Pradedančiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • fasian
    Tas kur daug kalba.

• 2009 01 28
    • 586

Autorius Renata
    Aš šitai žinau O-o". Dar jį saugo tokia gyvatiška butybė, tiktais vardo neatsimenu...

Spoileris:
    Kad suprastumėt mano iliustracija perskaitykite šitai ---> http://deflaw.deviantart.com/art/Tam...gija-142582401

Nupieštas maždaug lapkričio pradžioje, visas klaidas man jau pasakė :]
    Viskas normaliai tik ta upe kaip marmaladas atrodo (labai skaniai )
    Ech tie seni laikai ..

Comment

• Integra
      wooooosh.

• 2008 12 31
      • 265

umm skanus upokšnis... merginos kojos kažkuo kliūna ir megstinio klostės negražios, šeip visa aplinka pagirtina. (pagarba)
      Dėkoju Fasian už sig'a.

Comment

• ShoCho
        That awful sound.

• 2009 08 09
        • 149

Autorius Anita
        Del Tartaro, tai priklauso ar Graiku ar Romenu mitologijoje. Sheip skiriasi shiektiek Y ten keliauja nusidejeliai..Trys teisejai Ajakas, Radamantas ir Minas sprendzhia, kurie ish numirusiųju patenka y Tartara.. Sheip tikrai Tartaras yra daug daug baisesne vieta, nei ShoCho pieshiny.. Man net labiau panashu y Babelio bokshta jei rimtai. Velnias, tikrai panashu. Renatos pieshinys labiau y Tartara gal panashesnis, ir kraujo upe. P.s. grazgus eilerashtis.. Del pachio pic man kojos uzhkliuva, kazhkas negerai su jom, net nesupratau pradzhioj kuri kurioj pusej. O sheip: omg, kiek laiko uzhtrukai tiek shtrichuodama ? Turbut geras kelias valandas. Na ir kantrybes reikia O_o
        Babelio boksta?? I tell ya- it's Tartatus!! Toks turi but! Cia yra nupiesta kampu, norint parodyti jog ta sekunde, kai sukanka 12:00, prasideda ''Dark Hour'', ir sitas bokstas, ''Tartarus'', iskyla is zemes pavirsiaus!

-----Labai didelis ačiū Insanity už šį 1337 sig'ą!-----

Comment

• Vilius
          teisinga nuomonė ----->

• 2009 07 19
          • 173

Autorius Ayami
          Nusprendziau pabandyt per paint'a piest ir supratau kad man skirta piest su piestuku ant lapo.
          Piesiau apie 15min, nieko doro nesigavo is pat pradziu tai ir nebesistengiau per daug :P Kaip jus zmones mokat piest su visais tais photoshop'ais ir pan? Man tai atrodo neimanoma, senamadiska turbut as.

http://foto.katalogai.lt/image.php?s...6.png&id=20276

piešia žmonės su planšetėm(tablet), ir išeina kaip su pieštuku, o su pele niekas nepiešia.

Comment

• ~nyuu
            Narys

• 2009 06 20
            • 69

vo!
            http://dyi95.deviantart.com/art/firs...ar-D-148949109
            daug kritikos, plz D:

Comment

• Ayami
              Menas buti savimi.

• 2009 05 10
              • 123

Autorius WiliuX
              piešia žmonės su planšetėm(tablet), ir išeina kaip su pieštuku, o su pele niekas nepiešia.
              O as maniau kad ir su pele piesia. ;o Nu bent pabandziau

Aaaaaaa!

Comment

• bronzine
                music freak *

• 2009 04 12
                • 149

Autorius ~nyuu
                nu manau kad tu pati pastebejai kad viskas yra linijomis brezta beveik nieko nera apvalaus ;DDp
                na dar galejei uz tos mergaites papiest daugiau zmoniu ir daiktu ir pastatu ;DD
                bet spalvos man patinka tai pat ir ideja, keep it on
                if life gives u lemons...
                then make a lemonade ;3

Comment

• ~nyuu
                  Narys

• 2009 06 20
                  • 69

Autorius bronzine
                  na dar galejei uz tos mergaites papiest daugiau zmoniu ir daiktu ir pastatu ;DD
                  būčiau pripiešus daugiau daiktų, nesimatytų mergaitės, pastatai netilptų niekur, o žmones bandžiau, ir nieko nesigavo.

Comment

• Renata
                    Meanie

• 2008 05 25
                    • 715

Autorius Integra
                    umm skanus upokšnis... merginos kojos kažkuo kliūna ir megstinio klostės negražios, šeip visa aplinka pagirtina. (pagarba)
                    Jis yra vaikinas... ">____>

HELP nežinau kas man su tuo dalgiu daryti ? Aše jį jau kelis kartus perpiešinėju...
                    Spoileris:

Paskutinis pakeitimas nuo Renata; 2010-01-03, 18:22.
                    AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• ShoCho
                      That awful sound.

• 2009 08 09
                      • 149

Autorius WiliuX
                      U FAIL, JUST GET THE F**K OUT!! Nah, kidding. Ne visi piesia tablet'u.Yra piesianciu ir pele, man Renata ir dar keli zmones uz tokia pacia nuomone STOGUUU!!! dave. Ne visi isgali tablet'a nusipirkt, ir yra tu paint'o freak'u kurie pele dar ne tokius afigienus darbus, kaip piesdami plancete, islanksto. Youtubej yra kruvos tokiu darbu. Taip kad tu ne pirmas ''genijus'' (turiu omeny save) kuris taip pasake. Taip kad, Ayami, ne manyk, o zinok!

Comment

• ShoCho
                        That awful sound.

• 2009 08 09
                        • 149

Autorius Smart
                        It takes fun out of drawing...Man patinka ciupinet popieriu ir tuso kvapas...Turbut as vienintelis cia toks sentimentalus...
                        Cia tame ir yra esme ^^ Na as popieriaus neciupineju, nes piesiu aerografu, o tusa irgi retai kada naudoju.. va tik cia paskutini darba tusu kai dariau, pries pora men, Bob Marley nupiesiau Bet seip tai jo, pelyte sunkiau ir panasiai, o tablet'u tai dirba jau rimtai pazenge piesinetojai, ar ten kokie dizaineriai, kur pavyzdziui, automobilius modeliuoja, ratlankius, dar koki biesa. Manau toj srity labiausiai paplite tablet'ai. Man tik vienas geras dalykas tame yra, kad suklydes gali be problemu istaisyt viska, ar perdaryt kitaip ir panasiai. O man skaniai kvepia aerografo valiklis! Panasiai kaip vaitspiritas. Mmm... vaitspiritas...
                        Paskutinis pakeitimas nuo ShoCho; 2010-01-03, 21:51.

Comment

• ~nyuu
                          Narys

• 2009 06 20
                          • 69

http://dyi95.deviantart.com/art/face-practice-149174432 :>
                          žinau pati kad nėra labai tvarkingas, bet toks ir neturėjo būt : )

Comment

• Roochia
                            猫ちゃん =^_^=
                            • 2010 01 01
                            • 9

Autorius ~nyuu
                            http://dyi95.deviantart.com/art/face-practice-149174432 :>
                            žinau pati kad nėra labai tvarkingas, bet toks ir neturėjo būt : )
                            labai gražu ypač akys. kai neįsivaizduoju kaip pc piešt tai tiesiog in awe aš Tik va nežinau ar turiu teisę kritikuot nes pati dar kol kas nieko nepapostinau (ketinu kada nors!! ;D ((kad ir fail))) bet gal nesupyksi jei pasakysiu kad ji truputį atrodo atgal atsilenkus nes kaklas išlenktas. bet čia tai šiaip o kas krenta į akis tai ausis nes pagalvok kaip ji akinius su tokiom ausim nešiotų?? Tai ją reiktų kilstelt ir padidint ir būtų arti tobulumo manau

Comment

• Kastetas
                              regular everyday guy

• 2009 12 04
                              • 341

Sveiki. Stai dar vienas mano darbas.... prasyciau ivertinti
                              Spoileris:

Comment

• ShoCho
                                That awful sound.

• 2009 08 09
                                • 149

Autorius Kastetas
                                Sveiki. Stai dar vienas mano darbas.... prasyciau ivertinti
                                Spoileris:
                                Fo ryl..? Nepyk, bet as nekritikuosiu. Man ta patranka nuotaika sugadino O seip tas sautuvas pirmam plane, o kareivis uz jo, toliau kaskur stovi, teisingai?

Comment

Working...