Pradedančiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Nakviša
    DragonFly

• 2008 09 03
    • 180

Autorius Sashiri
    ŪŪ, Mielai!! Tik kitą kart norėtųsi didesnio, kad būtų galima geriau išsinagrinėt viską. Taip pat pritrūko kontrasto. Pelė ar ne pelė, bet galėjai ryškiau papaišyt mergaičiukę, o foną palikt šviesensį. Tada veikėja išlystų į pirmą planą, atsirastų daugiau apimties. O dabar visas susiplakę į vieną masę. Patiko pakreiptas rakursas, bet mergaitės figūra labiau primena medį nei žmogų.

Ir tiesa, piešinius į forumą reiktų kelti per imagehack.us į spoilerį, o deviantarto linką parašyt nebent šalia, nes daug kas skundžiasi, kad ilgai dA ilgokai krauna. :}

Pinokio> Dėkui ;}

Comment

• Kuroi Tsubasa
      Department of Inquisition

• 2009 09 09
      • 391

Pusę metų nepiešiau, laisva savaitė atsirado tai ir aš įdėsiu savo sketch`iuką, kad ne vien man čia visus kritikuot.
      Dabar galit ir į mano daržą kokį akmenį mestelt
      Iškart atsiprašau už nuotraukos kokybę.
      Spoileris:
      No one can restrain me with logic

Comment

• Mapicy
        Morka iš prigimties

• 2009 11 26
        • 138

Autorius Kuroi Tsubasa
        Pusę metų nepiešiau, laisva savaitė atsirado tai ir aš įdėsiu savo sketch`iuką, kad ne vien man čia visus kritikuot.
        Spoileris:
        Ko tai man nlb patiko delnai ir pirstai.Ir dar ta pele kuria ji islaiko visa kompa pakibusy tai kzk nlb...nei tas kompas ten skraidyt turi,nei ta pele taisiklingai pavaizduota kaip kybanti Tai tik tiek man uzkliuvo o seip gal ir visai normaliai Saunu,kad stengies

Comment

• Squalleh
          .MØNSOON.

• 2009 01 12
          • 1892

Pas mane ne anime piesinys, bet.. vistiek noreciau kritikos.
          Pirma karta pabandziau nupiesti portreta butent sioje technikoje.

Cia originalas.
          Spoileris:

O cia mano jau piestas darbas. Piesiau ant sidabrinio poperio juodu geliniu parkeriu, sidabriniu parkeriu ir baltu markeriu. Iskart atsiprasau uz kokybe, nes kai padariau scan, nebuvo norimo efekto ir teko palikti taip:
          Spoileris:

Cia iremintas paveiksliukas ir mano bardakas:
          Spoileris:

Comment

• RP_41
            Ekstravertas

• 2007 07 23
            • 78

Spoileris:

Kas jame blogai?

P.S. Čia neapdorotas ir pilnos rezoliucijos paveikslėlis.

Edit:

Sqall parašė:
            RP_41, marskiniai tiesiog per tusti. taip pat (jei neklystu aisku) virsutines dalies ir apatines rakursai nesutampa. nebent jis taip stovi atsisukes. o jeigu atsisuke, reikiejo paryskinti tai seseliais ar kokiais nors dar papildomais konturais ant tu paciu marskiniu.
            Aišku, sekančiame piešinyje stengsiuosi išvegti šių klaidų. ^^
            Paskutinis pakeitimas nuo RP_41; 2010-01-26, 22:49.
            Coffee-man~

Comment

• Squalleh
              .MØNSOON.

• 2009 01 12
              • 1892

RP_41, marskiniai tiesiog per tusti. taip pat (jei neklystu aisku) virsutines dalies ir apatines rakursai nesutampa. nebent jis taip stovi atsisukes. o jeigu atsisuke, reikiejo paryskinti tai seseliais ar kokiais nors dar papildomais konturais ant tu paciu marskiniu.

Comment

• Nakviša
                DragonFly

• 2008 09 03
                • 180

Autorius Kuroi Tsubasa
                Spoileris:

Pirmiausia į akis krenta katastrofiškai mažos pėdos. Žmogos pėdos yra ganėtinai didelės, maždaug tokio paties ilgio kaip dilbis (http://img4.imageshack.us/img4/7051/8743.jpg). Pasiimk savo batą ir prisidėk prie dilbio ir pamatysi . Kitą kart atsižvelk į tai. Yra šiokių tokių problemėlių su rankom (nekaltinu, rankas ir pėdas taisyklingai nupiešti gana sudėtinga). Plius jei jau "Kulšys" tokios galingos, tai ir klubus šiek tiek platesnius reiktų nupiešt, nes dabar kažkaip nesižiūri. Dar reiktų atkreipti dėmesį į kairią ranką apskritai. Dilbis gerokai per trumpas, plaštaka mažoka. Uodega man irgi nelabai patiko. Nes atrodo ne kaip katės kailio tekstūra, o daugiau žmogaus plaukų, tai kažkaip nelabai. Teoriškai laidas turėtų būt vienodo storumo, bet taviškis nuplatėja.

Na, kadangi čia eskiziukas, tai tikrai labai neblogai. Tik kitą kartą kai skanuosi/fotografuosi darbą, nenukropink taip prie pat, palik daugiau erdvės aplink patį piešinį, nes dabar labai jau sugrūsta (ar tu čia taip ir nupiešiai ant popieriaus, kad nėr vietos prie kraštų visai? Šiaip ar taip, vistiek taip nedaryk ). Norėtųsi kad turėtų jis kur "kvėpuoti"

Autorius Squall

Cia originalas.
                Spoileris:

O cia mano jau piestas darbas. Piesiau ant sidabrinio poperio juodu geliniu parkeriu, sidabriniu parkeriu ir baltu markeriu. Iskart atsiprasau uz kokybe, nes kai padariau scan, nebuvo norimo efekto ir teko palikti taip:
                Spoileris:

Spoileris:
                UU, faina! Kokybė, aišku, tragiška, bet šiaip labai fainai nupiešta. Tik man nelabai patiko lūpos ir mergina pati nepasakyčiau, kad labai panaši, bet tai nieko baisaus. Technika labai faina, ir gerai atlikta. Šaunu! Tik kitą kart norėtųsi geresnės kokybės scano/fotografijos. :}

Autorius RP_41
                Spoileris:

Kas jame blogai?

P.S. Čia neapdorotas ir pilnos rezoliucijos paveikslėlis.
                Juokingai paklausei, kas jame "blogai", nes tai skonio reikalas. Man asmeniškai ne prie širdies kad tokioj vietoj kojos nukirstos ir norėtųsi kad pirštų šiek tiek matytųsi. But it's totally up to you. Ir dar ten nelabai aišku, kas ten po jo "golfu" kyšo. Lyg ir diržas, lyg ir ne. Nu bet čia jau stiliaus reikalas. Blogo nieko nematau. Tik gal vos vos kur nors uždėti šešėliukų ant maikės, kad jaustųsi šiokia tokia apimtis. Bet ir tai nebūtina. All in all, neblogas sketčiukas ;D

Comment

• fasian
                  Tas kur daug kalba.

• 2009 01 28
                  • 586

Autorius Squall

Cia originalas.
                  Spoileris:

Spoileris:

Spoileris:
                  Panasia technika daromi stencils ( trafaretai)
                  http://www.melissaclifton.com/tutorial-stencila.html
                  Lengviau ir greiciau tik spausdintuvo reik aisku
                  anyway man patinka sitas sitas stilius
                  Spoileris:
                  p.s. Ir panele labai simpatiska
                  Ech tie seni laikai ..

Comment

• bronzine
                    music freak *

• 2009 04 12
                    • 149

na seniai nesipraktikavau
                    Spoileris:

if life gives u lemons...
                    then make a lemonade ;3

Comment

• slicKrox
                      Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                      • 2161

Autorius Squall
                      Spoileris:

Cia originalas.
                      Spoileris:

Spoileris:

Spoileris:
                      Squall turbūt savo paničką įamžinai? Dabu beliko tau jai save padovanot tokiuose rėmeliuose. Piešimo technika nors ir ne kartą matyta, bet atrodo tikrai įdomiai ir šauniai.

Comment

• pinokio
                        友情

• 2008 11 16
                        • 218

Autorius bronzine
                        na seniai nesipraktikavau
                        Spoileris:

Na, pirmas man visai patiko, tik jei ne tie kreivoki akiniai
                        Antrajame piesinyje labai truksta proporciju.Ten ju isviso nera
                        treciojo piesinio veikejas keistokas,bet visai nieko toks Tiktai dezes labai kreivos
                        ketvirtajame lygiai tas pats kaip ir antrajame piesinyje. http://www.worsleyschool.net/sociala...oportions.html (cia yra parodytos kuno proporcijos)
                        Paskutiniame piesinyje sedincios merginos kojos per daug dideles,mano manymu.
                        Reziume,siaip piesiniai nera blogi, tik galetum siek tiek daugiau kruopstumo i juos ideti.Sekmes tobulejant
                        P.S cia mano naujausias ir ilgiausiai piestas piesinys
                        Spoileris:
                        Paskutinis pakeitimas nuo pinokio; 2010-01-27, 14:55.

Comment

• Horkis
                          Kritikuosiu žiauriai

• 2005 12 23
                          • 637

P.S cia mano naujausias ir ilgiausiai piestas piesinys
                          Spoileris:
                          Oh come on... puiku kad paisai bet patariu nekopint beveik 1 prie 1.... (Jade Empire)
                          P.S. pamazink biski rezoliucija... mano suknistas "zebra" ziauriai ilgai krauna toki faila...

Comment

• pinokio
                            友情

• 2008 11 16
                            • 218

Autorius Horkis
                            Oh come on... puiku kad paisai bet patariu nekopint beveik 1 prie 1.... (Jade Empire)
                            P.S. pamazink biski rezoliucija... mano suknistas "zebra" ziauriai ilgai krauna toki faila...
                            as nekopinau sito, tiesiog panasu(gal ir is to jade empire,bet nepamenu) as jau buvau nupieses labai seniai(pries kokius 6-7 metus), tai dabar ziuredamas savo piesinius sugalvojau sita perpiesti is naujoTaigi, as to nelaikau kopijavimu(gal ir klystu)
                            P.S sumazinau

Comment

• Renata
                              Meanie

• 2008 05 25
                              • 715

štai mano labai greitas pelės darbas ^^
                              Spoileris:
                              AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• Horkis
                                Kritikuosiu žiauriai

• 2005 12 23
                                • 637

Pinokio...No shit man? Neitikinai... ir seip zaidimas isejas pries 5 metus.... nu nebent Bioware nusikopino nuo taves....
                                Spoileris:

Comment

Working...