Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
As jau nebezinau i kurias man keverzones det, bet kadangi cia tik eskizas, tai idesiu i pradedanciuosius...
Piešinius kol kas dėk čia, jei bus matyt, kad gražiai papaišyti, aš perkelsiu ar kuris kitas moderatorius į pažengusiuosius. Prieš tai gražūs eskizai buvo ir jų dauguma lipo į pažengusius, dabartiniai keli piešiniai ne taip stipriai atrodė, dėl tas nuspalvintas ir šitas taip pat lieka šioj gijoj.
Maybe on Earth, Maybe in the Future sigpic Kurokawa idėjinis lyderis Lėtai keičiu slaptažodžius
Man regis, kad viskas su tuo lietum pakankamai gerai, nebent dešiniajam kampe kiek perdaug prištrihuota.
Man kaip tik patinka tas spalvų (žydros, baltos ir pilkos) derinys.
Drakonas galėtų būt ne toks statiškas - lyg pakibęs ore, daugiau pašešėliuotas, bet apskritai jis labai mielas
Šeip jau kai pamačiau kai kuriuos piešinius ir dar šičia tai pagalvojau- Jūs savęs nei kiek nevertinat? Pažiūrėkit į mano terliuka ir suprasit kam šita gija skirta
Na va tai vel prisipaisiau kruva eskizu... Sakykit kritika, ypac paskutiniam paveiksleliui!(nes niekaip nesuprantu kas, bet zinau kad kazkas ten ne taip... )
Na va tai vel prisipaisiau kruva eskizu... Sakykit kritika, ypac paskutiniam paveiksleliui!(nes niekaip nesuprantu kas, bet zinau kad kazkas ten ne taip... )
Faini eskizai o tam paskutiniam lig ir nieko neteisingo, tik vienas dalikelis, merginos akis perdaug arti nosies krasto todel biski veidas susikypuoja o gal ir ne, nezinau, bus matyt ka kiti sakys.
Comment