Akys ir ranka komikse. Eto. Bet šaunu, šaunu. Jeigu turi daugiau sukūrusi komiksų prašau dėti ČIA:::: http://www.animezona.net/forum/showt...AS%C5%B2-manga
Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Akys ir ranka komikse. Eto. Bet šaunu, šaunu. Jeigu turi daugiau sukūrusi komiksų prašau dėti ČIA:::: http://www.animezona.net/forum/showt...AS%C5%B2-manga
Komiksų, tiesą sakant, ir daugiau esu nupiešus, bet jie ne tokio lygio kad juos kažkur dėti, tai pasilaikysiu sau Anyways, užmesiu akį į tą temą.
Dėkui ;}Comment
-
Na va, įdėsiu kelis savo naujesnius
Spoileris:
Atvirukas draugei gimtadienio proga
Hm... šiaip kažkokia paišalionė.(Su šitu piešiniu galutinai nužudžiau savo pilką kopiką...)
Zoro iš One Piece. Šitam spalvos biški nelabai
Erm... kažkas panašaus į komiksą. Skaitosi Lietuviškai, iš kairės į dešinę... And I know it's not really funny, but, oh well...
Ačiū už dėmesį ;D
Komikse tai tam paskutinyje paveikslelyje galejai ir nedaryti tokios bekaules ir ilgos rankos,bet cia jau tavo nuomone kaip piesi taip
Seip kitkas tai visai patikoComment
-
Spoileris:
kritikos?
Nakviša- pirmame piešinyje pastebėjau tokią klaidą, kad rauka pas vaikiną išnarinta : http://img339.imageshack.us/img339/1338/klaida.jpgComment
-
ShoCho, chia spalvotas fotopopierius, 0.7mm grafitinis pieshtukas (jau gal deshimt metu jy turiu, suklijuotas net, paluzhes visas), akvarele ir paintshopo filtras tamsus. Tik nezhinau kaip ten spalvos matosi ar ne, nes mano loptopo monitorius toks idijotishkas: ish visu pusiu skirtingai rodo. O ash taip patogiai zhemiau stalo sedzhiu, tai man tamsios spalvos, kai atsistoju - ju ishvis nematyt heh. O_o
P.s. dekui visiemComment
-
Na, čia ne anime/manga stilius, bet vistiek įdėsiu :}
Spoileris:
Scena iš "Eglės Žalčių Karalienės"
Dar viena Scena iš "Eglės Žalčių Karalienės"
Viršelis
Scena iš filmuko kurį darau :}
Jei kam įdomu, dA linkai :
Comment
-
Spoileris:
Viršelis
Ech tie seni laikai ..Comment
-
Spoileris:
Viršelis
Seip pirmas patiko labai,antras kazkaip nepatrauke...Trecias irgi labai patiko , gal tik kai kurios vietos nlb ketvirtas irgi normaliai,bet irgi nepatrauke mano demesio... Seip uz visus darbus duociau 9,9/10 Saunu
O cia mano kelios apgailetinos keverzones
Cia visiska nesamone :
Comment
-
Labiausiai patiko pats pirmas. Tik nenukirsk tokioj vietoj kojų kitą kartą Kituose darbeliuose irgi nukirstos pėdos, net galva viename. Tas su katinu ir šuniu toks mielas, nors labiausiai krenta į akis katino raištis ir diržas. Nors jis "skrenda" aukos link, medžiaga nepaklūsta jokiems dėsniams. Pabandyk pririšt virvutę prie kokio kamuoliuko ir mesk. Pažiūrėk kaip ji elgsis .
Iš esmės, reiktų pasidomėt anatomija, suteikt piešiniams daugiau apimties. Ir svarbiausia- nenukirst galūnių tokioj vietoj. Pirmiausia nupiešk kokį stickmeną ir kai įkomponuota bus be jokių nukirtimų, tada pradėk piešti jau detaliau. :}Comment
-
Labiausiai patiko pats pirmas. Tik nenukirsk tokioj vietoj kojų kitą kartą Kituose darbeliuose irgi nukirstos pėdos, net galva viename. Tas su katinu ir šuniu toks mielas, nors labiausiai krenta į akis katino raištis ir diržas. Nors jis "skrenda" aukos link, medžiaga nepaklūsta jokiems dėsniams. Pabandyk pririšt virvutę prie kokio kamuoliuko ir mesk. Pažiūrėk kaip ji elgsis .
Iš esmės, reiktų pasidomėt anatomija, suteikt piešiniams daugiau apimties. Ir svarbiausia- nenukirst galūnių tokioj vietoj. Pirmiausia nupiešk kokį stickmeną ir kai įkomponuota bus be jokių nukirtimų, tada pradėk piešti jau detaliau. :}
Dekoju uz komentarusComment
-
Ne per daugiausia gyvybės šitoj temoj, tai dar įdėsiu keletą savo. Šitie visi piešti "Animation Production" užduočiai, maždaug žiemos pradžioje. Reikėjo tokią kaip knygutę paruošt kokiai nors animacijos kompanijai, pristatyt idėją, veikėjus ir t.t. Tai aš pasirinkau daryt "Eglę Žalčių Karalienę". Jau dėjau kelis piešinius prieš tai.
Spoileris:
Eglė :}
Žilvinas
Eglės sesės (Yup, žinau, kad galvos mažokos lyginant su kūnais, bet man tokia liga yra Visada numažinu galvas :}
Eglės tėvai
Turiu ir daugiau veikėjų, bet įdedu tik labiausiai vykusius
Čia dar vienas Backgroundas kurio neįdėjau prieš tai.
O čia dar keletas random eskiziukų :
Spoileris:
Ok, gal gana jau... :}Comment
-
-
Ne per daugiausia gyvybės šitoj temoj, tai dar įdėsiu keletą savo. Šitie visi piešti "Animation Production" užduočiai, maždaug žiemos pradžioje. Reikėjo tokią kaip knygutę paruošt kokiai nors animacijos kompanijai, pristatyt idėją, veikėjus ir t.t. Tai aš pasirinkau daryt "Eglę Žalčių Karalienę". Jau dėjau kelis piešinius prieš tai.
Spoileris:
Eglė :}
Žilvinas
Eglės sesės (Yup, žinau, kad galvos mažokos lyginant su kūnais, bet man tokia liga yra Visada numažinu galvas :}
Eglės tėvai
Turiu ir daugiau veikėjų, bet įdedu tik labiausiai vykusius
Čia dar vienas Backgroundas kurio neįdėjau prieš tai.
O čia dar keletas random eskiziukų :
Spoileris:
Ok, gal gana jau... :}Comment
Comment