... nu žinai, Sunako-chan'iškumą
Ir ta sruoga man nelabai logiškai... nes jeigu vėjas čia kaltas, tai jis kaip ir turėtų paveikti ir kitus plaukus, ir apsiaustą.👍 1Comment
-
Na aše dar nemačiau anime, o ta ruoga buvo pike pagal kurį piešiau ---> http://kojaproductions.files.wordpre...eshiko_kjp.jpg ... Nors gal ir šiek tiek persistengiau O-o
Anyways, įdedu dar ir saviškį vieną. Nors čia ne anime stilius, bet gal kam įdomu vis tiek :}
👍 2Comment
-
o, mano pats pats pats mylimiausias mopsiukas pats šuo neblogai gavosi, tikrai realistiškai fonas ryškus, bet gerai viską papildo, niekaip nesuprantu ant ko jis guli, bet atrodo šauniai👍 1Comment
-
👍 1Comment
-
Spoileris:iiir reklama! http://sashiri.deviantart.com/art/eh...hing-157783732
kazkas cia butu... ageliukas bando isnervint velniuka. jam sekas(tuoj seksis dar labiau...) tam smile angeliukas butu vargsa klaviaturaComment
Comment