Pradedančiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • PaperAngel
    (V)(;,,,;)(V)

• 2008 12 01
    • 249

Autorius Renata
    Skenduolės atsiminimai

Spoileris:
    who, nice. tik visdar matyti tavo firminiai pirstai jos desines rankos. Kadangi nezvejoju apie zuvis nk nesakysiu.
    Plaukus man rodos piesei visus iskart. Sakyk jei klystu. Vienzo del to plaukai negyvi atrodo(kaip varnu lizdas), reikejo daugiau laisvai sklandanciu sruogu.
    Dar ta ausis kaip grybas ant nupjautos vejos, nereikejo jos.
    Spoileris:

Comment

• Renata
      Meanie

• 2008 05 25
      • 715

Autorius PaperAngel
      who, nice. tik visdar matyti tavo firminiai pirstai jos desines rankos. Kadangi nezvejoju apie zuvis nk nesakysiu.
      Plaukus man rodos piesei visus iskart. Sakyk jei klystu. Vienzo del to plaukai negyvi atrodo(kaip varnu lizdas), reikejo daugiau laisvai sklandanciu sruogu.
      Dar ta ausis kaip grybas ant nupjautos vejos, nereikejo jos.
      Oh jie jau firminiai tapo. Daugiau taip nepiešiu :] plaukų nepiešiau iš karto visų, o "montavau" po sruogą. Šiaip sutinku, labiau pasklidę jie gražiau atrodytu :] nesityčioki iš mano ausų, aše dar neperpratau kaip jas piešti.
      AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• Aliyah
        Stebėsiu

• 2009 10 15
        • 66

Autorius Renata
        Skenduolės atsiminimai

Spoileris:
        patiko piešinio stilius, tikrai daug fainiau žiūrisi tokie šešėliai , nei patrinti pirštu; DD
        tik plaukai kliūva man. manau jie neturėtų plaikstytis į šonus po vandeniu; }} o šiaip supah.
        life's a bitch and then you die .

Comment

• Anita
          The watcher..

• 2008 03 23
          • 132

Autorius Renata
          Skenduolės atsiminimai

Spoileris:
          Ghmm.. ash tikrai turbut perretai y shita gija uzhsuku.. Beveik nemachiau, kad pieshtum zhmones pirmam plane. Daugiausiai drakonus. O drakonai labai grazhus tikrai. Bet su zhmonem sunkiau shiektiek.. Heh , ash pati ju nemoku.. O_o Apskritai - grazhus pieshinukas. Ishtikruju tie plaukai, kaip kopusto lapai. Bet turint galvoj, kad tai grafikos darbas, jie labai derinasi tokie, kokie yra. Tik va pirshtai ir tas ilgas juodas daigtas, panashus y juros kopusta, galetu veido nedengt.. Ash chia shiektiek shalishka, nepykit, bet grafikos darbai man labai patinka.. Dar viena kita pasteline spalva, butu neproshal manau shitam pieshiniuj..

Comment

• bronzine
            music freak *

• 2009 04 12
            • 149

he he he...
            seniai as cia jau ir dejau savo piesinius >.>
            bandziau ten piest robotus ;DD nlb isejo ;D vaikinu raumenuku nemoku piesti ;DD
            Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2010-01-14, 12:14. Priežastis: laikykitės piešinio dėjimo taisyklių
            if life gives u lemons...
            then make a lemonade ;3

Comment

• Anita
              The watcher..

• 2008 03 23
              • 132

Autorius bronzine
              he he he...
              seniai as cia jau ir dejau savo piesinius >.>
              bandziau ten piest robotus ;DD nlb isejo ;D vaikinu raumenuku nemoku piesti ;DD
              http://music3freak.deviantart.com/art/twins-150273494
              Kazhkas nesilaiko taisykliuuuu.. he..Deviantart
              Apie pic: jei dar visa kita butu puse velnio, tai rankos.. :/ Na jei jau taip sunku jas paishyt, gi gali y savo pasizhiuret, kaip ten kur pirshtai ar kas, jei nera kokio pieshinio, kur butu taip, kaip tau reikia. Taspats ir su raumenim. Yra anatomijos knygos specialiai pieshimui. Nors jei jos neyperkamos, tada pic koksnors. Viska turim priesh akis, tik reik moket pasinaudot. O sheip pasipraktikavus dar shiektiek, manau viskas bus gan gerai .

Comment

• pinokio
                友情

• 2008 11 16
                • 218

va dar vienas Laukiu kritikos

Comment

• Ivi942
                  Narys

• 2008 11 02
                  • 65

Nuspalvinau viena is savo anksciau rodytu eskizu

Comment

• Renata
                    Meanie

• 2008 05 25
                    • 715

Autorius pinokio
                    va dar vienas Laukiu kritikos
                    I like this one ~~~

Na dabar truputis kritikos(?): jos dešinė (iš žiūrovo pusės) krūtis turėtų būti šiek tiek aukščiau, nes pakėlus ranka krūtinės raumuo įsitempia. Kad ir koks jos viršutinis drabužis yra aptemtas, vistiek turi būti šiokių tokių raukšlių, ties sulenktąja alkūne

Na aše ir idėsiu panašaus pobūdžio piešinį ^^ Tik maniškis berniukas~
                    Spoileris:
                    AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• Spirit of Nightmare
                      !,,!_ (-_-) _!,,!

• 2008 10 17
                      • 209

Autorius Ivi942
                      Labai pavykęs darbas - sveikinu, moki tikrai realistiškai piešti žmones. Puikus spalvinimas. Ir ypač gražios akys ^^

Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia

[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~

Comment

• Benulis
                        Forumo maniakas

• 2008 10 04
                        • 404

Autorius Renata
                        I like this one ~~~

Na dabar truputis kritikos(?): jos dešinė (iš žiūrovo pusės) krūtis turėtų būti šiek tiek aukščiau, nes pakėlus ranka krūtinės raumuo įsitempia. Kad ir koks jos viršutinis drabužis yra aptemtas, vistiek turi būti šiokių tokių raukšlių, ties sulenktąja alkūne

Na aše ir idėsiu panašaus pobūdžio piešinį ^^ Tik maniškis berniukas~
                        Spoileris:
                        Kaskaip man pas tave zmoniu veiduose nera emociju...

Comment

• Kastetas
                          regular everyday guy

• 2009 12 04
                          • 341

Autorius Ivi942
                          Labai grazus darbas. Mano nuomone jis turetu buti pazengusiuju gijoje. Nes pagal mane jis yra uzbaigtas ir viskas su juo tvarkoje.

Comment

• Spirit of Nightmare
                            !,,!_ (-_-) _!,,!

• 2008 10 17
                            • 209

Autorius Kastetas
                            Labai grazus darbas. Mano nuomone jis turetu buti pazengusiuju gijoje. Nes pagal mane jis yra uzbaigtas ir viskas su juo tvarkoje.
                            Na, trūksta fono, tai ne visai ir užbaigtas

Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia

[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~

Comment

• Bardakas
                              Žmogus Ne

• 2005 09 22
                              • 1462

Autorius Kastetas
                              Piešinys statiškas ir nelabai įdomus, išraiškos nėra, įspūdis yra, kad viena krūtis mažesnė už kitą ir išviso paliktas tik biustas, kuris nuspalvintas neypatingai įmantriai, dėl to ir perkeltas į pradedančiuosius manau. O fonas nėra faktorius darbo užbagtumui, svarbu kaip pats darbas atliktas.
                              Maybe on Earth, Maybe in the Future
                              sigpic
                              Kurokawa idėjinis lyderis
                              Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• Ivi942
                                Narys

• 2008 11 02
                                • 65

zmones, jeigu perkeliat, tai praneskit ar ka Q_Q As jau nebesuprantu kur mano darbai pradingsta...

Autorius Bardakas
                                Piešinys statiškas ir nelabai įdomus, išraiškos nėra, įspūdis yra, kad viena krūtis mažesnė už kitą ir išviso paliktas tik biustas, kuris nuspalvintas neypatingai įmantriai, dėl to ir perkeltas į pradedančiuosius manau. O fonas nėra faktorius darbo užbagtumui, svarbu kaip pats darbas atliktas.
                                Siaip cia piesinys buvo labai greitas kad pasipraktikuot spalvinima su piestukais, del to toks ir neidomus... O, nepastebejau kad krutine atrodo nevienoda... reikes pataisyt
                                Paskutinis pakeitimas nuo Ivi942; 2010-01-14, 22:03.

Comment

Working...